Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.többszöri felszólításra sem hagytad abba a gyerekes és sajnos zTs-re jellemzõ gyökér bindeket!
2.szépen átment a dolog anyázásba mert Te így nyílvánulsz meg ha valaki mer neked szólni!
3.Mikor látod,hogy az igazán jó játékosok állandóan bindelgetnek egy-egy kill után? CSAK AZOK TESZIK AKIK ÖRÜLNEK HA EGY ÖNGYILKOS JELÖLTET VÉGRE LELÖNEK!
4.Lassan elgondolkozhatnátok ,hogy a zTs klánt ne ez jellemezze /tisztelet a kivételnek/,hogy állandóan a bindeket nyomjátok élen veled meg Fülöppel /bár Õ már több mint 1 éve ezt csinálja és akkoriban mint FDI-s, szerettek is emiatt a pl:GBS,PS,STB./hanem játszatok és gyakoroljatok mert az rátok fér!
-FDI-Brutal-Hooligan
azért ehez nekem is lenne hozzászolni valom.
pár napja én azért kaptam bant TÕLED mert
használtam a bidjeimet (semmi olyat amit csunya)
kiváncsi vagyok hány admin rugki ilyenért.
vagy irjátok ki a serveretekre hogy NO BIND

De azért jót röhögtem!😊))
-FDI-Brutal-Hooligan
Hangsúlyozom, hogy kick volt és utánna gamézhatott!
Másik dolog:mi fogja vissza a szándékos tk-sokat ha a server kibannolja tk miatt, majd hamar cdkulcs váltás után go vissza! Mert ha valaki véletlenül eltk-zza magát hát ok de akkor mi értelme van a 10 perces bannak? Holland legalább ezt a kis büntit elviselte volna akkor ok, de Õ egybõl jött is vissza. Ezért kapta kicket, de persze ezután is egybõl visszajött és maradt is. Szerintem ezért nem volt erõs a kick! A kick utáni sg forumban való mocskolódása pedig minõsíti Õt.
-FDI-Brutal-Hooligan

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
-FDI-Brutal-Hooligan
Ne haragudj már magadra! Én kérjek elnézést mert részegen fasz modjára bejössz és egybõl tk-val inditasz! Ha majd a játékodban és a hozzáállásodban megmutatkozik az általad említett tisztelet akkor belõlem sem fog hiányozni az "alapvetõ emberi viselkedés"!!
Szeretném felhívni a becses figyelmedet arra, hogy MI azért üzemeltetünk servert, hogy szórakozzunk ill. megadjuk a szórakozás lehetõségét! Ha normálisan tudsz játszani akkor gyere ha nem akkor kívül tágasabb!!
Az alapvetõ emberi viselkedéshez hozzátartozik az õszinteség és gerincesség....azaz ne etess a "bocsi véletlen volt" szöveggel mert elég rég játszom ahhoz, hogy a szituból tudjam ,hogy szándékos vagy nem!
És igérem, hogy ha leközelebb is ilyen hatásos csatlakozást tervezel a serverünkre akkor ugyanigy járok el ha ott leszek!!!offfffffffffffff
-FDI-Brutal-Hooligan
https://grentmedia.hu

Mi van ecsém beválogattak??Te ganaj áruló!😊)
Ezért még számolunk!😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

1.Ha spawn-nál pár másodperc mulva egy tiszta egyklikkes fejest kapok az nem véletlen hanem szándékos! És ha valaki részegen /mert igy jöttél be "Holland ittas"/ jön faszozni,és más játékát tönkretenni akkor az menjen hányni inkább!
Majd józanul próbáld átgondolni, ha én mennék a Te serveredre részegen és SZÁNDÉKOSAN le tk-zlak ,mit szólnál hozzá??
A drágár és cigány dumát /lehet hogy anyanyelved/ meg inkább mellõzd mert "cyberworld"-ben könnyû emberkedni!!!

-FDI-Brutal-Hooligan
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
I\'m a highway star!
https://grentmedia.hu
csak a swatos nevedet írd nem kell a SWAT elé. Azt majd küld az ID-det ha megvan.

Egérre költötted a havi fizetésed?😄DDD