Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komment #43 kukiszfikusz :: 2004.10.29 17:56
Moderálási okok miatt törölve! Moderátor: kukiszfikusz
LOÁL FLAMEPOWAAA az MPORTÁLON naggyon durva vot.
Moderálási okok miatt törölve! Moderátor: kukiszfikusz
LOÁL FLAMEPOWAAA az MPORTÁLON naggyon durva vot.
https://grentmedia.hu
f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f11f1f1f1f1f1f1f1f1f1f11f1
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
a doog után te pfff vagy nem?<#shakehead>#shakehead> Végülis tökmindegy amúgy sem tudok irni ez már nem oszt nem szoroz 😄
Melyik Csabi, te ... 😊
Én nem szoktam a helyesírás miatt parázni, jó magam is elég gyenge vagyok belõle, minek tagadni. Nem egyszerû nyelv a magyar, amíg megértjük egymást addig nincs gond.
Én nem szoktam a helyesírás miatt parázni, jó magam is elég gyenge vagyok belõle, minek tagadni. Nem egyszerû nyelv a magyar, amíg megértjük egymást addig nincs gond.
<#eljen>#eljen><#rinya>#rinya> meghatott grent papó, de azer van egy dolog
ÉS-el nem kezdunk mondatot xDDDDDDDDDDDDDD
ÉS-el nem kezdunk mondatot xDDDDDDDDDDDDDD
De ebben is van vmi 😄 😄 😄 😄
"A véleménycsere az, amikor bemész a fonöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki. "
"A véleménycsere az, amikor bemész a fonöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki. "
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nem is a "retkes kurva annyába az összes gbs-es meg a többiek akik öket pártolják" -ról beszéltem.
Kedves Delta itt nem azzal van a gond hogy õk a tulajok és õk az adminok. Nemtom felfogod-e a helyzetet. A megrökönyödöés a "retkes kurva annyába az összes gbs-es meg a többiek akik öket pártolják"-n van. Mert bár nem vagyok gbs-s se nem aki pártolja õket. De azért egy kicsit visszagofghatna a pofájából a takony egy kicsit. Nem õ rázta ki a farkából( vann neki ilyen? vagy õ egy eunuk?) a világot. A gbs és a vele eggyidõsek már akkor tolták ezt a multyt amikor " Hooligan szavaival élve- mikor õk még a csattogós lepkét tolták.)
Tehát amikor õ elkezdte akkor is már jóval elõrébb voltak itt jópáran még te is, és csak igyekeztek, aztán belátták hogy igy nem lehet játszani és most csitereznek, aztán eljutnak majd arra a pontra amior már õket csiterezik, de ez még hosszú idõ, és addig talán a fejük lágya is benõ. Én már nemjárok oda hisz pont ezért rugdalnak engem is ki onnan mert lelövöm a drága adminjukat. ÉS sem az Obi-n sem a GBS szerverein, sõt a PS, és a Ti.E szerverein sem volt senki elküldve a k..va annyába mert õ megkérdõjelezett valamit. Hisz szólásszabadság van megkérdezhet bármit megvitathat bármit, csak nem kellene átesni a ló másik oldalára. Mert õ az admin. ÉS mégegyszer leszögezném amit már rég írtam az admin dolga az hogy a játék tiszta legyen és kordában tartsa a játékot. Nem pedig az hogy õ szabjon mindent mindig amikor ottvan. Mert a játék adott, a neve SOF2 RD CTF vagy INF. A többi meg kötött. Ezt el kell fogadni és kész. ÉS ha nemvolna admin jele akkor csak höböröghetne és megpróbálná utolérni az olyanokat mint akik idejárnak.
Tehát végszóként annyit hogy jelenleg a HRS szerver az a server ahová járnának a hazánk lövészei (sõt talán még kellene még egy) ha nem lenne ilyen t..lenek az adminjai. Itt Rasta és Bilbót nem irnám hisz velük semmi gond, sõt idesorolnám azokat is akikrõl eddig ne mesett rossz szó.
