79689
-
deer hunterezo #79609 Én megyek ha nem jön közbe semmi :D -
#79608 Grent. A szerverről minden letölthető ami a csatlakozáshoz kell?
-
#79607 Azért írtam már egyszer, hogy vegyük fel egymást xfire-on, hogy könnyebben elkezdjük a játékot. Ha páran online-ok chat-en megbeszélhetik, hogy felmennek és ha már nem üres a szerver, jobban jönnek a célpontok:)
egyedül ugrálni már tényleg nem buli. Régen órákig is fent voltam, ma már csak pár perc... -
#79606 Ha nem engedett be akkor töltsd le a patch-et 1.03.
Osp-t is tegyél rá, és pb-t is engedélyezd. Hidd el beenged.
Csak aztán nehogy kapkodd a fejed. Az öregek is jól tolják még.... -
#79605 irjatok be, ha jottok vasarnap este 8ra. eddig vagyunk 4en kb? Kellene meg 6 ember.. -
#79604 aha tehát sof2 gold edition (az IP-t kiszúrtam) szerver hangzatos névvel.Sajnos nem engedett be de mindegy.... -
#79603 Itt fent, látod ott a logó alatt ott figyel a cím. Úgy kezdődik, hogy gém szeró.
Vasárnap este lehet akkor beesem én is. -
#79602 sziasztok! Kérdezném a szerótok merre él: demo, teljes, gold edition? Régen évekig toltam drago___shooter néven a teljesen és részben a magyar közösség hiánya miatt álltam le.De most lehet megtornáztatnám a régi skilleket :D..... -
#79601 -
#79600 így is van, vasárnap 20.00 kinek jó?:D -
#79599 Nevezzünk meg időpontokat, és szerintem páran jönnénk. Pl. vasárnap 20.00-kor hent van, 'oszt jónapot.
-
#79598 Én jártam fent párszor, de egyedül voltam és leléptem. Régen volt buli ez.... -
#79597 igen, meg mielott lett volna szerver, voltunk vagy 10-en, akiket erdekelt..
de ebbol kb 5 ember volt, aki tobb, mint 2x nezett fel (azok is altalaban mas idoben..:)).
Szerintem sok emberben inkabb az emlek van meg, hogy jo volt, meg a tarsasag.
Az is lehet, hogy a nyar miatt nem jonnek fel az emberek. ures szerverre meg nekem sincs kedvem menni.
jovo heten meg a guild wars2 is elindul.
ha nem lesz nagy mozgas a szerveren a kovetkezo szamlaig (kb 2.5-3 het), akkor lehet, hogy lemondom, bar lehet, hogy szeptember vegeig meg a lelegezteto gepen tartom, hatha feleled.. :-) -
#79596 true story :( -
#79595 senki sem játszik:(
-
#79594 http://www.youtube.com/watch?v=CoEN4ht0yV8 -
#79593 mumble server van - olyan mint a ventri csak ujabb. letolteni INNEN.
mumble server adatok:
address: mbl4.gameservers.com
port:10014 -
#79592 Persze, mert nincs újraindítva, ugyanis mikor be lett állítva, voltak a szerveren. Szóval egy restart kell. -
#79591 sis3, ventri vagy ts nem jár a szerverhez? -
#79590 És még annyi baja van, hogy ha halott vagyok, látom az ellenséget. -
#79589 Egészségünkre!
Szerintem a supporton szólj oda, hogy a mapcycle nem állítható be. mapcycle.mapcycle a neve, a konfigban az útvonalt adják meg.
Azért van egyébként csak 1 map, mert ha a beállítod a mapcycle-t akkor nem indul a szerver. Ha csak 1 mapot állítasz be akkor elindul, de nincs mapcycle.
