Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadtgec
háááttt még azt a 3 hónapot legalább bírjátok ki... viszek majd nektek pár kiló grízt+langyos esõvizet😉)

Dud [OBI]
Nyögve nyelve, nagy duzzogva tudunk még kiflit venni! 😄 Bár lehet hogy a vasat is kell lassan adnunk... Ugye nem lesz harag!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Ok. Ott leszek, bár warom lesz 20h -tól úgy 22h -ig. Utána tudunk beszélni.

rohadtgec
PunkBuster Server: VIOLATION (MULTIHACK) #70029: Devo(csak vicc!!)(slot #9) Violation (MULTIHACK) #70029

Valaki bementa szerverre xy néven, átváltott rylanderre, és kibaszta a pb...tehát bárki más is lehetett...

Ettõl függetlenül mostanában tényleg kis phaszrágó pocok....

rohadtgec
... tudod a Pano féle marketing....😄😄😄😄😄😄😄
de ha kell kölcsön, szóljatok nyugodtan😄DDDDDD

Devo
Bocs Toco, hogy ilyesmit kérdezek, de egyértelmû bizonyítékok után egy nagypofájú csaló óvodást minek védetek foggal körömmel? Mindenkit lepipázott vagy mivan? LOL Részemrõl befejeztem ezt a témát mert nevetséges ami e körül a gyerek körül zajlik (mellesleg már én is unom, hogy valaki nem érti meg, hogy a játékosok 98%-a nem látja szívesen sehol) és sajna azt kell mondanom, hogy részetekrõl a legkomikusabbak a reagálások. PISZ

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Gugger
Dud, kérlek szépen beszéljünk este ventrin! (Sis3, Pac, Gugger vs. Pilu, Dud, Dali) THX!

Mr. Fulop
Olvasd el mert nem én hanem Pano mester irta...
Nekem még van pénzem...

Nahát, nahát...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Gugger
GBS olvassatok saját fórumot !

Dud [OBI]
Biztosss!

Grave Digger
ZBF, privát ment😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

MICIMACKO86
http://www.bls4sof.com/ itt van a honlap 😄DDDDDDD

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Grave Digger
Mijaza Jolán? 😄DDD

Grave Digger
Mert csórók vagytok és még a szarból is pénzt akartok csinálni😄DDDDD

Dud [OBI]
Naháááát! Elfogyott volna a pénzünk?

TocoManyus
Hát nekem is csak halvány emlékeim vannak...😄DDDD
Hajrá Volán!!! 😄DDDDD

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

MICIMACKO86
Nicsak nicsak most nézem a Clanbase.comot és mit látok a REAL DAMAGE 1 helyén a *GBS* klán a 3helyen a pedig a Pos$E a 5dik a Ti.E és a 9dik a SWAT.

Szép volt lányok csak igy tovabb minden magyar legyen a TOPon ezt oldjatok majd meg

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Grave Digger
Hát az lehet, de én már vagy jó nyolc éve túl vagyok ezen a dolgon😄DDD Akkor még mûködött ez a móccer is😄DD

Kori
Köszi, megprobálom!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

TocoManyus
Most már kurvára megnézik az orvosi papírokat. És senki nem kap egybõl E-t (csak nagyon kivételes esetben), elõször mindenki I-t kap.
A legegyszerûbb akkor is a suli, én amondó vagyok.Csak az meg zsé.

Grave Digger
ki kell lõni az oldalán a bütyköket. Ehh asszem valami ilyesmit kell csinálni, sajnos régen nyomtam már a szinglit, és már nem igazán emléxem rá😄

Kori
Bocs hogy a multiba írok!
A SOF2-ben a korház tetjén a helikopátert hogyan kell padlóra tenni?
Köszi!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

MICIMACKO86
Akor Bruhuhuhu 😞( Igy jol esz?😄

TocoManyus
Sztem ha játék közben megnézed a statját, akkor az nem azt támasztja alá h csíter.
Egyébként meg jogos.
Ennek ellenére is azt mondom h nem az.

Grave Digger
Hehe, én eccer vittem orvosi papírt, hogy minden bajom van, aztán amikor két évre rá besoroztak, elmentem polgárira, és szénné röhögtem magam a nagy semmittevésben, mert kb 5 órát voltam benn naponta a munkahelyemen, de mindig leléptem elõbb😄DDDD

Grave Digger
Nem, sajnos az ilyen eseteknél inkább sírni kéne😞(((

TocoManyus
Felvételizz bármilyen suliba távoktatásra pl. és kész.
Mivel májusig ne megy le a felvételi, ezért írnod kell egy kérelmet(amihez csatolod a jelentkezési lap fénymásolatát meg ilyeneket) h adjanak halasztást mert tovább szeretnél tanulni. Mindig megadják. Tapasztalatból tudom. Én kétszer el sem mentem sorozásra és ezzel nyertem egy évet és le sem szartak.(ill. megbasztak tíz gurigára...de nem érdekelt)

MICIMACKO86
Nem ilenykor kene azt csinalni hogy: Muhahahaaaaaa 😄 ?😄

MICIMACKO86
Sziasztok szerintem ar kene valami uj jo kis palya nem gondoljatok?
Nah én találtam egy SoF2clnak az oldalan csomo Sniperes palyat szerintem megkene nezni nemde? Valamit csinlajatok Kosszke.

