Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TocoManyus
Skiper itt nincsenek sunyi férgek.

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Dud [OBI]
Okos vagy fiam! Gratulálok...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

BorsoFozelek
Te láma fasz! engem még nem dobott ki a pb es nem is fog! az hogy meg nem esik jol a játék leszarom!! De szokjál hogy nem is fog jol esni, se GBS,PS serveren!!! mehetsz anyunak sirni hogy vegyen neked egy servert. kis pöx

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

GAthersw
Jah 😊

01110000 01110010 00110000

Kojiro
Arról volt szó, hogy az ilyesmit bejelentjük elõre, mert ha anélkül kibasz valakit a PB, akkor annyi....

Akkor annyi!

Válasz 'Sáska' üzenetére (#51289)

Kojiro ergo sum.

Dud [OBI]
Igazságod levén! Nem értem egy ilyen kis zárt közösségben miért kell anyázni?! Olyan nevetséges, ahogy egyesek abbahagyással meg fórumgyaluval .... stb fenyegetõznek, ez baromi gyerekes. Miért nem formatáljátok rögtön a vinyótokat vagy miért gyújtjátok fel a Parlamentet?!
Penge lassan már kimeríti a "hogyan csináljunk magunkból hülyét" kézikönyv összes ismert paraméterét, de nézzétek el neki, csökkent képességû! 😄DDD

Skiper
Na, én több betüt nem pazarlok a sunyi férgekre, szevasztok, és aki csal, az meg jól bassza meg a rongyos belü kurva anyját, soha az életbe ne kapjon többé inni semmit, és a gerincébe nyomjanak magasfeszültségü áramot, amíg el nem ég a rohadt anyaszomorító kis geciláda faszfej-arcú!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Sáska
Most azt miért jelentsem be, hogy offline mit csinálok? Eddig nem volt probléma, hogy ott a file, mert ha nincs elinditva, akkor nem is mûködik. amugy meg mint már mondottam volt, detektálja a pb már 2-3 hónapja. Amugy meg bejelentettem, csak nem neked, hanem az OBI-nak. (s elõre!)

De ennyi erõvel Grent is simán bannolodhatott volna, mert neki is van hasonló file a gépén, szintén demonézés céljából. Persze akkor biztos hihetõbb lett volna ez a magyarázat... ugyhogy inkább nem is erõlködöm.

izé... extrás ugye?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Kojiro
Ezt mondom már mióta... szépen ismerjen meg minden körülményt minden játékos és aztán szavazzuk meg, hogy kivel akarunk ezentul együtt játszani...!

Senki nem veszi a bátorságot, hogy azt mondja:
"Akit kibasz a PB ilyesmivel, az mehet a faszba!"
ennyi lenne csak... aztán tisztulnának a szerverek...

Én akárhányszor bent vagyok szerveren, és csatlakozik egy "ilyen", már nem esik jól a játék... Ki is jövök általában. És ez Fülöpre ugyanugy vonatkozik, mint pl ZBF-re...

Kojiro ergo sum.

TocoManyus
Mi sem szeretjük ha tûz van, fõleg ha a PS táján.
De ha meg nem lett volna keményen lereagálva ez a helyzet, akkor meg azt ugattátok volna h "most bezzeg kussol a PS"...
Egyébként meg leszarom az egészet. Én tudom h nincs szó csítrõl, az ilyenek meg h kojiro láma fasz meg menjen és játszon a fasza helyével.
Skiper te meg nemtom mit lázadsz ha nem is játszol...
Te is egy irígy köcsög lettél ezek szerint.
Na ennyi...

