Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Valaki bementa szerverre xy néven, átváltott rylanderre, és kibaszta a pb...tehát bárki más is lehetett...
Ettõl függetlenül mostanában tényleg kis phaszrágó pocok....
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Nekem még van pénzem...
Nahát, nahát...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
GBS olvassatok saját fórumot !
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hajrá Volán!!! 😄DDDDD
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
Szép volt lányok csak igy tovabb minden magyar legyen a TOPon ezt oldjatok majd meg

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
A legegyszerûbb akkor is a suli, én amondó vagyok.Csak az meg zsé.
A SOF2-ben a korház tetjén a helikopátert hogyan kell padlóra tenni?
Köszi!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Egyébként meg jogos.
Ennek ellenére is azt mondom h nem az.
Mivel májusig ne megy le a felvételi, ezért írnod kell egy kérelmet(amihez csatolod a jelentkezési lap fénymásolatát meg ilyeneket) h adjanak halasztást mert tovább szeretnél tanulni. Mindig megadják. Tapasztalatból tudom. Én kétszer el sem mentem sorozásra és ezzel nyertem egy évet és le sem szartak.(ill. megbasztak tíz gurigára...de nem érdekelt)
Nah én találtam egy SoF2clnak az oldalan csomo Sniperes palyat szerintem megkene nezni nemde? Valamit csinlajatok Kosszke.
hát nem tom, nekem semmi bajom Rylanderrel, mert velem nem kekeckedik, de errõl még mindig nem jött hivatalos helyrõl cáfolat, igaz megerõsítés sem: PunkBuster Server: VIOLATION (MULTIHACK) #70029: *Pos$e*Ryland3r* (slot #9) Violation (MULTIHACK) #70029
Amíg ezt nem cáfolja meg valaki megdönthetetlenül, addig sajnos tényleg nevetséges ez a csíter téma, csak sajnos a másik irányban.
Mail to: [email protected]
Mail to: [email protected]
Peace.
Kurva sok olyan helyzet van h az ember vakon dobál gránátot, vagy pl. beugrik és egybõl sarokra lõ...meg ilyenek. Ettõl még nem lesz csíter.
Ha meg ott kempelsz a sarokban éppen, akkor az a te bajod....
A helyesírást meg hagyjuk sztem, mert ez nem nyelvtan óra....
Létszám eddig:
1., Dud
2., Hooligan
3., Akuma-Dí
4., V1rág bácsi
5., Birka
6., Qno
7., Grent lehet.
https://grentmedia.hu
Nem is rossz ötlet!!!!!!!!!!!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Ha máshogy nem, ketten is tolhatunk egy sert! Bár tudom kezdek unalmas lenni. 

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
SoF2 idehaza!
<2004-02-16 @ 20:56 - ZeroCool>2004-02-16 @ 20:56 - ZeroCool> (kommentek: 8)
Pano mester szavai, mint jéghideg kard pengéje szívemben hatottak reám. Mivel pediglen közérdekû, és felettébb fontos infóval rendelkezik, máris átadom neki a szót:
"Úgy látszott, hogy a magyar SoF II scene teljesen megszûnik, ugyanis egy napon az eddigi szerverüzemeltetõk pénzhiány miatt leállították szervereiket. Ekkor döntöttünk úgy a klánommal (*GBS* Gang bang Squad), hogy mi ezt nem engedjük és a régi üzemeltetõkkel karöltve indítottunk egy szervert és további lehetõséget adunk a játékra. Én látom nap, mint nap, hogy rengeteg magyar játékos szálingózik a külföldi szerverek között, és nem tudják, hogy létezik a SoF II-nek magyar közössége is. Szeretnénk õket is befogadni és egy remek helyet biztosítani számukra."
:: Imhol a szerver adatok ::
195.228.156.200:20100 - INF/WAR
195.228.156.200:20101 - CTF
Extra pályák innen érkeznek!