Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg nemrossz ez a Franyó szerver, egy csomó kis béna franciát lehet rajta lõni. Ahogy láttam egész jó a klánélet is. Talán fel kéne vennie a klánjaikkal a kapcsolatot.
10 perces havazás...
Nekem bejött a BF Vietnam: Elinditom, ráklikk Setup, kiakad resetre. Reset. Megint. Megint. Háromszor akasztotta ki resetre, aztán nem indult el a gép. Aztán elinditottam Csökkentett módba, utána megint normálbe és most megy...
Norton Ghost megcsinálja aztat is.
Csak ringyóz vinyóról bútolj, amin installálva van a ghost.
Csak ringyóz vinyóról bútolj, amin installálva van a ghost.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Jó,há'.. há' akko ne igazitsad. A mai sörpénz elmegy a kibaszott BKV büntire amugyis 😛
Csakhogy on topic is legyek: Ingyé sajtbuci pówa.
Csakhogy on topic is legyek: Ingyé sajtbuci pówa.

bekk tu work... elérhetõ vagyok ám mobilon is...

ideges vagyok mint picsa... kell valami levezetõ mára mert megõrülök...
Pór miért kéne minden programot hozzád igazítani...
nah offtopic OFF...
Pór miért kéne minden programot hozzád igazítani...
nah offtopic OFF...
jó...
bazdfel még te is az agyamat...
bazdfel még te is az agyamat...Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Drága egyetlen Fantomom, az elmúlt pár alkalommal, mikor serezni vótunk te vagy asszonykáztál (lásd az egész hétvége amikor is 2x is volt heppönin') vagy peidg hétközben szintén asszonykáztál amikor mentünk... nemértem a problémádat... kire haragszol?
ja én komoyl munkasember vagyok (egy ideig még😛)..mos éppen komoylan fogysztom komolyan a munkaebédemet. kroásszánt meg a gyümölcsrizs közé befér egy kis beszologatás is ugyhogy:
Akuma: ami a farcryt illeti neked mibe tellene küldeni egy 160ftos smst hdcre?😊P
Nehogymá fizetni kelljen egy fillért is gaméér, mi 😄
Ja és azé 3500 meganal mar szamit a 384k - 512k diferansz..
Hmm és nekem amugyis 10ed annyi vinchester placem van 😊
Phanta mos kivagy erösen?😊 Hétvége környékén volt egy két sörözésmiegymas😉 de ugytudtuk stipistopikati egesz hétvégéd
azé nem szoltunk (tuttommal) Az UT2004es képhez meg grat igazi tiszteletbeli OPTIMUSZ PRÁJM vagy, vagy mivolt a neve a fötranszformerznek 😄
Amugy ne ma legyen ma' waszmakken...
Akuma: ami a farcryt illeti neked mibe tellene küldeni egy 160ftos smst hdcre?😊P
Nehogymá fizetni kelljen egy fillért is gaméér, mi 😄
Ja és azé 3500 meganal mar szamit a 384k - 512k diferansz..
Hmm és nekem amugyis 10ed annyi vinchester placem van 😊
Phanta mos kivagy erösen?😊 Hétvége környékén volt egy két sörözésmiegymas😉 de ugytudtuk stipistopikati egesz hétvégéd
azé nem szoltunk (tuttommal) Az UT2004es képhez meg grat igazi tiszteletbeli OPTIMUSZ PRÁJM vagy, vagy mivolt a neve a fötranszformerznek 😄
Amugy ne ma legyen ma' waszmakken...
Amúgysem teljesen vágom most ezt a dolgot. Ti külön mentek sörözni aztán néha beiktattok engem is ? Kinek van itt baja velem? Most lehet jelentkezni 

10 perces havazás...
Imádom amikor konkrét tervvel állsz elõ.... mit nem lehet ezen tudni? 

Vászmákken este Phanta? Ser pówa? Duma pówa?

Akkor szedjed baszki, necsak feltételes módban dumáljá 
Tudom, tudom melózol. 

Tudom, tudom melózol. 

Most így röviden csak ennyit kívánnék megjegyezni... Soah nem leszek nagy Unreálos de végülis valamennyi skill már megvan hozzá. Amig nem olyan kiforrott a mezõny addig meg fun írtani akit érek 

10 perces havazás...
nemmondod
.. Peeelova HDC akkountjaval vegulis leszedhetném
.. a gond az hogy a 384kbitemmel kb maxszpiiddel is 22-23 ora mig lejön..iszonyat hogy mar az adsl is lofos ezeknél a DVD-s releasek letöltésénél...
.. Peeelova HDC akkountjaval vegulis leszedhetném
.. a gond az hogy a 384kbitemmel kb maxszpiiddel is 22-23 ora mig lejön..iszonyat hogy mar az adsl is lofos ezeknél a DVD-s releasek letöltésénél...
amugy bocsi phanta a tegnapi csesztetésért..kicsit frusztralt voltam este 😄
De az UT2004röl a véleményemet tartom 😄
De az UT2004röl a véleményemet tartom 😄
Ut2004: az iylen agyoncsicsázott mapokon lövöldözünk a transzformerz bábukkal egymásra a rozsaszines sárga lézerlabdacsokkal játék lehet minimális történetkerités nélkül?
Költói kérdés volt, nem letámadni érte
Költói kérdés volt, nem letámadni érte

Far cry - ez ilyen éljünk a szigeten egy halom mucho fickóval Stóhl Buci irányítása alatt féle játék lehet ?
10 perces havazás...
Azért megnézem mi a szart nyomtak fel ennyi CD-re. Remélem nem átvezetõ intrók a DM pályák között 

10 perces havazás...
hajda brádá, a szerdai ehéten nem marad el
feltéve ha neked is jó 

feltéve ha neked is jó 

Balcoooka a letöltés rádhárul, mivel nekem minden source-om (FTP) offline...
edonkin sem találtam... bittorrent is baszik mûködik... 
edonkin sem találtam... bittorrent is baszik mûködik... 

Majd még idõben átmenekülök!