Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most komolyan nincs olyan pálya ahol ne lenne doboz és ne lehetne gubbasztani mögötte😊).
bumm a fejbe csak shoti van haver
?
nem értem.
Mondjam azt akkor hogy az én ventrim? Azon a gépen fut ahol a KUPA szerverek lesznek.
Mindegy, nem értelek. Mi lol? és mi az a "2 passom is van"?
:S

nem értem.
Mondjam azt akkor hogy az én ventrim? Azon a gépen fut ahol a KUPA szerverek lesznek.
Mindegy, nem értelek. Mi lol? és mi az a "2 passom is van"?
:S

a Winows lefagyott fagyás közben...
Hmm tökmindegy. Én OBI-t mondanék. Egyébként meg posse ventri ez lol. Oda 2 passom is van. Most akkor hogy is van ez? Már a Posse elõtt is jártunk oda.
https://grentmedia.hu
Most melyik ventrit kell haszálni ?
Az obit vagy a posse ventrit? Utóbbiban tudok plusz szobákat csinálni.
Az obit vagy a posse ventrit? Utóbbiban tudok plusz szobákat csinálni.
a Winows lefagyott fagyás közben...
de azért keresem 😉
hahaha.....ez komoly? minden második pályán van egy láda, bármelyik lehet 😊
ne mondd, hogy ez így csak egy pályán, és annak is csak egy bizonyos helyén lehet...
ne mondd, hogy ez így csak egy pályán, és annak is csak egy bizonyos helyén lehet...
Új kép. Megfejtés jöhet privátba.a kép
érdekes lesz duston ctf-ezni backpack nélkül, ám legyen 😊
A régi logód jobb volt!

nekem nem jönnek be a szmájlik hiába kattintok rá. nektek jo?
Attól függ. Emlékszem az OBI-nak két napig nemjött meg. Én regisztráltam. Nekem 5-6 óra alatt megjött.
Jahh és a legfontosabb!!!!!
Nincs BIND!!!!
SE ZTS POWA ÉS SE BITANGPOWER plz!!
Nincs BIND!!!!
SE ZTS POWA ÉS SE BITANGPOWER plz!!
Igaz, de az a köv kupa lessz. Kinek jobb címen. Csiterek csiterek ellen!!! Muhahahahah
Ha valamit kihagytam akkor plz írjatok. First ladderem és az ötlet az jól jöhet. GL&HF!!
Szombat este 8órakkor a ventri(ló) sof2 szobában lessz a random sorsolás. Várok mindnekit sok hmmm szal értitek. 😄
Szombat este 8órakkor a ventri(ló) sof2 szobában lessz a random sorsolás. Várok mindnekit sok hmmm szal értitek. 😄
"Nincs csalás ?"
miiií-hogy ? micsoda genyóság már, azért ilyen szigorúnak nem kéne lenni, hát ilyet öcsém ez már télleg geciség, így elbánni az emberekkel, nahát
miiií-hogy ? micsoda genyóság már, azért ilyen szigorúnak nem kéne lenni, hát ilyet öcsém ez már télleg geciség, így elbánni az emberekkel, nahát
KUPA SZABÁLYZAT
Választható módok (akár az összes.)
2v2 inf.
3v3 ctf.
3v3 ctf - ismeretlen mapokon.
Alapok!!!
Nincs csalás. Akit elkapunk az, repül! Ha a így kiszúrsz a társaiddal akkor õk kénytelenek lesznek a kupából kiállniuk, vagy esetleg egy másik csapathoz beállni. Esetleg ha az ellenfél elfogadja, akkor kiállhatnak úgy.
Minden warról kötelezõ mindenkinek demót készíteni / és screenshot-ot.
A demót megtartod, ha csitert érzel, akkor elküldöd nekem, de elõtte megmondod, hol, mikor, mit, nézzek. Hány percnél és mit.
Ezért plz senki se törölje a demóit. Mivel ezeket elkérhetem!!!
