Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült megszereznem a féltve örzött képet Kohász barátunk gyermekkori albumából <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>

a Winows lefagyott fagyás közben...
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ettõl függetlenül jól elszórakoztat itt a késõi órákban ez a bizonyos emberke intelligencia hirdetése. Máskor Cicero tedd ki, hogy társadalmi célú hirdetés következik, "Merre tart Magyarország aljanépe" címmel, és utána kezd el fikázni. Legalább csatornát tudunk váltani.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
(nem hagyhattam ki) a hétvégén tanúltam ezt a szót 😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
\':..:\'
Többet a témához hozzáfûzni nem vagyok hajlandó.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
csak annyit rolad hogy pfffffffffffffffffff
koszonjuk<#worship>#worship><#worship>#worship>
jah és meg annyit hogy sofozni sose tudtam szal<#hehe>#hehe>
És ne mondjuk mégegyszer:
<#nyes>#nyes>
, ugyanis ne mi kezdeményeztük veled a kommunikációt...
köszi a felvilágosítást amit szexuális téren szerzett ebbéli tapasztalatodból megosztottál velem (nem tudom hány óra kísérletezgetés alatt jöttél rá, de máskor kérdezz és akkor nem kell annyit gyurmázni), és 10 év távlatából majd te is rájössz mennyivel kellemes módja is lehet vágyaid kielégítésének, úgyhogy ezen a téren is bízom fejlõdésedben....
ha meg te is gép elé kerülsz és már nem akarod tovább "növeszteni" akkor gyártsad szép sorjában a skineket, és ha ráérsz, gyere látogass el a szerverünkre játszani is!
Home of |INF/DEM| HardCorE Player's
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
http://tatbaratiklub.uw.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...