Részemrõl ennyi. Remélem az új szerver-t ami talán majd lessz nemsoká elfogadják majd sokan ahol lehetne újra jókat tolni.
GL mindnekinek.
Ha tudnám hogy a sof2 scene kicsiny még most is játszó magja leperkálná a lóvét akár 3 portot is bérelnék az OBI-tól hogy lehessen soffolni, jó pingel itthon.
Tehát amikor õ elkezdte akkor is már jóval elõrébb voltak itt jópáran még te is, és csak igyekeztek, aztán belátták hogy igy nem lehet játszani és most csitereznek, aztán eljutnak majd arra a pontra amior már õket csiterezik, de ez még hosszú idõ, és addig talán a fejük lágya is benõ. Én már nemjárok oda hisz pont ezért rugdalnak engem is ki onnan mert lelövöm a drága adminjukat. ÉS sem az Obi-n sem a GBS szerverein, sõt a PS, és a Ti.E szerverein sem volt senki elküldve a k..va annyába mert õ megkérdõjelezett valamit. Hisz szólásszabadság van megkérdezhet bármit megvitathat bármit, csak nem kellene átesni a ló másik oldalára. Mert õ az admin. ÉS mégegyszer leszögezném amit már rég írtam az admin dolga az hogy a játék tiszta legyen és kordában tartsa a játékot. Nem pedig az hogy õ szabjon mindent mindig amikor ottvan. Mert a játék adott, a neve SOF2 RD CTF vagy INF. A többi meg kötött. Ezt el kell fogadni és kész. ÉS ha nemvolna admin jele akkor csak höböröghetne és megpróbálná utolérni az olyanokat mint akik idejárnak.
Tehát végszóként annyit hogy jelenleg a HRS szerver az a server ahová járnának a hazánk lövészei (sõt talán még kellene még egy) ha nem lenne ilyen t..lenek az adminjai. Itt Rasta és Bilbót nem irnám hisz velük semmi gond, sõt idesorolnám azokat is akikrõl eddig ne mesett rossz szó.
Részemrõl ennyi. Remélem az új szerver-t ami talán majd lessz nemsoká elfogadják majd sokan ahol lehetne újra jókat tolni.
GL mindnekinek.
Ha tudnám hogy a sof2 scene kicsiny még most is játszó magja leperkálná a lóvét akár 3 portot is bérelnék az OBI-tól hogy lehessen soffolni, jó pingel itthon.
Ezt nevezik gyakorlati demokráciának. Az igazi érvényesülése az emberekre van bízva, ami úgy sikerült, ahogy te megfogalmaztad, ez nagyon ütõs, ezt memórizálom. 😛
Csak egy régi megnyilvánulásomat fûzném a dologhoz...
" A vélemény olyam mint a segglyuk....mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
" A vélemény olyam mint a segglyuk....mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
a Winows lefagyott fagyás közben...
Szerintem se folytassuk, legalább ebben egyetértünk. A hozzád hasonló emberekkel sose találtuk meg a közös irányvonalat, és veled sem sikerült, ettõl még nem vagyunk rosszban, és nem sértegetlek, de te tedd csak...
OMG, szerinted ki beszelt itt felelossegrol? Az, hogy ugy probalod megvalogatni a szavaid, hogy komoly ember benyomasat keltsed, baszottul nevetsegesse tesz, ugyhogy zarjuk is le a temat😄D
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
( Erasmusnak szeretettel: :-) <#wink>#wink> <#vigyor3>#vigyor3>)
Kereshetsz nekem egyet, biztos ebben a témában is van ismerettséged. Én amiket ideírtam, azokért vállalom a felelõsséget, ha úgy véled, hogy nekem pszichiáterre van szükségem, az is egy vélemény, megígérem neked, hogy ezt sem felejtem el, mint ahogy a többit sem, legyen az negatív, vagy pozitív.