Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élménybeszámoló: folyamatos iszonyu hangos zaj, 5 sniper egymás mellett, ég az egész pálya. Mindenkinek kötelezõ, LOL!

Mail to: [email protected]

Mail to: [email protected]
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Eme lenne a videjó róla. Érdemes nézni hogy az elején ahogy kijön az elsõ ajtón rögtön jobbra rántja a hack. Majd a tetõ alatt még ha hallotta is volna az elsõt a 2.kat biztos nem. De már a tetõt is lõtte. Pedig egy pixel nem látszódott. Ennyit rólla.
Érdemes megnézni, hogy lássák azok is akik soha semmilyen csítet nemláttak. 😄 😄: 😄
https://grentmedia.hu
Eme guidod banlistába tegyétek PS ill. GBS. Köcsög aimbotos.
https://grentmedia.hu
. De ha lehet, a késöbbiekben ne a viták miatt kerüljünk az elitbe 
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ez a játékosok temploma,
ne itt harcoljatok

a Winows lefagyott fagyás közben...

-FDI-Brutal-Hooligan
1.fogalmam sincs mi az a "haszájak,haszájam,haszája" szavak!
2."már-mér-ne
a klánunk jellemzõit a tagok alkotják,és ha nálunk ez a szokás.akor a többieknek ezt el kell fogadni."
Méghogy el kell fogadni!!!lol.Te barátom elaludtad a szád!!

-FDI-Brutal-Hooligan
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ugyan nem tudom, mikor történt mindez, de war alatt fõleg nem kívánatos a használatuk.
1.
"többszöri felszólításra sem hagytad abba a gyerekes és sajnos zTs-re jellemzõ gyökér bindeket!"
megtiltod nekem,hogy haszájak bindeket?
már-mérne haszájam,azért van.
és ha csak a zTs haszája a bindeket akor mivan?(ez lesz a védjegyünk)
a bindek azért vannak hogy haszájuk,és ha más célt nem szolgál csak az ellenfélt idegesiti már megérte.
2.
"szépen átment a dolog anyázásba mert Te így nyílvánulsz meg ha valaki mer neked szólni"
bár szivok mint a porszivó a memoriám nem hiányos.
az egyik bindem után ezt irtad "anyád nak"
én ez után megkérdeztem tölled "mibajod talán megjött a havid" én nem szidom a mutert,mert ez gyerekes.
3.
"Mikor látod,hogy az igazán jó játékosok állandóan bindelgetnek egy-egy kill után? CSAK AZOK TESZIK AKIK ÖRÜLNEK HA EGY ÖNGYILKOS JELÖLTET VÉGRE LELÖNEK!
én igazán jójátékos vagyok?
ha az leszek abba hagyom.
ezek szerint te voltál az öngyilkos jelölt.
4.
"Lassan elgondolkozhatnátok ,hogy a zTs klánt ne ez jellemezze /tisztelet a kivételnek/,hogy állandóan a bindeket nyomjátok élen veled meg Fülöppel /bár Õ már több mint 1 éve ezt csinálja és akkoriban mint FDI-s, szerettek is emiatt a pl:GBS,PS,STB./hanem játszatok és gyakoroljatok mert az rátok fér!"
már-mér-ne
a klánunk jellemzõit a tagok alkotják,és ha nálunk ez a szokás.akor a többieknek ezt el kell fogadni.
u.i.:ja kis gyakorlás ránk férne.
u.u.i:legalább 1 dologban 1etértünk
Neked meg nagy szád

-FDI-Brutal-Hooligan

😄DD