Birk@
tanulság: mielõtt fikázol valakit, ismerd meg személyesen

Birkus Maximus

okker 😊

GAthersw
irc? 😊

WTF

Birk@
képzeljétek, a SOFbot az én könyvtáramban is fennvan, bár még egyszer sem indítottam el; méghozzá azért mert meg kellett tudni hogy van-e mûködõ verziója, aminél még nem dob ki a szerver; ez qrvára hozzártartozik a csíterek kiszûréséhez, és bizonyos emberek éppen ezért tartják a kapcsolatot az PB-s srácokkal... Ha a köv meccsen én bukok be azért mert bennfelejtettem, akkor meg engem savazna mindenki, hát LOL baze

Birkus Maximus

ha nem Toco akkor ZBF

Hátezaz egymásnakugrás szánalmatik... egyebet nemtok mondani... kérem kapcsoljaki! Saskát meg ne bántsátok õ az énkis muncusom Penge meg faszán tolja és abszolút lelõhetõ... egykét gyengébb napján persze
Toco meg, jóhogy idegesvagy de nemkõ átmenni tahóba.

Kojiro
Arról volt szó, hogy az ilyesmit bejelentjük elõre, mert ha anélkül kibasz valakit a PB, akkor annyi....

Akkor annyi!

Kojiro ergo sum.

Sáska
Azt viszont tényleg nem értem, hogy ezen itt csámcsog mindenki, ezek viszont senkit nem érdekeltek:
<12.29.2003 12:08:12> VIOLATION (WALLHACK) #60205: 6HERO BaTMeN A MaDMeN^7 (slot #4) Violation (WALLHACK) #60205 <2bbc3d8db9c7dc7c42bb4efb5c3e49e9(UNKN) 81.182.79.24:20100>

<0128> e0cb0a673ff2006215d18cb9baea0081 "Mr. Fulop^7" "62.68.163.253" VIDEO DRIVER HACK #90003

????
És akkor ezt csak most találtam 2 perc alatt...

BorsoFozelek
nekem nem fogsz hiányozni! se te se a többi primko haverod. nyugottan fogok aludni ha nem hallok rolad soha többet. ugyhogy mehetsz a pi....

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Col. Rommel
LOL

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Dud [OBI]
Szép az élet ha zajlik! 😄

Skiper
Miattatok "hagytam abba", most az egyik tiszteletre méltó baártom hivott, én meg mentem. Ha nem tetszik, tilts ki!

Sáska
52k powah

Sáska
nekem sem😄F

Pano
AZAZ FEJEZZE BE MINDENKI, LOÁL CAPS LOCK POWA

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
ehh, egy csomó üzimet nem küldi el a fórum, lol

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GSXR
Gondolom akkor most hagytad abba mert még egy fél órája mintha láttalak volna sofozni😄

Tibre
ez mondjuk igaz,hogy már másról sem szól a játék csak,hogy bukjon meg vmelyik klán tudodjon ki,hogy csíter(mégha nem is),hogy legalább történjen vmi szvsz.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Pano
Fejezétek be MINDENKI !!!

Sáska
inkább menjen "zenélni".

Devo
Nem nálam vesztetted el a hiteled, a Sof2 scene elõtt.Engem nem érdekeltél eddig se, bár még talán kedveltelek is benneteket. Egyébbként meg leszarom. Játszani fogok ezután is, csak tudom, hogy kitõl mire számítsak. Ennyi. te meg ezekszerint a PRIMITÍV FASZ kategóriába csúsztál az utóbbi 4-5 megszólalásoddal. Egyébbként meg tudom mi az a Sofbot.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Skiper
Nem Fav-bol jaccom de ne itt akadjunk le, vannak bizonyitekok, amiket nem publikal az ember, mert olyan féreg szövegetek van, amivel még a tényeket is elássátok BAzzeh

TocoManyus
Amúgy meg tényleg úgyis lesz LANparty, gyere el aztán nézd meg h játszunk bae....

Pano
gyere fel ventire létszives, ha tudsz

Skiper

Eljön még az az idö is. En emiatt hagytam abba, mert mar nem jatszotok, csaK CHEAT/ANTI-CHEAT-eket teszteltek b*szd meg!
Hát sof2 ez?
NEM!
Bíroságnak is szar, mert senki nem ismeri ugy a törvenyeket.
Az egyik hülye, védi az igazát, közbe szart se ismer a saját társairól. A másik egy csíra féreg, hülye mint egy tönk, és még hazudik is, mindenki elfejelti. Majd rájöttök, hogy értelmetlenül játszotok, mert ez már nem SoF2.

