Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
nekem ok

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GSXR
Holnap nemleszek és gondolom páran még elmennek az iccakába.
Esetleg ma nyomhatnánk egyet persze ha van még ráérõ embör.
Szóval aki jönne ma az kaparjon ide és megpróbálok még pár elvetemült GBS arcnak is szólni. 7-8 óra fele?

Taptarap
Szerintem is baromság a szobák.

Phanta
Attól függ hol szeretnél játszani Server függõ hogy milyen patch, mod, vagy pályák kellenek majd. Ha a magyar mezõny által használt realdamage servereken szeretnél játszani akkor kell patch/OSP/pályák amit a GBS oldaláról pl. le tudsz szedni.
http://gbsclan.freeweb.hu/

10 perces havazás...

LSC
http://www.sof2files.com

vagy a bevált jobb mapokat meg az
http://obi.servegame.com -ról

Phanta
Hatalmas veszteség lenne a TIE-nak, SWAT-nak vagy GBS-nek ha bennlennének mások is a szobájukban. Tudom hogy vannak hátrányi is, de nem annyi mint amit a lepasszolás okoz ilyen ínységes idõkben . Szerintem.

10 perces havazás...

LSC
egy össznépi INF kéne nem az agyatlan CTF mert kivan már vele a tököm. Szombat estére egy INF paré GBS-en?

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy e játék multiplay részéhez le lehet e tölteni újabb pályákat, ha igen akkor honnan?
Segitsetek, mert holnap játszanánk!

Köszi!
Phanta
Jah és továbbra is tartom az álláspontom a ventivel kapcsolatban. Tököm kivan ezzel az elzárkózós hülyeséggel. Vegyétek már észre hogy ezzel romboljátok a legjobban a mezõnyt. Minden kis töredék klánocska benn csücsül a lepasszolt szobájában. A mi csatink nincs lepasszolva, és semmi baj nem keletkezett eddig bellõle.

10 perces havazás...

Phanta
Szerintem simán összejönne 10-15 ember esténként ha lenne 1 megszokott venticsati és egy megszokott CTF () szerver. Az SL 10-12 között nyomná még a sofot, információim szerint. (persze sokaknak már késõ tudom)

10 perces havazás...

Phanta
Még nem tom. Nem installáltam fel. De ami késik...

10 perces havazás...

Tata exVermedve
Néha ücsörögtem pl. a GBS CTF-jén, de nehezen gyûlik a nép, ha egy-két egész klán nem esik be (pl. a KOD szokott így össznépileg), akkor elszüttyögünk 3-8-an, épp megy valaki mire jön más, egy idõ után megunja az embert...
Persze, ha ilyenkor bemegyek az LW-re, ott bõven van annyi magyar, hogy azokkal együtt rendes gáma lenne magyar szerveren is. (Olyan, ahol van esély elmenni a zászlóért és be is érni vele, nemcsak az LW-s agyatlan hentelés.)

LSC
megnéztem a multi demo-t egy iszonyatosan nagy shit az egész. Grafika szar, hangok szarok, egér késik és lassú még a leggyorsabbon is, full sötét pálya mindíg használni kell valamilyen vision-t, 100 pingnél sokat késik a lövés. EGyszóval szar az egész.

Mr. Fulop
Napot

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

LSC
jó?

Phanta
Pandora T. lenn van..., Akuma írj ha kell!

10 perces havazás...

Athletic  Bilbo
reggelt.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Taptarap
mé nem süt a nap???

csabawarchief

Taptarap
reggelt

Phanta
Kár hogy a nagy játéközön most elnyomja a dolgot. Nehéz összehozni egy CTF-et 3 emberrel

10 perces havazás...

ATS: Peelova
külföldi ríldamágó szerver az szopó. tele van csíterjózsefekkel és laggerekkel. egyetlen pozitívum, hogy rövid a respawn és akkorát lehet hentelni, mint magyar serveren soha. én alig jácom ugyan, de a magyar szervereken jobban éreztem magam.
NaNoKuTyA
köszi!

