Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van 100 különbözõ rádió üzenet akkor hogy akarod te ezt 1 gombal használni?oder csak 1 üzentet akarsz nyomni? azt könnyen meg lehet ám jegyezni😊
amugy ez már tényleg bah😊
amugy ez már tényleg bah😊
*Posse*T.W.D*
Oké,az már megvan,de hogy ne kelljen mindíg kikeresgélni,hanem csak egy gombot lenyomni azt hogy kell?

a játékon belül a g gombbal indítod a rádiót, majd a számok variálásával választhatod ki az éppen kiabálni kívánt parancsodat😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ja, és ha még nem kérdeztem volna eleget,akkor még azt kérdeném,hogy azt hogy kell megcsinálni,hogy egy gombnyomásra történjen?
Most már megvan,csak nem vettem észre a görgetõ sávot!De a kedvenc beszólásommal a Moooooo!-val nem találkoztam köztük,honnan tudok még letölteni ilyen packokat
Nem kell már letölteni semmit, alapban a G betût kell megnyomnod. Ekkor jön elõ a rádió üzenetek listája.
https://grentmedia.hu
oké ezzel megvagyok,csak már azt nem tudom,hogy mért csak ezt a 2 szöveget tudom nyomni?affermative,clear?Miket töltsek még le és honnan?Köszi szépen
felinstalálod bakker, aztán a sofon belül a gombok beállításánál, a chat menüponton belül található radio messages feliratnál beállítod az általad kiválasztott gombot.
ezután játékon belül annak a gombnak a lenyomásával elõjön egy rádió menü.
de hogy topvább bonyolítsamneked a dolgopot, nem árt ha osp-ben és sima sofbqan is beállítod a rádiogombot
ezután játékon belül annak a gombnak a lenyomásával elõjön egy rádió menü.
de hogy topvább bonyolítsamneked a dolgopot, nem árt ha osp-ben és sima sofbqan is beállítod a rádiogombot
*Posse*T.W.D*
Hogy állítom be,hogy melyik billentyûre szeretném?Egyik menübe sem találom,az exebe meg nem lehet állítani. Egyébként egy sima hétköznapi Predator néven nyomulok.
nagyon lol volt a mai mónika show ... A török kiûzése - Magyarország a dunai monarchiában c. témákban való elmélyülés után, a tv-be Monika show: Utálom a külfödieket cimmel nyomta a poénokat ;DD
felinstallálod majd sofban megnyomod azt a billentyût amelyikre a arádio van állitva. (milyen néven játszol?)
*Posse*T.W.D*
Muhahahahahahhaahahhaahaha!
Pofás a logód.
Mér' nem sofolsz soha, baze ????
Pofás a logód.
Mér' nem sofolsz soha, baze ????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
a Winows lefagyott fagyás közben...
JaJa volt egy kis inf igaz az emberek 1 másodperc alatt a végére leléptek de Sebaj Mondta Tóbiás 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Jóéjszakát!!!!!!!!!!!!!!!

igen, select serverre kell menni, de csak olyanra, amihez az van írva, hogy online
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Magyarázd már el kérlek,hogy hogy tudnám letölteni onnan,mert akármelyik downloadra kattintottam,mindíg bejött egy másik oldal,meg valami select server.\nem igazán tudok angolul\Elõre is köszi!
igen a neve ultimate radio! pl innen
*Posse*T.W.D*
Akkor indulunk.
MOST!!!!
xDDDD
MOST!!!!
xDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Jóreggelt!
Hétfõ van, niggaz!

De fiam hát az Úr házában mindig van bocsánat kérés 

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)