Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
(aláírásra céloztam)
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Mail to: [email protected]
attól féltek a hóban jobban láccik a ruhátok és messzirõl legyak az eminem 
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

DeaD factory Servert meg kivettük Demoból mert már csak full-ra orientálodtunk. Legalábbis próbálunk.
De a LOM mint olyan feloszlott.
Csak DeaD Factory, Erasmus és én jöttünk át magyarok a demoból.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nálatok is?
Mennem kell melozni éjjelre és nem fújták le sajna...
Jó játékot és egyebeket 😊 Néha gondoljatok a szegény dolgozokra is ...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Létszám eddig:
1., CsicsereCsacska
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortetûfélisten😉
7., Birka

Meg a többi klán, meg klánlessz fájter sem.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Létszám eddig:
1., CsicsereCsacska
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortetûfélisten😉
Ez továbbra is harmatos.
Posse nem képviselteti magát?
Hol a többi GBS tag?
Boltboy, gyere te is, hozd a különítményt délrõl!
Qno, te se legyél gyenge(hozd el a többi OBIt is)!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Se csíter, se kemper, se admin, se rájlender???
Jó lenne, ha így is maradna.
Amúgy az FTPs Master holland volt és õ nem lett banolva, hanem Mushroom. Miután a nyomott Mushroom megdõlt, fel is oszlott az FTP, Master játszott tovább klán nélkül.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Most ezért nem fogom meg változtatni ujbol a nevemet mert ez nekem tetszik ugy hogy SORRY!
Jah és semmi baj...
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.