Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
😄DDDD
,l,,
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
De 21.-e az nagyon POWA lenn, ha lennénk vagy 20-an !

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Tényleg holnap este ser?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Én is félek, hogy az OBI visszavonulásával szétcsúszik a scene, de ezt én sem szeretném. Sõt.
Régebben elkezdett szervezõdni egy SOF2 sörözés február 21.-ére. Nem lenne jó, ha elsikkadna a dolog, úgyhogy ismét meghirdetem. Jó lenne minél többen lennénk, mert a sörözésen kívül személyesen lehetne megbeszélni dolgokat. Ezért aki jönne, légyszi priviben jelezze nekem, és az összejött létszámra foglalok helyet.
Remélem van, aki végigolvasta.....

)kéne 1-1 embert jelölni, az lenne fair. Legalábbis ez kézenfekvõnek tûnik fõleg War serveren hasznos. (jah, nem mintha nem játszanánk sokat, de a -=zTs=- még nem "nagy klán " nekem nem kell adminjog pl. 😊) ) A külföldi admin dologól meg annyit, hogy beraktok valami prünytyi menõ-manót aAzerbajdzsánból megin' akkor tökön szúrom magam. Emléxem semmit nem lehetett nekik elmagyarázni mikor itt verték a faszt, csak a saját honfitársaiknak kedveztek, minket meg leszartak. Ennyi.Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Érdekes A Tie&PS nyakára nemjárt senki hogy köcsögök nálatok miért nincs idegen admin

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szóval nemértem minek ez a flame irántunk....
Az A-betûmmel nem érzem magam istennek és szerintem egyikünk sem.
Nah neee már hova falyosul ez a VILÁG?
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Én szeretnék mindenképpen külföldi admin-t is, de még ezt is meg kell beszélnünk.
Ahoz, meg hogy adminként nyomd hogy even teams, pause game, meg egy pb shot lekéréséhez nem kell nagy tudomány, szóval ez a tapasztalt admin dolog ez bs

Vagy van meg otletem meny ki a Blahalujza tere es ott ossztogatnak INGYEN kajat ugy hogy nem kell ehezned!
U.I:Ezt nem hagyhatam ki ugy hogy sorry Pano

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.