Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
Ma este egy a tegnapihoz hasonló INF-elést megejtünk a Tie serveren?

KulacsKa
Jo éjt all (további jo hentet)

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

ReTeK
remélem lesz nagy gruppen mingyá nyóc

ev1l FlOwEr
Szerintem elég, ha VELEM kerül szembe...
Hiszen: he's only human!
,l,,

😄DDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LSC
nem is rossz ötlet

Mr.Grent
Szerintem elég ha a cb-elsõket keresel és már is a legjobbakkal nyomod.

https://grentmedia.hu

Erasmus
Tibre, {H-R} #1, Angol server lusta vaok ,megkeresni
ott vannak jo jatekosok😉, Eremrge, Toronto, BoO,Eric ...ien jatekosokat keress 😉
|-DR-| 195.149.21.223:20100
Vagy vannak ELIM serverek, itt jaccanak a legjobbak, pl : |L@yS, **, #Kea, [ nF ], ezekre a klantagokra keress ra 😉

Mr.Grent
yes sir, affermative. Szörpi van?

ev1l FlOwEr
Este sörözés!!!
8 órakor a Stex Alfrédban !!!
Jöjjön mindenki, akinek kedve van hozzá !!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Phanta
Visszatértem Röviden beugrom sörözni hozzátok! Készüljetek

10 perces havazás...

Sáska
szombat délutáni bebaszás powa

GAthersw
Hát bammeg 😄
Ezt jól elkúrták 😄

01110000 01110010 00110000

Taptarap
Nyihahahah kell nekünk hosszabítás

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ATS: Peelova
ATZ mia faszom az az atz? asian teen zluts? minnyá kivágunk klánbul😊
Devo
SIR yes SIR

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

MICIMACKO86
ICQra gyere majd egy picit!

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Tibre
nah igen,amadeusnál jobb playerekre gondoltam 😊
gondolom pár holland szerveren vannak ilyenek

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Devo
Van egy kettõ, de profi játékosokat ne nagyon várj. (ez tapasztalat.)Nem én vagyok az Amadeus, középszintnél kicsit jobbnak tartom magam a magyar scene-ben, de pl. német szerverre még ND-n sem érdemes menni, mert annyira -k, hogy semmi élvezet nincs benne, ráadásul 3-4 kör után CSITEREZNI fognak, szal ne várj sokat. De biztos vannak jök, csak nem találom az ASE-ben 😊

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Tibre
tud vki olyan külföldi szervert mondani,ahol normal damage van és profi játékosok játszanak rajta?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Devo
SPigusz kispályás vagy!! mikor beírtad, hogy Yo reggelt én még mindig dolgoztam. 😊 Azért én együttérzek veled ...

Devo
SZiasztok, hazaértem, de robogok is tova hamarosan. C munka ez. Na mindegy én bajom 😊. Mizu?

este sõõõõõr póóówaaaa

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

csabawarchief
ráérsz 5 percre?

Bocsi Grent Úr

Clint EastWooD
kitartás srác!
Tudod az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

a Winows lefagyott fagyás közben...

balcooo
azt lehagytam a végéröl hogy "...az ember" 😊 :p

balcooo
Bazz, részvét end kitartás!...Miko iylet olvas az ember van az, hogy az ember feleszmél és már annak is örülni tud hoyg lyuk van a seggén..

<- csak, hogy mindenki örüljön... ime az egyszmájlis kommentek istencsászára... ez a "tohonya és renyhe" arckifejezés a világ kilátástalanságát szimbolizáló félig lecsukott szemhéj, a mindenség univerzális szinvilágát tükrözõ alap szmájliszín... nah... mindegy

Taptarap
füstöld el rendesen

Mr.Grent
Nahh ennek van értelme?

Taptarap
<# Nyihahahaha hahaha>

Mr.Grent
Nahh most megrántom a MHz tekintetében a vga procim, remélem a pb- nemvág ki.

Taptarap

balcooo
hat engem senki sem szeret?

DrBigSlingShot
Na most bye mindenkinek! Later....

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Na szóval a helyzet shit de nem kil1átástalan. Lasssssssú igen lassssssú a gyógyulás, és mi a legnagyobb baj, hogy 1 orvos sem merte felvállani a pontos diagnózis kimondását (mert fogalmuk sincs róla) De ami biztos, hogy a magyar egészségûgy a béka segggggge alattt alatttt alatttt alattt van. Amihez nagyon értenek az a boritékok 1000 féle elfogadása és amihez nem az pedig a gyógyítás. Most kb 87.000 HUF nál tartok gyógyszerileg arról nem is beszélve, hogy 1000+1 csövet dugtak és húzzzzztak ki és kb hasonló mennyiségû gép alá fektettek most már azon csodálkozom, hogy nem villllllágíííítok mint egy 100-as égõ mert már annnnnyi sugarat kaptam ha fel tudnék robbbbbbbani akkor szerintem legalább 1 megatonnnnás robbanás lenne a sok rádioaktivitástól. Jõvöre szerintem Csernobilba megyek üdülni, hogy egy kicsit feltöltsem magam energiával.....
Vérem már nem sok maradt mert mind leszivatttttyuzták a kezem úgy nézzzzz ki mint egy drogosé csodálkozom is ha megállít a rendõr, hogy nem vissz be mert tiszta luk az összes vénám. Röviden ennyi ha tanácsolhatom ne legyetek betegek mert amit a maripen nem gyógyít meg akkor már nagy baj van totóznak az orvosok csak sajnos ezeket a számokat soha senki nem húzza ki. Remélem kielégítõ volt a válaszom. De ami jó, hogy mostanság már ki tudok osztani 1-2 head sütit.

Élni vagy égni???!

Mr.Grent
Persze mi ott waroztunk 2x az elmult 3 napban.

ReTeK
<#frappáns szöveg> <#mondat végi írásjel>

LSC
Valaki nem tudja az OBI HUN portot lehet még használni? Ugyanaz a pass?

balcooo
Hodoljal csak te COWARD 😄

LSC
szeva mi a helyzet?

(= egyetértek veled és meghajlok nagyságod elõtt te isten)
Taptarap
Szia.

többet irjál és értelmeset mert kimoderálnak

Mr.Grent
Heel hogy vagy?

DrBigSlingShot
szevasztok

Élni vagy égni???!

Taptarap
--->>és, hogy ne csak smile legyen: Igen nagyon jó beszólás volt!!!

balcooo
sztem nem volt semmi flamelés meg nivotlan smiley-zas ugyhoyg nem hiszem hogy indokolt lenne 😛

grent léci töröld #53270 et
capture the menora
balcooo
HIHIHHI Kis durci 😊. Amugy jol teszik, tölöljék csak az egy szmajlis hozzaszolasokat. Aki lusta bazze begépelni egy mondatot az jarjon igy. Smiley azer van hoyg adjon egy hangualti elemet a hozzaszolasnak nem azer hogy azzal megusszák az analfabéták a kommunikaciot ! 😛