OWNED :D -
#79588 Ja Mr. Grent beallitotta a szervereket. Mar csak a mapcycle az egyetlen dolog, ami nem akar menni, de a tobbi jo. majdnem mindenkinek van admin joga, szoval joesellyel lesz valaki bent, aki el tudja leptetni a map-ot.
thx Gr3nt a hekkelest! -
#79587 ja felvettelek xfire-n.
szombaton lottunk kicsit, volt, hogy 6-7en voltunk bent :D
nem tudom, hogy leszek a napokban, de majd be-be nezek, vagy irj ram xfiren. Ha eppen nem dota-zok, akkor jovok! -
#79586 Mostanában nem volt időm játszani, de most van 3 nap szabim. Remélem jössz lőni:) -
#79585 NA a fél délutánt elbasztam a szerverre, és két dologra jöttem rá. Az egész egy gány, és a mapcycle nincs beállítva. Hiába van a configban, mikor a szerver nem ott keresi. Majd még megnézem később. -
#79584 ty!
nem valt a server magatol mapot. ha vege van a mapnak (scorelimit hit), akkor csak restartol a map, ahelyett, h a kovetkezot toltene be.
ma este 9tol egy kis loveszet? -
#79583 Sis3, levettem 0-ra, de a mapváltással semmi gond? rcon map mp_mapnév -
#79582 Szerintem vegyük fel egymást xfire-on.
xfire:csabaschiszler -
#79581 voltunk ma 3-4en.
Grent, meg annyit tudnal csinalni a szerverrel, hogy a min. pinget 0-ra teszed? Kaszinak igy is nehez volt bejutni.
meg a mapvaltas nem megy a szervernek, nem ertem miert nem.
koszi!
es gyertek gyertek! -
#79580 A hétköznap este nekem jónak tűnik. -
#79579 amugy betevedtek 2en is, de hamar eluldoztem oket... -
#79578 meg annyi, hogy egy amugy is elegge ures szerveren hetkoznap 00:14-kor arra varni, hogy hatha valaki beteved, az eleg meredek (foleg, hogy asszem te most Angliaban vagy) ;-)) -
#79577 az a gond Kaszi, hogy nem vagyunk olyan rengetegen, hogy valaki mindig legyen. En is minden este rafrissitek xfire-re, hogy nezzem, van-e valaki a szerveren, de sosincs senki.
annyi idom meg mar nekem sincs, hogy bemenjek ugralni, hatha jon kozben valaki. Akkor mar inkabb megyek valami mast jatszani.
de ha le van beszelve, hogy mikor, akkor sztem tudunk tobben is jonni.
Ma, meg a kovetkezo esteken belogolok akkor is, ha ures a szerver, hatha jonnek emberek.
szerintem tobben azert nem is jottek, mert egyszeruen nem tudtak csatlakozni a ping miatt.
De mostmar elvileg minden ok, szoval nem lehet akadalya.
Tegnap becsengettem ujabb egy honapot, szoval gyertek ne menjen karba az a 10 euro:))
Majd kuldok mumble ip-t privatban, talan az is segithet, hogy osszehozzuk, ki mikor jatszik. -
#79576 -
#79575 ma se nem gyött senki....:)
-
#79574 Még nem próbáltam ki,de köszi Grent:) -
#79573 Akkor még melózok. De ha sokáig lesztek és szombaton szabad vagyok, akkor megyek:) -
#79572 koszi Grent!
akkor most mar nincs kifogas senkinek :)
mikor lovunk? CSut/ Pentek este 8-9?
-
#79571 Ha valaki áttért már a nagyobb felbontású wide monitorokra, akkor itt egy kis segítség a 4:3-as kép javítására:
wide patch
bemásolod a sof könyvtárba, csinálsz egy biztonsági mentést az eredeti sof2mp.exe-ről. Elindítod a patch-et, kiválasztod a felbontást és patchelsz. Aztán feljössz a szeróra és kapsz egy heccsátot. csőő. JAh, van sof2 minimizer is hogy ameddig halott vagy tudj barátok köztet nézni, vagy hozni egy sört. -
#79570 Ok, a hiba javítva.
Jelenleg a max ping amivel be tudnak lépni az 500, illetve rate érték max 12000.
Ha van valami amit állítani kell akkor majd írjátok meg és faragunk rajta.