Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind2 😛
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy BOT -okat be lehet e tenni és ha igen, akkor honnan lehet leszedni a szükséges progit?
Illetve pálya készítõ is kellene.
Ellõrre is köszi!
Az érdekelne, hogy BOT -okat be lehet e tenni és ha igen, akkor honnan lehet leszedni a szükséges progit?
Illetve pálya készítõ is kellene.
Ellõrre is köszi!
naon faca lett 

nekem semmi közöm hozzá tudom, de ez a kép totál lehangoló, valahogy nekem nem jön be a sivatagi környezet (fax tuggya miért szeretem a füvet+bokrokat+kékeget) 

SWAT 15h-s Warotokra átállítottam az INF-portot, pass LSC-nél!
aki erre a pandora tomorrow-ra aszongya hogy jó az elfogult az elsõ rész után 1-2 hát múlva már le sem fogják szarni. Csak nem viselik el sokan hogy más véleménye is lehet másnak. Vagy csak az mehet be egy fórumba ha dícsérni akar?
hát ja pedig ez nem is igaz. A STALKER-t és a far cry-t nem húztam le mert azok jók ami meg szar az megérdemli. Meg a sof2-t sem.
repedt here basszon a windózba 1 jónagyot ...
amugy jóreggelt
amugy jóreggelt
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nyílván, ami nem tetszik, az szar.
Mail to: [email protected]
amúgy nem hiszem hogy sokat fogok vele játszani
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Ne vedd komolyan hisz alfának minden szar ami nem tetszik.
A grafik szerintem az eggyik legszebb.
Fény árnyákban még van mit fejlõdni. De erõsebb a szele mint amilyen maga a gáma.
A grafik szerintem az eggyik legszebb.
Fény árnyákban még van mit fejlõdni. De erõsebb a szele mint amilyen maga a gáma.
https://grentmedia.hu
Szerintem meg !!!gyenge gép!! esetén a nyilt és zárt terek változása miatt nemannyira jól játszható. Szerver hijján meg a nagy ping is begazol. Szóval addig suxx, amíg ez a kettõ nem változik.
loális aláírás😊
Mail to: [email protected]
mmm...a szerverünk teljesen összeomlott.
Valamelyik agyas kidobott egy új virust.
Valszeg csak jövõ hétre tok warservert csinálni.
Imádom ezeket a "virus gyártókat"...
Szal format és minden vissza kicsit tovább trat mint reméltem...
Valamelyik agyas kidobott egy új virust.
Valszeg csak jövõ hétre tok warservert csinálni.
Imádom ezeket a "virus gyártókat"...

Szal format és minden vissza kicsit tovább trat mint reméltem...
a Winows lefagyott fagyás közben...
szerintem eggyáltalán nem szar a grafika az egérérzékenységet ha a windowsban feljebb veszed csodák történnek... nálam eggyáltalán nem késik az egér ha kivilágosítod a monitort akkor csak néhány helyen lessz szükség night visonra pl amúgy kipróbáltam a demót neten és az a véleményem hogy a far cry multitól sokkal jobb és nem annyira szar amennyire lefikázod 😄
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
A szoba passzozást nemmondom ki miatt kellett meghozni. Bár még most is van néha hogy egy két kreténke nemérti a dolgot. Itt most az új emberekre értem(mi is rohanhatnánk a Rambóhoz). Egyébként meg én kint szoktam csücsülni és a kutya sem jön oda.
Bár engem nem is kedvelnek annyian mint pl téged.
De ha megnézed a Ventri szerveren sem rohangálnak olyan sokan a régiek közül. Az újjak meg mennek a saját szobájukba.
Bár engem nem is kedvelnek annyian mint pl téged.
De ha megnézed a Ventri szerveren sem rohangálnak olyan sokan a régiek közül. Az újjak meg mennek a saját szobájukba.
Köszi!

a gbs nem megy, obi igen
be kellett ugranom, de úgy tûnik hiába 😊
A GBS szerverre gondolsz,ami régen obi volt?
valszeg azér van mer a célgépen van a tûzfal
bár érdekes módon most tudom obit pingelni, korábban nem ment
bár érdekes módon most tudom obit pingelni, korábban nem ment

A szerveretek ,hogy van
beállítva?Lehet õket pingelni vagy nem ,mert ha nem lehet akkor érthetõ,hogy nem sikerült.Megpróbálnád te is hátha neked megy!
beállítva?Lehet õket pingelni vagy nem ,mert ha nem lehet akkor érthetõ,hogy nem sikerült.Megpróbálnád te is hátha neked megy!
Nincs tûzfalam sõt még a vírusírtót is kikapcsoltam.
A külföldi szerverekkkel sikerül , ott nincs gond.
Lahet hogy az axelero a ludas mert ez azóta fordul elõ mióta fejlesztették a hálózatot ,elõtte nem volt gondom .

A külföldi szerverekkkel sikerül , ott nincs gond.
Lahet hogy az axelero a ludas mert ez azóta fordul elõ mióta fejlesztették a hálózatot ,elõtte nem volt gondom .

Ha van tûzfalad az a ludas
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Sziastok!
Lenne egy kérdésem: mi lehet annak az oka,hogy mikor próbálom pingelni a magyar szerverket,soha nem sikerül(A kérésre nem érkezett válasz a határidõn belül).Megpróbáltam francia és német szervereket, azok bejöttek minden gond nélkül.
Nálam lehet a baj vagy próbálta már más is hasonló sikerrel?

Lenne egy kérdésem: mi lehet annak az oka,hogy mikor próbálom pingelni a magyar szerverket,soha nem sikerül(A kérésre nem érkezett válasz a határidõn belül).Megpróbáltam francia és német szervereket, azok bejöttek minden gond nélkül.
Nálam lehet a baj vagy próbálta már más is hasonló sikerrel?