Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Láttam már korábban de most újra! Király videjó!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ev1l FlOwEr

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

GAthersw
A szQke az Morgoth! 😊

01110000 01110010 00110000

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Akkor felrobbantom a helyet és senki se megy!

ev1l FlOwEr
Ja, akkor én nem megyek...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Dud [OBI]
Én ott leszek!

ev1l FlOwEr
Akkor gyere, copjál le !!!!
😄DDDD
,l,,

GSXR

Dud [OBI]
Maximálisan igaz!

Dud [OBI]
Szép beszéd és maradéktalanul igaz is! Jó lenne ha mindenki mélyen magába szállna és elgondolkodna...

ev1l FlOwEr
A szerda esti sör axióma....
De 21.-e az nagyon POWA lenn, ha lennénk vagy 20-an !

Devo
Jobban állt a barna szõr nem kellet volna kiszõkíteni, ja és menj el fodrászhoz

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Devo
Órómmel látom, hogy Te is küldtél magadról két képet Gath 😊)))

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Ha más nem, legaláb mi ketten elmegyünk sörözni brádá!
Tényleg holnap este ser?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Devo
Uff Flowa! Remélem azért amit jómagam írtam nem volt "baromság". Én nem kérõjelezem meg a GBS hozzáértését ill. javaslatot tettem, hogy id.: olyan legyen ez a scene amilynné tesszük. PISZ Devo

R@in
ADMIN akarok lenni minden magyar sof2 szerveren!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Grave Digger
ki vagy te egycsillagos?😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Tibre
jól beszéltél

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
Azt senki se feledje, a scene olyan lesz, amilyenné MI magunk tesszük !!!

ev1l FlOwEr
Már megint sírni tudnék a megnyilvánulások többségén. Mindenki gondol valamit, és kész tényként közli itt a fórumon, ami szép lassan egész nagy baromsággá gerjed a sok reagálással együtt. Nem kell minden fikázásra reagálni, meg nem kell a saját paráitokat tényként beállítani. A GBS felkarolta a szerverek ügyét, amihez idõt és PÉNZT fektetnek beléjük. Értékelni kéne az igyekezetüket, akkor is, ha szerintetek valamit szarul csinálnak. Ha valami nem tetszik, akkor tegyetek javaslatot, hogy lehetne jobbá tenni a helyzetet, és hagyni, hogy a javaslaton elgondolkozzanak, beérjen a dolog, nem mindent azonnalra. Ha meg döntenek valahogy, azt elfogadni, végülis az õ "szemétdombjuk". Az OBI döntéseit sem kérdõjelezte meg mindenki 3 kommentenként. Hagyjunk idõt nekik, nézzük meg, mit sikerül alkotniuk, szerintem jó lesz.

Én is félek, hogy az OBI visszavonulásával szétcsúszik a scene, de ezt én sem szeretném. Sõt.

Régebben elkezdett szervezõdni egy SOF2 sörözés február 21.-ére. Nem lenne jó, ha elsikkadna a dolog, úgyhogy ismét meghirdetem. Jó lenne minél többen lennénk, mert a sörözésen kívül személyesen lehetne megbeszélni dolgokat. Ezért aki jönne, légyszi priviben jelezze nekem, és az összejött létszámra foglalok helyet.

Remélem van, aki végigolvasta.....

Devo
Nekem az a véleményem, hogy a nagy klánokból(GBS,SWAT,TiE;PS<-Rylander )kéne 1-1 embert jelölni, az lenne fair. Legalábbis ez kézenfekvõnek tûnik fõleg War serveren hasznos. (jah, nem mintha nem játszanánk sokat, de a -=zTs=- még nem "nagy klán " nekem nem kell adminjog pl. 😊) ) A külföldi admin dologól meg annyit, hogy beraktok valami prünytyi menõ-manót aAzerbajdzsánból megin' akkor tökön szúrom magam. Emléxem semmit nem lehetett nekik elmagyarázni mikor itt verték a faszt, csak a saját honfitársaiknak kedveztek, minket meg leszartak. Ennyi.

csabawarchief
nem értettem a külföldi admin dolgot én sem...

csabawarchief
hát ti vagytok a sztárok 😊

Sáska
A régi szép idõkben, amikor te még sehol sem voltál, volt nem is 1 külföldi admin. És ezenkívül had emlékeztessek mindenkit arra, hogy anno az obi is azért választott uj adminokat, mert õk egyre ritkábban játszottak, nomeg akkor pörgött 3-4port folyamatosan.

