Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sc morpheus
azért hoztam fel ezt a lehetõséget

http://tatbaratiklub.uw.hu

Tömegverekedés lenne.

Erasmus

Allatgoreny
Siras lesz a vege😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

LOL

sc morpheus
szerintem az lenne a legjobb ha a lanon mindenki megbeszélné a gondját a másikkal személyesen biztos hatásosabb lenne

http://tatbaratiklub.uw.hu

Allatgoreny
Ez a forum tenyleg kezd full szanalmas lenni.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Ramada

Athletic  Bilbo
ja az 16 akar lenni nem 15. 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
2,13,14,15,15,23,24
1,11,12,13,15,28,31

ezek a skandi lotto számai, csalás bazze.
Már megint nem nyertünk. 😞

Athletic  Bilbo

Shogun
😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
igen igazad van
igy lesz korrekt

nah aze jo hogy higadtan is lehet beszelni vkivel😊

de mint mondtam en sose nezek le senkit csak azert mert rosszabbul jatszik nalam vagy mert kevesebb ido ota. meg en nem is vagyok valami prof player szal ha meg lenezek valakit annak oka van
nah szvsz legyetek ti is tekintettel Martinra mi is tekintettel vagyunk mindenkire de sztem a kurvaanyazast senkise szereti szal azert azt tenyleg nemkene

Athletic  Bilbo
szép mondat peti. 😊

Athletic  Bilbo
Én el tok vele játszani normálisan csak a trágár beszédet nem tûröm el senkitõl, még akkor se ha van alaapja a dolognak. Persze viccelõdni lehet nálam trágárul is annyit el lehet viselni mókásan is. Ehhez fogom tartani magamat a továbbiakban is. Csá mindenkinek. Fekvés mert 10-kor meló. 😞

Shogun
ma az elejen kijelentettem hogy tisztelet a kivételeknek te is bele tartozol😊
mondjuk en toltal Shdowra ertettem amit mondtam

Erasmus
Gyerekek nem kell ezen itten feszulni, ha mindenjol megy lesz ps server inf-en. Oszt aki ctf-ezni az megy a hrs-re. ( bar kívancsi leszek amikor a zOBI aszongya hogy nincs kapacitasuk sof servert hosztolni 😉 )) lal

Athletic  Bilbo
na gyere és lebontalak. 😊)))

RaSTaBaNDiTa
vágom, de vegyétek figyelembe hogy a hrs clán javarészt újj játékosból áll, én több mint egy éve játszom és nagyjából vágom mi a dörgés,de õk nem. Csak azt látják hogy bejönnek olyan csávók akik mindig lelövik ,meg fikázzák õket (van amikor jogos a kritika) és ezt valjuk be kevés ember szereti... szóval próbáljatok picit ti is türelmesebbek lenni, nekik is ezt mondom. martinire meg csak annyit hogy megértem de nagyon zavaró amikor 300as laggal játszik és ezért szombattól a max ping 100as lessz

KulacsKa
Ja még nem tudják csak páran Én 27 vagyok örvendek ALL még a pöcsöknek is szól (akik a hajukból tépet szõrszálakat ragaszgatják alura)

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Shogun
heeee?😄DD

KulacsKa

KulacsKa
Te is kérsz

Shogun
nah végre értelmes emberrel is tudok beszelni a hrs klanbol😊
hat igen igy mondjuk ha ilyen sok a pingje akkor tenyleg nehez eltalani
de ha 100 alatt van a pingje akkor nemkene basztatni mert szeretne o is jatszani meg mas szervereken megtobb a pingje es csak egy magyar szerver van
gondolom voltal te is gyerke es megtudod erteni hogy szeretne jatszani😊

Ramada
fõleg én tkztam a kis martinit... elnézést kérek (nem tudtam,hogy zavarja ihhihihihi) namindegy.az a lényeg,hogy megpróbálok jó útra térni. mostmár csak martinin múlik písz

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
lesz ? 😄D

gyuri http://gyur6.uw.hu

KulacsKa
Én 110 és nem szóótam

KulacsKa
PANO Mindig elõbb cselekedj mert a fürdés sokszor már nem segít
(Mózes 2 mondata)

RaSTaBaNDiTa
nemtudom ki tkzgatja martinit, én eddig 2X rúgtam ki mert nem 100 fölötti hanem 300 fölötti pungje volt, és szóltam neki hogy low pings only, a mikronetröl meg annyit hogy én egy 150 kilós csávó vagyok és ezért nem megyek szertotnázni, ha szar a pingje ne sofozzon nálunk, shadow meg no comment vannak még érdekes megnyilvánulások ...

