Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fdi-brutal
mosopor, a te esetedet sem kívánom megint felhozni de mivel te megtetted akkor a következõ:
1.többszöri felszólításra sem hagytad abba a gyerekes és sajnos zTs-re jellemzõ gyökér bindeket!
2.szépen átment a dolog anyázásba mert Te így nyílvánulsz meg ha valaki mer neked szólni!
3.Mikor látod,hogy az igazán jó játékosok állandóan bindelgetnek egy-egy kill után? CSAK AZOK TESZIK AKIK ÖRÜLNEK HA EGY ÖNGYILKOS JELÖLTET VÉGRE LELÖNEK!
4.Lassan elgondolkozhatnátok ,hogy a zTs klánt ne ez jellemezze /tisztelet a kivételnek/,hogy állandóan a bindeket nyomjátok élen veled meg Fülöppel /bár Õ már több mint 1 éve ezt csinálja és akkoriban mint FDI-s, szerettek is emiatt a pl:GBS,PS,STB./hanem játszatok és gyakoroljatok mert az rátok fér!

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA
egy tk akkor se ér ennyit, baszd agyon villámmal és kész!

\':..:\'

fdi-brutal
személyes=személyesen

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA
ma kivel lesz war Gugga?

mosoporr
Huli!
azért ehez nekem is lenne hozzászolni valom.
pár napja én azért kaptam bant TÕLED mert
használtam a bidjeimet (semmi olyat amit csunya)
kiváncsi vagyok hány admin rugki ilyenért.
vagy irjátok ki a serveretekre hogy NO BIND

fdi-brutal
De azért Holland ha találkoznák véletlen akkor remélem nem tartod be a "befogom a pofád ha találkozunk személyes" ígéreted mert akkor sûrgõsen elkezdek gyurni!😄DDDDDDD
De azért jót röhögtem!😊))

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Nano!
Hangsúlyozom, hogy kick volt és utánna gamézhatott!
Másik dolog:mi fogja vissza a szándékos tk-sokat ha a server kibannolja tk miatt, majd hamar cdkulcs váltás után go vissza! Mert ha valaki véletlenül eltk-zza magát hát ok de akkor mi értelme van a 10 perces bannak? Holland legalább ezt a kis büntit elviselte volna akkor ok, de Õ egybõl jött is vissza. Ezért kapta kicket, de persze ezután is egybõl visszajött és maradt is. Szerintem ezért nem volt erõs a kick! A kick utáni sg forumban való mocskolódása pedig minõsíti Õt.

-FDI-Brutal-Hooligan

Highway Star
nekem ez is tetszik😊)))))

I\'m a highway star!

Gugger
annál több, hogy csak hentelunk meg összevissza járunk mindenféle szerverre, azért hogy legyen kivel jatszani!

mér annak tán van értelme h csak az a 13 klán jáccik egymás ellen?

Holland
Hooligan, én erre már nem reagálok semmit. Elmondtam mi a véleményem. csak annyit hogy adjuk meg egymásnak az alapvetõ tiszteletet. Téma részemröl is lezárva. Amúgy jó reggel mindenkinek. Ma ismét nincs meló

Gugger
Folymatosan csinalom a kihívasokat, szeretnenk tobbet war-ozni, de meg az aktiv klánok sem fogadjak el, nemhogy az inaktivok! Behuzni klánokat, hm, nem tudom van-e ertelme!

NaNoKuTyA
Lehetnél kicsit okosabb ! 1 tk után kick?! Még ha szándékos is, egy kissé erõs!

Taptarap
nem talált

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Col. Rommel
Reggelt

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

csabawarchief
pénzért?

Taptarap
mért kell dolgozni??

csabawarchief
jo reggelt

Taptarap

Athletic  Bilbo
Yo reggelt mindenkinek.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

csabawarchief

fdi-brutal
Ja és nem bann volt hanem kick!!!Azaz utánna visszajöttél és játszottál azon a serveren amit MI fizetünk és üzemelünk!!!Azaz a kicket azért kaptad,hogy vedd észre magad és nem azért,hogy egybõl féregezzél ÖCSI!!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Hagy én kérjek elnézést ha saját serveren a lama és gusztustalan szándékos tk phaszokat kibaszom mint macskát!!
Ne haragudj már magadra! Én kérjek elnézést mert részegen fasz modjára bejössz és egybõl tk-val inditasz! Ha majd a játékodban és a hozzáállásodban megmutatkozik az általad említett tisztelet akkor belõlem sem fog hiányozni az "alapvetõ emberi viselkedés"!!
Szeretném felhívni a becses figyelmedet arra, hogy MI azért üzemeltetünk servert, hogy szórakozzunk ill. megadjuk a szórakozás lehetõségét! Ha normálisan tudsz játszani akkor gyere ha nem akkor kívül tágasabb!!
Az alapvetõ emberi viselkedéshez hozzátartozik az õszinteség és gerincesség....azaz ne etess a "bocsi véletlen volt" szöveggel mert elég rég játszom ahhoz, hogy a szituból tudjam ,hogy szándékos vagy nem!
És igérem, hogy ha leközelebb is ilyen hatásos csatlakozást tervezel a serverünkre akkor ugyanigy járok el ha ott leszek!!!offfffffffffffff

