Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Mindannyiótoknak hasonló jókat!
<#integet2>#integet2>
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Staw Wars lego videjót meg mindenkinek ajánlóm nagyon kúl.
Mi az a microsoft?
Lúza MS rencergazdáknak biztos leégett a hajuk.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
"Uram! A késemért jöttem!"
<#eljen>#eljen>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nincs msn, hotmél, sõt májkroszoft.com sincs.
Ilyet még sosem láttam.
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
De amikor elõször néztem akkor majdnem leestem a székrõl!! 😄
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Találjátok meg a 3 külömbséget... ITT--->http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
😊
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Akinek van clanbase loginja az szavazzon plz a "Open cup RD Ctf" ladder-re hogy ne csak normaldamageban legyenek kupák!!!
Free te Miskolc melyik részén lax?
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
A lan-t, hmm lehet megejtem én is.
Jah és Kispest powaa. Bár én nemszeretem a focit.
https://grentmedia.hu
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●