Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BorsoFozelek
"kis csapatom" mega looál 😄DD te nagykirály

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Ramada

Kaszi46
sztem ez hüleség! mármint a rúgjuk ki aki gyanus. ezt azert mondom mert, külföldön kis csapatom szinte minden tagja "gyanus" ki is vagyunk tiltva jopár szerverrõl minden ok nélkül. pontosabban az ok ti tuti használtok valamit, bár bizonyitani nem tudjuk, és már mondták mások is meg sztem is ugyhogy 100 igazunk van! szoval ha ez a mentalitás másokra is igaz lenne már rég nem tudnánk játszani kedvenc gaménkal, mások megmagyarázhatatlan, én vagyok a pb, és otthonrol el tudom dönteni a kurva nagy játéktapaszatlattal hátam mögött hogy ki csitel ki nem. ezzel én vigyáznék.ez persze nem személyeskedésremélem enm veszed annak, csak sztem butaság addig kijelenteni valakiröl hogy csiter amig nem lehet konkrétan bebizonyitani.

*Posse*T.W.D*

Lest4t
Engem sem....

Na szevasztok !!Elöször is tudnotok kell,hogy én már rég óta ismerem Devilt és kizártnak tartom amit gondoltok róla.
Amit meg irtam a GBS rõl az a saját véleményem ha tetszik ha nem és ebbe ne keverjetek bele senkit !Érdekes modon már lassan két éve gamézok és még soha nem gondoltam rá,hogy használjak valamit,másokkal ellentétben!Engem ne ismerjen el senki,hogy milyen kurva jó gamézok és én vagyok a király,közben meg csalok mint az állat!!Én egy olyan ember vagyok aki szarik rá hogy ki mit mond de én megmondom a véleményem!És most visszatérve a csalásra,remélem most dörzsöli a kezét az a sok köcsög aki még mindig csal és van pofája be irni a game végén hogy LoooL én vagyok a király csávó 100/30 as stattal.De ha van eszetek és láttátok már játszani nem hinném,hogy olyan kimagaslóan jó játékos inkább egy átlagos,másokkal ellentétben!Érdekes modon mindig a kis klánnal foglalkoznak akik probálnak valamire jutni,miért van ez?Sokszor gaméztam olyan emberekkel amikor azt éreztem ez nem is a SOF hanem a MATRIX,és amikor rákérdeztem,hogy mi volt ez..a válasz hogy én mindig lövök oda ...!Hát ez nevetséges!

Ramada
Engem még sosem dobott ki a pb...vajon miért?

Kaszi46
lefuttattam, valóban találtam 3 vírusos bádit😄 köszi, de honnan tudtad?(amugy keiro, kasper pro kombom van fent,nem is értem hogy fertõzödhettem meg😮

*Posse*T.W.D*

Palleon_home
Azt a játékstílusodnak szántam. Más sig-gel v. sniperrel játszani, mint egy folyosón 10 perc alatt végigmenni, úgy hogy minden doboz mögé legugolsz. Fõleg ha 6-an vannak összesen a szerveren. Amúgy valóban minõsíthetelen volt a hozzászólásom, emiatt elnézést kérek.

BorsoFozelek
Moorning csíterek

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Devil_Gy
Szal! winfos reinstall-t követõ elsõ játék 2 perc után bannolt! Cd-key csere sreverre vissza és semmi!! a játékstíl nem változott a skill megmaradt és a pb mégsem bannolt!! ??????

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

GAthersw
õk?

01110000 01110010 00110000

KulacsKa
Ja anno nekem a Qnosi mesélte hogy sokkalta jobbak is vannak bocsánat hogy Amadeust hozom fel mert(kérdéses sokak által😊 ) õ sztem elég jó ,hogy bizony sokkalta jobbakat láttott játszani ugyhogy ne mindíg csak a cheat jusson az eszünkbe ha be vagyunk baszva és nem találunk el valakit 3-szorra sem .Ennyit és tényleg nem akarok senkit sem sértegetni .