!!!!!!!!!!!!!A képeket pedig a [email protected] –ra elküldöd. !!!!!!!!!!!!
Nem az SG-re. Meg a bélukának, hanem nekem. 😄
Mindkettõt a sof2-n belûl az OSP - confignál lehet bekapcsolni, amit automatice készít a gáma.
Demók és a képet a játék könyvtárában keresd!
A demók /pl: SOF2/OSP/DEMO/
A screenshotok pedig /pl: SOF2/OSP/SCREENSHOT/
FEGYVEREK!!!!!
Usas sehol sincs.
Ctf-en nincs flame (fröcsi, tüzgránát) és sokak bosszúságára vagy örömére m203. Remélem érthetõ. Kevés az idõ, ezek kivárására.
Ha a szerverconfigolás nemsikerül jóra és mégis választható M4 akkor sem használható az m203 vagy a tûzgránát.
A WAROK
A sorsolás után kiderül ki mikor játszik az ellenfelével.
A warokat 2x lehet halasztani. Ha így sem jött össze akkor a mecs x.
Ha nemjelenik meg az ellenfél eggyeztetés nélkül. akkor a másik nyer, és 20 zászlót kap.
Mivel 2 szerver fut majd, és 1 órás warok mennek. Ezért 7-10-ig számolva egy hétre ez 42 war-t jelenthet. Bárhova elfér szerintem.
Figyeljetek oda hogy a szerver másnak is kell, tehát nem 8. 30kor kezdünk, hanem 8 kor. 4x10 perc és a köztes 1-2 perc szünet. Ez kb kitesz 1 órát.
Ha valahol egy géprõl játszanak és a war épp úgy hozzná, hogy õk, egyszerre játszanának, akkor az eggyik war csúszik (Nem röhögni, van ilyen.)
Ha egymás ellen ez gázosabb. Két felállás lehetséges.
1. Egyik map eggyik player másik map másik player.
2. A csapat e két ember nélkül játszik.
Italy-n, Duston nincs ROOF. (Tetõjárás) Nem fair és Italy-n a bugok miatt részrehajló.
Duston pedig flame és gránát. Tehát köd és flash (villanó) van csak. Ezeket plz állítsátok be.
Map-ok.
CTF map-ok .
Shop2
Jor1
Kam3
Italy
Dust
Air1
Ha ötlet van akkor még befér egy két map, amit mindneki ismer.
A többi map túl nagy ennyi emberhez.
INF map-ok
HK1
Shop
Shop2
Jor1
Kam3
Dust
Air1
CTF ismeretlen mapon:
Ezeket meg akkor kapjátok meg amikor a meccs esedékes lenne elõtte. 1 nappal. Letölteni és a sof2/base könyvtárba bemásolni a pk3 kiterjesztésû fájl-t.
Idõ és pontlimit!!
10 perces warokról lenne szó. Ctf-en és Infen is.
Ismeretlen mapon 15 perc. De csak egy mapot játszotok. 2x oda vissza. (sajnos kevés a kicsi ctf-es map.)
Minden oldal pontja ér.
Ha nemolvastad a szabályzatot, de a warokon résztveszel, ezzel automatikusan elfogadtad a CUPA szabályzatát.
Tehát attól hogy nemolvastad, még minden szabály érvényes rád is.
Tessék minden meccs elõtt letisztázni, mert a nem fair játék pontlevonással jár. Most nincsenek roundrestartok.
Ha kifagy valaki, elszáll, stb. Akkor mivel nincsenek admin hegyek, egy embernek ki kell állnia. Spectator mód (ez elég kényes de megoldható). Vagy kiszáll. Vagy addig vártok amig visszajön és áttóljátok a kiesett idõt a másik körre. De addig nincs mozgás se lövés csak vártok.
NINCS SZÁNDÉKOS TK.
Ha valakit nem kedvelsz az a saját szociális problémád, azt az egy órát ki fogod bírni amig játszol. Hiszen nem hepciáskodni jövünk, hanem hogy jólérezzük magunkat.