KulacsKa
Miért neked már le kell Áztatni

KulacsKa
Értem meg tudom hogy ki az a Martinka () de ha az adot szerver
nem kompatible mindenkivel akko bízz váltani kell ahogy mondani szokás

ISTEN TEREMT EMBER SZARIK (Mózes 1 mondata)

Pano
ehhh hehe. és még mi voltunk basztatva anno, hogy miylen szar adminok vagyunk.
Nah, ez múlt, most meg jelen. Igaza van khaosz-nak meg amadeusnak.

Én csak annyit fûzök hozzá: rohadjanak bele a cipõjükbe.

Nah, húztam fürdeni 😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Shogun
ez van és kész?
hat nemtudo mhogyvagy vele de nekem ne kurvaanyazzon egy 16eves takony mert ez nekem valahogy nemgyerebe foleg ugy hogy en nem pofaztam neki elotte semmit
ugyhogy nem lesz ennyiben hagyva a dolog

Shogun
a masik meg az hogy van koze martinnak a gbshez mivel Amadeus occse ama meg az egyik legjobb baratom szal nekem is van kozom hozza

Shogun
szted erdekel a hrs szerver?
meg szted kieza shadow? egy senki
szted erdekel hogy felbazsom az agyat szak ra
csak utalom ha olyanert basznak ki vkivel amirol nem tehet

KulacsKa
Nem kell állandóan vitázni ez van és kész ha nincs köze a GBS-hez akkor meg miért kell 1 szerver adminjait basztatni mindenki maga írja a törvényeket fõleg ha ADMIN . Ez van szerintem ez elég válasz mindenre 😊

Shogun
Nah mah Martin megkeres msn (Amadeus öccse) hogy a hrsen tkzzak meg kibasszak a szerverrol. En tudom hogy Martin meg fiatal szal neha beszel o is feleslegesen. De msot mas volt a helyzet. Szegeny gyereknek mikronete van ami eleg instabil és csak a hrsen marad 100 alatt a pingje de neha 100 felett van. Nos ez a hrs lamaknak ez nem tetszett mert nem tudtak eltalani. En bementem megkerdezni mi a probléma erre mélyeniskolázott Shadow baratunk megkerdezte tolem tudom e mi a lagcsit majd kifejtette. Mire en felvilagositotam hogy Martinnak mikronete van azert lagzik kicsit szegeny. Erre jon Lestat baratunk hogy mivan jottem bevedeni az ocsiket meg hogy peluscssere stb szal a szanalmas szovegek. Erre mar kicsit kezdtem idegesedni de nem ugattam. Majd ismet jot ismet Shadow hogy huzzak a faszba ha nemtetszik valami meg nyomta nekem a kurvaanyazast persze en nem sertegetem. Szal ennyit a hrsrol tisztelet a kivételnek de ez a Shadow gyerek nagyon felbaszta az agyam. Jatszik 3 honapja a gamel koze nincs hozza es egy 14eves gyereket vadolgat lagcsittel meg bannol a szervererol. Erre csak azt tudom mondani kiskakas a szemetdombon.....
Ja es megvalami .. Shadow bekaphatod a f*szomat te kis buzi a kurvaanyazasodert. Ha csicska vagy es nemtudod felerni esszel hogy ennyit tudsz ebben a gameben akkor menyjel legozni bazz

bocsesz mindenkito la tragar szovegert de felcsesztek nagyon az agyamat

Amadeus
A következõ kérdésem a hrs teamhez,és haverjaihoz szol,gondolok lestatra például,hogy milyen okkal tk-zátok állandoan Martini öcsémet?????

Pano
oké! egy gyors talpaló: fogd a fegyvert és fuss! 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
Ha megtanítasz COD-olni, szivesen játszom. 😄

https://grentmedia.hu

Ramada
ne sírj klári.nem esett bántódása..csak sáska kicsit játszik vele

Szegény katica!

csabawarchief
én CODolok 😊

Pano
Már amúgy szóltam neked is, ha nem emlékeznél 😊. A másik meg az, hogy ez még marhára nem biztos, ha végleg meglesz az elhatározás, persze, hogy megkeresek mindenkit, hogy mit szólna hozzá. Bár, azért lassan 3 éve ismerjük egymást, csak nem feltételezed rólam, hogy a hátatok mögött fogok konkrétan szervezkedni. Ez még csak elméleti alapon létezik.

KulacsKa

Ramada
örülök,hogy teccik

Sáska

Sáska
Errõl megkérdezhetnéd amúgy a GBS véleményét is..

Ramada