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

KulacsKa
Megoldás csak lan én elhiszem hogy sok kérdéses GBS PS stb. tag született gyilkos de az illúzió ha persze az, azéé had maradjon meg máá éljenek a csiterek Deglett tyúúkon

Skiper
Igen. Ne lõjön gyanúsan. 😛

gyuri http://gyur6.uw.hu

Shogun
hat csak van aki gyanusan jol lo es nem csitel akkor azt is ki kell kurni vagy mi?😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

KulacsKa
Te is azzé hagytad abbbba mi 😊

Skiper
Hm..
PunkBuster megbízhatatlan program. Az ártatlanokat kikúrja hülye hibák miatt, az igazi szabályszegõket (pl. csalókat) meg bent hagyja. Szétkúrt picsa program. Sima CoD-ban is úgy csal az ember a legújabb patch-csel és PB-vel, ahogy csak akar (ellenséget érzékelõ radar, wallhack, aimbot, nevek kiírása a fej fölé.) Igen, megnéztem, tényleg máûködött. Álnéven csináltam, és amikor mindenki bekattant, megmondtam, hogy csalok, és a pb nem ér szart se.
PB-re nincs értelme hivatkozni, aki gyanús, azt ki kell kúrni.

gyuri http://gyur6.uw.hu

KulacsKa
Na jó éjt mindenkinek holnap nagy nap PFFFF OLYAN hétvégés 😊

Erasmus
Kussmá, legalabb pörög a fórum xDD

KulacsKa
Progikat ??

KulacsKa
Miért kérdezel más multis rogikat Csabi ????

KulacsKa
Köszönöm a biztatást Palleon amit kilépésedkor hozzám füztél.

csabawarchief
1. Battlefield 1942 75902 db
2. Soldier of Fortune 2 Multiplayer 61296 db
3. Counter-Strike (x) 54908 db

csabawarchief
Gyerünk 62k-áig eltoljuk forma1ig 😄

Palleon_home
Akkor szar a firefox.

Allatgoreny
😄DDDDDDDDD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Sáska
en 8at😄

Palleon_home
Csak egyet láttam.

Allatgoreny
Remelem lattad a 2000 szmalylit a vegen.

Palleon_home
Ennek a veszélye fennáll. De akkor sem értem a "kultúrált" nyitóhozzászólásodat.

Allatgoreny
Nem, azert mert a klanodat most belyegzik meg:}

Mr.Grent
Itt a pont 😄 😄 homogay gereny 😄 😄

https://grentmedia.hu

Palleon_home
Görény ne izgulj ennyire, csak büdös leszel tõle. Amúgy meg szégyenlem magam Devil hülyesége miatt, de nem látom be, hogy nekem miért kellenne behúznom fülem-farkam. Azért mert te azt mondod?

Mr.Grent
eddig úgy tudtam hogy szüz anyátol vagyok 😄 😄 😄 😄

Allatgoreny
A latens gay az te vagy ocsem, de a helyedben ezutan a kis incidens utan nem igazan tolnam magam😉 Immortals forever ugye.

Palleon_home
Már megtörtént "látens" homoszexuális testvérem.

Allatgoreny
Mar mondtam hogy az APAD vagyok😄DDD

Mr.Grent
ÉS úgy is néz ki....

Allatgoreny
Akkor kezdhetsz takaritani spermatol szederjes ajku testverem az Urban😄

Mr.Grent
te ki vagy prick? ...

Palleon_home
Megszólalt a kultúra.

Palleon_home
A gyengébbek kedvéért: A zero tolerancia elve szerint fogunk cselekedni. Vagyis, lassan mondom hogy értsétek, akit kibasz cheat-el a punkbuster, az repül a klánból, és nem érdekel, hogy csak kipróbálta vagy a nagyanyja játszott.

Allatgoreny
Te inkabb polirozd 150 karatosra a makkomat te allat😄DDDDDDD

Palleon_home
De aztán szépen lassan megjött mindenki. Most viszont már veszett fejsze nyele.

Mr.Grent
hmm ezt nem értem? Ti si használjátok majd vagy?...... sry éljel van tudod a kerekek stb...

Allatgoreny
Gratulalok....

Sáska
Kipróbáljátok, és vesztek?

Mr.Grent
Jah és akkor hol a team? Mert hogy mindenki kilép? 4 ember soha nem fog összehozni egy wart. Mindnekinek más az idõponbeosztása... Annó én megpróbáltam.. Megkértem hogy beszéljük meg hogyan tovább? Kijött el? hmm Csak te.. Ennyi volt az érdeklõdés.. Részemrõl ennyi.

Palleon_home
Nincs megtiltva, hogy beszéljenek egymással. De a lényeg az, hogy aki kipróbálta az vesszen. Mi is így fogunk cselekedni.

Sáska
Bár õ tudott róla, hogy devil kipróbálja..