Ha nem jelensz meg jelzés nélkül a csapatodnál 2x akkor sajnos alkalmatlannak nyílvánítunk a cupában való részvételre.
Az ilyen csonka csapatokat összerakom és így folyik tovább.
Helytelen, fair játékért pontlevonás jár.
Minden csapat pontjai számolva lessznek. Ezen belûl az emberek pontjai is számolva lessznek.
Idõközönként felkérek egy-egy teamet. Hogy kiírt idõpontban jelenjen meg egy szerveren és egy funwart toljon le. Miközben sokan spectelik õket. Ez amolyan társasági szórakozás. Persze ezek a pontok is számolva lessznek. De más listában.
Jelenleg ennyi. Ha bármi konfliktus akad akkor plz keressetek.
Mr.Grent
Email: [email protected]
MSN: [email protected]
Választható módok (akár az összes.)
2v2 inf.
3v3 ctf.
3v3 ctf - ismeretlen mapokon.
Alapok!!!
Nincs csalás. Akit elkapunk az, repül! Ha a így kiszúrsz a társaiddal akkor õk kénytelenek lesznek a kupából kiállniuk, vagy esetleg egy másik csapathoz beállni. Esetleg ha az ellenfél elfogadja, akkor kiállhatnak úgy.
Minden warról kötelezõ mindenkinek demót készíteni / és screenshot-ot.
A demót megtartod, ha csitert érzel, akkor elküldöd nekem, de elõtte megmondod, hol, mikor, mit, nézzek. Hány percnél és mit.
Ezért plz senki se törölje a demóit. Mivel ezeket elkérhetem!!!
!!!!!!!!!!!!!A képeket pedig a [email protected] –ra elküldöd. !!!!!!!!!!!!
Nem az SG-re. Meg a bélukának, hanem nekem. 😄
Mindkettõt a sof2-n belûl az OSP - confignál lehet bekapcsolni, amit automatice készít a gáma.
Demók és a képet a játék könyvtárában keresd!
A demók /pl: SOF2/OSP/DEMO/
A screenshotok pedig /pl: SOF2/OSP/SCREENSHOT/
FEGYVEREK!!!!!
Usas sehol sincs.
Ctf-en nincs flame (fröcsi, tüzgránát) és sokak bosszúságára vagy örömére m203. Remélem érthetõ. Kevés az idõ, ezek kivárására.
Ha a szerverconfigolás nemsikerül jóra és mégis választható M4 akkor sem használható az m203 vagy a tûzgránát.
A WAROK
A sorsolás után kiderül ki mikor játszik az ellenfelével.
A warokat 2x lehet halasztani. Ha így sem jött össze akkor a mecs x.
Ha nemjelenik meg az ellenfél eggyeztetés nélkül. akkor a másik nyer, és 20 zászlót kap.
Mivel 2 szerver fut majd, és 1 órás warok mennek. Ezért 7-10-ig számolva egy hétre ez 42 war-t jelenthet. Bárhova elfér szerintem.
Figyeljetek oda hogy a szerver másnak is kell, tehát nem 8. 30kor kezdünk, hanem 8 kor. 4x10 perc és a köztes 1-2 perc szünet. Ez kb kitesz 1 órát.
Ha valahol egy géprõl játszanak és a war épp úgy hozzná, hogy õk, egyszerre játszanának, akkor az eggyik war csúszik (Nem röhögni, van ilyen.)
Ha egymás ellen ez gázosabb. Két felállás lehetséges.
1. Egyik map eggyik player másik map másik player.
2. A csapat e két ember nélkül játszik.
Italy-n, Duston nincs ROOF. (Tetõjárás) Nem fair és Italy-n a bugok miatt részrehajló.
Duston pedig flame és gránát. Tehát köd és flash (villanó) van csak. Ezeket plz állítsátok be.
Map-ok.
CTF map-ok .
