Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiszen: he's only human!
,l,,
😄DDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
ott vannak jo jatekosok😉, Eremrge, Toronto, BoO,Eric ...ien jatekosokat keress 😉
|-DR-| 195.149.21.223:20100
Vagy vannak ELIM serverek, itt jaccanak a legjobbak, pl : |L@yS, *

8 órakor a Stex Alfrédban !!!
Jöjjön mindenki, akinek kedve van hozzá !!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mail to: [email protected]
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
gondolom pár holland szerveren vannak ilyenek
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
-k, hogy semmi élvezet nincs benne, ráadásul 3-4 kör után CSITEREZNI fognak, szal ne várj sokat. De biztos vannak jök, csak nem találom az ASE-ben 😊Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Tudod az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
a Winows lefagyott fagyás közben...
<- csak, hogy mindenki örüljön... ime az egyszmájlis kommentek istencsászára... ez a "tohonya és renyhe" arckifejezés a világ kilátástalanságát szimbolizáló félig lecsukott szemhéj, a mindenség univerzális szinvilágát tükrözõ alap szmájliszín... nah... mindegy 

https://grentmedia.hu
Vérem már nem sok maradt mert mind leszivatttttyuzták a kezem úgy nézzzzz ki mint egy drogosé csodálkozom is ha megállít a rendõr, hogy nem vissz be mert tiszta luk az összes vénám. Röviden ennyi ha tanácsolhatom ne legyetek betegek mert amit a maripen nem gyógyít meg akkor már nagy baj van totóznak az orvosok csak sajnos ezeket a számokat soha senki nem húzza ki. Remélem kielégítõ volt a válaszom. De ami jó, hogy mostanság már ki tudok osztani 1-2 head sütit.
Élni vagy égni???!
(= egyetértek veled és meghajlok nagyságod elõtt te isten)Mail to: [email protected]
többet irjál és értelmeset mert kimoderálnak

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

--->>és, hogy ne csak smile legyen: Igen nagyon jó beszólás volt!!!CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Röviden beugrom sörözni hozzátok! Készüljetek