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Szerintem hooli-t épp szarkedvében találtad. Ezért sry. Csak sokan úgy távoznak a serverekrõl hogy tk-znak és ezt nemkomáljuk. De én vettem a dolgot. Õ meg berágott.

https://grentmedia.hu

Holland
Annyit még ha valaki velem ezt megcsinálja és utána bocsánatot kér akkor én fogadom a gesztusát, de ugylátom neked még gondjaid vannak az alapvetõ emberi viselkedéssel is. De ennek ellenére én továbbra is tiszteletben tartom a játékostársaimat. (beleértve téged is)

Holland
Ja és bocs ha általánosítottam az egész klánra...

Holland
Nem ragozom tovább, csak annyit hogy nem szándékos volt, nem vagyok én olyan gyerek.... Mielött kirugsz legalább kérdezd meg mi volt.

fdi-brutal
Szeva Pöts!😄DDDD
Mi van ecsém beválogattak??Te ganaj áruló!😊)
Ezért még számolunk!😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Grave Digger
te meg ki a phasz vagy?😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
nah, visszafexem aludni,d enem nagyon fog menni :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
privi-be nyomtam neked

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
én mx500-ast ismerek, de olyat, hogy mx5OO nem, tényleg az a két o betû mit takar a típusban?

LSC
Gugger van msn-ed?

LSC
Hooli azért nálam is úgy müxik hogy amikor minimizer-bõl visszajövök és akkor nekem kell nyomni egy bal klikket hogy rendesen bejöjjön a sof és ha akkor valaki elõttem van akkor elképzelhetõ egy heccsát.

Pano
én mostanában elég away vagyok, mert sok a dolgom, a CB meccsekrõl nem is tudtam. (legalábbis ennyirõl 😊 ). Ahhoz, hogy tényleg minden jól menyjen most Guggerrel beszéld meg, mert most elég tájékozatlan vagyok 😊. De szerintem biztos meg tudjuk oldani a dolgot.

LSC
kéthavi fizumat baz.

fdi-brutal
Holland!
1.Ha spawn-nál pár másodperc mulva egy tiszta egyklikkes fejest kapok az nem véletlen hanem szándékos! És ha valaki részegen /mert igy jöttél be "Holland ittas"/ jön faszozni,és más játékát tönkretenni akkor az menjen hányni inkább!
Majd józanul próbáld átgondolni, ha én mennék a Te serveredre részegen és SZÁNDÉKOSAN le tk-zlak ,mit szólnál hozzá??
A drágár és cigány dumát /lehet hogy anyanyelved/ meg inkább mellõzd mert "cyberworld"-ben könnyû emberkedni!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
.
Itt a pont.

Grave Digger
Neked? Egérre költötted a havi fizetésed?😄DDD

Grave Digger
yo8

Grave Digger
ok mesterem és tanítóm😄D regeltem magam, ha jön az id, akkor küldöm😄DD

Highway Star
Azt hozza kell tenni a veletlenhez, hogy csapattarsak voltatok. Hooligannak lehet, hogy az a veletlen nem is tûnt épp véletlennek. De ez az utolsó féreg lehet, hogy mégis megbocsájtott neked, mert úgy látom itt játszol a serveren...😊)))

I\'m a highway star!

Mr.Grent
Már bocsi, õ rúgott ki, nem a társulat. Õ meg aztmondja szándékos volt. Jahh te meg ittas. 😄 😄 😄

Grave Digger
nekem is, csak lassan hozta be😄

LSC
Seggedet ne töröljem ki? http://www.clanbase.com/newclan.php
csak a swatos nevedet írd nem kell a SWAT elé. Azt majd küld az ID-det ha megvan.

csabawarchief
Yo8 Emberek

csabawarchief
nekem nagyonis mûxik

csabawarchief
Öcsémuram: LinK

Grave Digger
a clanbase.com egy kicsit sem mûxik😞

Grave Digger
Nana, azért egy kicsit disztingváljunk. Nem szeretnél te annyira a Hooligan komámmal találkozni😄DDDD