Grave Digger
"Az meg hogy csíterezed, nevetséges"

hát nem tom, nekem semmi bajom Rylanderrel, mert velem nem kekeckedik, de errõl még mindig nem jött hivatalos helyrõl cáfolat, igaz megerõsítés sem: PunkBuster Server: VIOLATION (MULTIHACK) #70029: *Pos$e*Ryland3r* (slot #9) Violation (MULTIHACK) #70029

Amíg ezt nem cáfolja meg valaki megdönthetetlenül, addig sajnos tényleg nevetséges ez a csíter téma, csak sajnos a másik irányban.

ATS: Peelova
fél év egy map, ha gyorsan megszerzem a flageket nem jöhetek el elõbb?😊......😞
ATS: Peelova
hmmm. a magyar honvédség küldött egy értesítõt mely szerint szívesen venné, ha a szerverén tolnék egy kis sofot, egész pontosan a tapolca.pk3 mapen. május. viszont asszem szívesebben megmaradnék az online verziónaál, szal ha valaki tud valami sulit vagy bármilyen ötlete van, hogy mire lehetne hivatkozni a halasztási kérelemben AKKOR AZT NAGGYON DE NAGGYON MEGKÖSZÖNNÉM. köszönöm😞
TocoManyus
... és ezt ne vedd rossz néven, mert semmi bajom veled, csak ez a véleményem. Nem védem a Rylandert mert tudom h egy nagyszáju manusz, de feleslegesen nem kell fikázni meg gyanusítgatni.
Peace.

TocoManyus
Az meg hogy csíterezed, nevetséges....
Kurva sok olyan helyzet van h az ember vakon dobál gránátot, vagy pl. beugrik és egybõl sarokra lõ...meg ilyenek. Ettõl még nem lesz csíter.
Ha meg ott kempelsz a sarokban éppen, akkor az a te bajod....

TocoManyus
Inf POWA!!

TocoManyus
Devo sztem leszállhatnál a Rylanderrõl mert baszott uncsi.

A helyesírást meg hagyjuk sztem, mert ez nem nyelvtan óra....

Mr.Grent
21.én sörözés POWA !!!!
Létszám eddig:

1., Dud
2., Hooligan
3., Akuma-Dí
4., V1rág bácsi
5., Birka
6., Qno
7., Grent lehet.

https://grentmedia.hu

Mr. Fulop
Támogatlak!

Nem is rossz ötlet!!!!!!!!!!!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Természetesen van! Ha máshogy nem, ketten is tolhatunk egy sert! Bár tudom kezdek unalmas lenni.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mr. Fulop
Na nézd a mit találtam a gamestar honlapján mai dátummal...

SoF2 idehaza!

<2004-02-16 @ 20:56 - ZeroCool> (kommentek: 8)

Pano mester szavai, mint jéghideg kard pengéje szívemben hatottak reám. Mivel pediglen közérdekû, és felettébb fontos infóval rendelkezik, máris átadom neki a szót:
"Úgy látszott, hogy a magyar SoF II scene teljesen megszûnik, ugyanis egy napon az eddigi szerverüzemeltetõk pénzhiány miatt leállították szervereiket. Ekkor döntöttünk úgy a klánommal (*GBS* Gang bang Squad), hogy mi ezt nem engedjük és a régi üzemeltetõkkel karöltve indítottunk egy szervert és további lehetõséget adunk a játékra. Én látom nap, mint nap, hogy rengeteg magyar játékos szálingózik a külföldi szerverek között, és nem tudják, hogy létezik a SoF II-nek magyar közössége is. Szeretnénk õket is befogadni és egy remek helyet biztosítani számukra."

:: Imhol a szerver adatok ::
195.228.156.200:20100 - INF/WAR
195.228.156.200:20101 - CTF

Extra pályák innen érkeznek!

csabawarchief

Grave Digger

BorsoFozelek
kaszi volt az überláma admin 😄D

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Mr.Grent
Ez nagyon cool, és sajnos van köze a valósághoz.

Mr.Grent
Jo volt az INF PS, csak ki váltja a mapokat? 😄 😄 😄

csabawarchief
Rossz link, klikk IDE jobb gombbal és Cél mentése más néven!

csabawarchief
Aki el akarja magának tenni: klikk IDE jobb gombbal és Cél mentése más néven!

csabawarchief
ki az aki ezeket kitalálja?? én vagyok fantáziatlan, vagy más ilyen pihentagyú? 😊

csabawarchief
vagy a görény