Tibre
harmad napja nem eszek,se sokat se keveset...

GSXR
Ja ez meg tök lol hogy mindenki nálunk akar admin lenni.
Érdekes A Tie&PS nyakára nemjárt senki hogy köcsögök nálatok miért nincs idegen admin

Pano
köszönöm 😊 te meg tudtad azt fogalmazni amit mondani akartam én is 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GSXR
Értem hogy mirõl beszélsz de valahogy kezd az az érzésem támadni hogy itt egyszerûen fáj pár embernek hogy a GBS neve alatt fut a server. Azt csak halkan jegyzem meg hogy mi is fizetjük. Mikor az OBI bejelentette hogy tõlük annyi az egésznek érdekes módon egyetlen ember sem volt aki a sajnálkozásom kívûl próbált volna tenni valamit!
Szóval nemértem minek ez a flame irántunk....
Az A-betûmmel nem érzem magam istennek és szerintem egyikünk sem.

MICIMACKO86
Miert kéne egy F... K....... G... külföldinek ADMINak lennie?
Nah neee már hova falyosul ez a VILÁG?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Pano
GBS-en belül...

Tibre
ehh,aki admin az fizet pff 😄

Pano
nekem is õ jutott eszembe 😄DD Meg a megawattos mûsorvezetõ a Viván, vagy ki a rák 😄

csabawarchief
hah, katona powa

Pano
hogynee, blood? Soha! Amos meg azért mert néha elszáll az agya, meg nem is fizet 😊. De az is könynne megeshet, hogy nem lesz külföldi admin mert senkit nem találunk rá megfelelõnek 😊

csabawarchief
jó kis kép magadról

Sáska
Peramos-ra

csabawarchief
Happy Birthday Grent Bácsi!

Sáska
válasz #51563 üzenetre

csabawarchief
engem mint adminjelöltet nyugodtan kivettek abból a listából akiket adminnak szeretnétek, mondjuk gondolom ez a hozzászólásom néllkül sem volt kérdéses

Tibre
nah még csak az kéne,hogy külföldi is admin legyen,remélem nem a gyökér amosra gondoltatok vagy bloodra...

Sáska
Mivel a GBS-bõl mindenki egyelõen veszi ki a részét a szponzorálásból, ezért gondolom érthetõ, hogy admin is szeretne lenni. Ezért biztos, hogy csökkenteni fogjuk a jelenlegi nem gbs adminok számát, mert különben minden 2. player admin lenne.
Én szeretnék mindenképpen külföldi admin-t is, de még ezt is meg kell beszélnünk.
Ahoz, meg hogy adminként nyomd hogy even teams, pause game, meg egy pb shot lekéréséhez nem kell nagy tudomány, szóval ez a tapasztalt admin dolog ez bs

[HUN]PAStheLoD
sokan vagyunk .. de nem elegen!! 😄DDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
Nah figyuzzatok, holnap vagy ma este meg mondjuk, hogy ki kapja vissza az admin jogokat. Oks?

[HUN]PAStheLoD
CSATLAKOZOM ;]]]
heppi börzdéj! Mr. Grent!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pano
most vagyunk 9-en adminok, akkor mennyi admin volt régen? Asszem 5, az annyi mint 14 admin, az k**va sok!

LSC
miért lenne minden második?

Pano

Pano
Szerintem értelme lenne annak, hogy minden második ember admin legyen?

MICIMACKO86
Kell kaja? Nálunk van sok kaja PL:Krumplipure,Fasirtal,Pipileves
Vagy van meg otletem meny ki a Blahalujza tere es ott ossztogatnak INGYEN kajat ugy hogy nem kell ehezned!

U.I:Ezt nem hagyhatam ki ugy hogy sorry Pano

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.