Shop2
Jor1
Kam3
Italy
Dust
Air1
Ha ötlet van akkor még befér egy két map, amit mindneki ismer.
A többi map túl nagy ennyi emberhez.
INF map-ok
HK1
Shop
Shop2
Jor1
Kam3
Dust
Air1
CTF ismeretlen mapon:
Ezeket meg akkor kapjátok meg amikor a meccs esedékes lenne elõtte. 1 nappal. Letölteni és a sof2/base könyvtárba bemásolni a pk3 kiterjesztésû fájl-t.
Idõ és pontlimit!!
10 perces warokról lenne szó. Ctf-en és Infen is.
Ismeretlen mapon 15 perc. De csak egy mapot játszotok. 2x oda vissza. (sajnos kevés a kicsi ctf-es map.)
Minden oldal pontja ér.
Ha nemolvastad a szabályzatot, de a warokon résztveszel, ezzel automatikusan elfogadtad a CUPA szabályzatát.
Tehát attól hogy nemolvastad, még minden szabály érvényes rád is.
Tessék minden meccs elõtt letisztázni, mert a nem fair játék pontlevonással jár. Most nincsenek roundrestartok.
Ha kifagy valaki, elszáll, stb. Akkor mivel nincsenek admin hegyek, egy embernek ki kell állnia. Spectator mód (ez elég kényes de megoldható). Vagy kiszáll. Vagy addig vártok amig visszajön és áttóljátok a kiesett idõt a másik körre. De addig nincs mozgás se lövés csak vártok.
NINCS SZÁNDÉKOS TK.
Ha valakit nem kedvelsz az a saját szociális problémád, azt az egy órát ki fogod bírni amig játszol. Hiszen nem hepciáskodni jövünk, hanem hogy jólérezzük magunkat.
Ha nem jelensz meg jelzés nélkül a csapatodnál 2x akkor sajnos alkalmatlannak nyílvánítunk a cupában való részvételre.
Az ilyen csonka csapatokat összerakom és így folyik tovább.
Helytelen, fair játékért pontlevonás jár.
Minden csapat pontjai számolva lessznek. Ezen belûl az emberek pontjai is számolva lessznek.
Idõközönként felkérek egy-egy teamet. Hogy kiírt idõpontban jelenjen meg egy szerveren és egy funwart toljon le. Miközben sokan spectelik õket. Ez amolyan társasági szórakozás. Persze ezek a pontok is számolva lessznek. De más listában.
Jelenleg ennyi. Ha bármi konfliktus akad akkor plz keressetek.
Mr.Grent
Email: [email protected]
MSN: [email protected]
én azt vágom,csak állitolag volt már egy war, és azt hittem hogy lemaradtunk valamiröl
Mr.Grent írta: A kupa egy kicsit még húzódik sok a jelentkezõ. Rendszerezni kell. A honlapot ba..tatni. Szervezni a szervert.
Nyugi a hétvégén szerintem indul.
Nyugi a hétvégén szerintem indul.
sziasztok.nem tudtok a sorsolásrol valamit? mikor lessz? vagy volt?
te mikor jöttél haza kuki? msnen még "léci ne írjatok rám, mert igaz, hogy online vagyok folyamatosan, de mégsem vagyok huzamosabb ideig a gépnél, szal max üzenetet hagyjatok" sztátuszod van. azaz volt tegnao este. nemmelesleg pont kb hét körül, amikor össznépi cset volt vala

Mail to: [email protected]
Wazzeg Clint 😊 Saját mûhódad van? Mit szólnak a szomszédok a hatalmas tányérantennákhoz a kertben? 😛
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Érdekesek a szerverek. A GBS-ctf nem enged be hogy "server is for ló ping" a posse meg ledob "Unknow PB cuccos" miatt.
10 perces havazás...
Egy CS-ésnek szerettem volna felnyitni a szemét. De így megússza , a szemét 

10 perces havazás...
semmi különös, nemrég mûtötték a kezemet, és még nem tok normálisan egeret használni😞
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...