\':..:\'

NaNoKuTyA
deviance 6 cd

csabawarchief
deviance.nfo-t ha elolvasnád ....

CD-s: 5) Overwrite the game .exe with the crack from the \DEViANCE dir on CD1.

csabawarchief
CDs vagy DVDs?

NaNoKuTyA
az ut 2004-hez kell crack? mert nekem vmiert nem indul?😞

LSC
nem hittem volna hogy megéljük egyszer hogy rylander admin. (volt)

Taptarap

Devo
Lol. Nem Alpha te EXPERT vagy 😊. Üdv.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

LSC
medium vagyok

LSC
hát ez jó a tiedre válaszoltam és az enyém alább került a tiednél

Devo
SZIASZTOK SKACOK! Gath Te állat 😊 Iván és Szerjózsa kapálnak a zuhogó hóban kint a tundrán. Egyszer csak kifordul a földböl egy üveg Vodka. Erre iván: Wazzeg Szerjózsa igyuk meg ezt a Vodkát gyorsan!! Nem lehet Iván elvisznek minket!!! Innen ? Hová...?

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

LSC
jó az aláírásod

LSC
milyen ban-t 10 percest? Inkább fegyelmezni kellene az ilyen tahókat és nem lámatulkozni azokat akik nem szeretnek ilyenekkel játszani.

LSC
ne is csodálkozz hogy külföldön játszanak hogyha színvonal alatti az itthoni game minõsége és itt most nem a szerverre gondolok.

Mr.Grent
Tessék mennyi ember. 😄

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Nézd örül az ember hogy még lõhet valakit az ember. És cukkolni is k..va jó volt õket. A ban-t meg maguk elintézték. Nemkellett sem nekem sem a görénynek semmit tenni ezért.

Mr.Grent
Csak szimplán annyi hogy ott kissebb a pingjük. Tudod annak idején 7 OBI port futott csak RD-vel és ebbõl 3 warport volt. CTF CTF2 INF INF2 És ezek általában tele voltak. ÉS még sehol sem volt máshol RD.
De sok lámatulok (akinek neminge...) inkább kimegy RD-zni mint itthon nyomná. Ide is járnak csak tudod, amikor hazamész és megnézed a szervereket hogy nahh itt nincs senki akkor te is mész külföldre. Ahhelyett hogy bemennél az üres szerverre és lõn jönnek az emberek. Senki nem szeret elsõ lenni? Te sem. Ha már bentvannak min 2-3an akkor jönnek mint légy a szarra.

Sokan amiatt hagyták abba hogy tele van csiterekkel a szerver, erre csak annyit hogy ezt nemlehet kiszûrni, mindig az ártó szándék jelenik meg hamarabb és nem a védekezés ezek ellen. De õk is elhullanak és megunják.

És persze jönnek az újjabb gámák is és sokan átpártolnak.

Errõl ennyit.

Taptarap

GAthersw
Régebben az öregasszonyok mindig böködtek az esküvõkön:"a következõ te leszel"de abbahagyták, mióta ugyanezt csinálom velük a temetésen.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
-Hogy éred el azt,hogy a nö orgazmus után még tíz percig ordítson?
-Bele kell törölni a szerszámot a függönybe!

GAthersw
OFF
Vicc:
Atomgazdag manager leparkol a vadiúj Jaguárjával, kinyitja az ajtót, de ekkor egy teherautó elviszi az ajtót. A manager kiugrik, és ordítani kezd a teherautó sofõrjével:
- Maga szemét, hazavágta a verdámat!!!!
Mire a teherautó sofõrje:
- Maguk managerek már csak ilyenek... Csak a pénz meg a drága cuccok számítanak...Nem is érdekli, hogy a karja is leszakadt?
- Húú bakker, a Rolex!!

Taptarap

csabawarchief

NaNoKuTyA

Taptarap
hajt az 57k-ra

LSC
mindent teleflémelsz ezzel?

rohadtgec
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!

LSC
Külföldi RD szerver powa. ND még mindíg sux nálam