TocoManyus
Sztem kicsit többet kéne játszanod és akkor nem lennél láma.
Ezesetben fel sem merülne ez a kérdés mert leszednéd a Pengét.

Sáska
LoL gyanusítgassál csak, de asszem lanpartin is szarrálõttelek, s ott láthattad, hogy hogy játszom. Amugy meg nem ugy volt hogy "jaaaj én ugy unom ezt a játékot, le is installálom, le is szedem még a forumot is a fav-ból, stbstbstb. loálloál.

GSXR
Én tudom miért van így Pengével..a Sóhert meg ne nyanusítgasd max akkor sírjál ha az Õ nevét látod ilyen listákon!

Skiper
Itt a megmagyarázást idézQjelbe tenném a helyedben. Magyarázd meg most, tudnod kell, te is tag vagy!
Legalább hihetQ kamut nyomjatok.
A mák, hogy mikor pengére lö az ember, nincs kedve meghalni, söt, még neki áll feljebb, es leszed.

TocoManyus
Elvesztettem a hitelemet nálad Devo???
Nemááá. Ne csináld ezt ezt velem.
Kit nem érdekelsz te?
Egyébként meg magasról leszarom h mi a véleményed

GAthersw

Sáska
Én elmondom mi volt, többet nagyon nem is kívánok hozzáfûzni. Még január elején néztem peramos demoit ezzel a sof-bottal, s megkértem Pengét, hogy nézze már meg õ is. Én küldtem neki a file-t, s rá kérdezett, hogy de nem baj-e ha bennt van a könyvtárban. Én mondtam neki, hogy nem, mert csak akkor kapcsol be, ha azzal inditja el a játékot , amugy meg nem. (amugy ezt már 2-3 honapja ismeri a pb szal nem is tudná használni online, csak offline demonézésre jó...)
Eddig nem is volt gond, most kijött a pb-nek ez az uj modszere, amivel meg tudják nézni, hogy van-e "nem oda való file" a sof2 könyvtárban. És Pengét emiatt dobta ki a pb. Amiatt, hogy ott van a file!, s nem azért, mert használta!
Tudom, hogy ez sokakat nem érdekel, meg ugysem tudom vele meggyõzni azokat, akik nem akarják elhinni. De azért gondoltam mégis le kell írjam. Penge nem csalt, csak ez a file volt fenn a gépén. (ez is azért, mert én kértem, hogy segitsen lenyomozni Peramost, miután annyit sírtatok, hogy tuti csal...)

Devo
Mondom, hogy megmagyarrázzátok ezt is. Senki nem hisz nektek ezek után baszod. Kétszer ugyanabból a szarból nem mossátok ki magatokat a fals dumával.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Pano
Nah Mindenki higgadjon le pls!

Én a következõt tudom, azaz hallodtam így futtába (bõvebben este esik róla szó a GBS köreiben), hogy ez a sofbot egy új pb util amit fejleszt -vagy már kifejlesztett, a evenbalance. Ezzel a progival az adminok képesek beletekinteni egy adott játékos sof2 mappájába, meg tudják nézni, hogy van-e cheat script, aimbot stb betelepítve mert ugye ezek nem látszanak a shoton. A pb úgy van beállítva, hogy ha nem admin vagy és úgy érzékeli a pb ezt a fájlt nálad bannol, mert nem jogosan használod.

TocoManyus
Ti stresszeltek, nem mi.Én legalábbis nem, mert tudom h mi a szitu. Mindenki meg fogja tudni úgyis, úgyh ne magyarázzál.
Meg mi az h mákos banda??

Skiper
Sisi meg a másik

Egyszer úgyis lebukik mindenki. Remélem megrohadnak mind.

Kojiro
MEGKÉREM GRENTET, HOGY EZT AZ ÜZIT? MEG AZ 51271-EST MODERÁLJA KI!

ÉN A RÉSZEMRÕL A SOFOT BEFEJEZTEM!

A POSSE MEG MENNYEN A KURVA ANYJÁBA!

Kojiro ergo sum.

MICIMACKO86
" A legjobb védekezés a támadás "

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.