79689
-
#522 ok megyek -
Garrett #521 csinálhatok most is ? jelszó: herb: név magyarország -
#520 10kor ott leszek!!! -
Garrett #519 na jó van... én is csak emberből vagy ok :) -
#518 new favorite-ba azér mégis... -
Garrett #517 oh bakker elírtam -
TneX #516 Az 74,nem 47 vigyázz!:))) -
Garrett #515 lacc: nem lehet beírni az ip címet sehova a játékban :( -
#514 Csinálok servert: 213.222.145.27 Nincs password jöjjön aki mer! -
Garrett #513 jeee most tudtam jáccani!!!!
20 playeres szerveren!! király volt!!!
egyébként ugyanaz a szerverlista érhető el a gamespy ról mint a ASEye ról meg a játék belső keresőjéből!
nagyon király volt a játék!! már meg is van a kedvenc fegyverem :AK-47!!!!
csak az a szar hogy mindenki pisztollyal indul!!!
jah még valami: holnap reggel 10 körül csinálok én szervert Magyarország néven!! a jelszó: pedig: herb
aki akar jönni azt szivesen látom!!! -
#510 jáccik még egyáltalán valaki a demoval? -
#509 hja és 1024 an minden highon van szal majd kiporszálom 800*600 ban közepes grafon lehet hoyg jobban fog menni.. -
#508 nekemi s ez volta bajom most irtam éppen le!! szar a netrésze a gameznak!!!!
-
#507 Fuuh hát ideges lettem az SOF 2 re:))
30 percig nem találtam értelmes szervert!! szerverek 60% fullos.. a szabad szerverek 60%ának szar a pingje a fenmaradt szerverek 60% ához jelszó kell.. szal a 100 szerverből épphogy be tudtam menni vhova..ott is 300-400 as pingjeim voltak de megnézhetitek mit tudtam egy ilyen pinggel összehozni! fehívnám szives figyelmeteket most gameztam vele elöször!...
-
Garrett #506 de miért nem tudok jáccani?
mindig azt írja ki hogy full meg server is for low ping only..
ez faszság..valaki csináljon már szervert!!! -
Garrett #504 a geciszar nevű szerverre mi a jelszó?? -
#500 incs hanglata..dehogynem... csak team ba kell nyomni!!!!
a Cs nekem csak azé tetszett mert Lan ba nyomtuk és oylan állat emberekkel nyomtam akik elkezdték a támadást majd torka szakattukbol énekelték a Die Hard zenéjét:) sírtam a röhögéstől:) nekem csak azé jött be a csé:) me ilyenekkel gameztam.. amugy nem volt egy nagy gamez..
jo de gagyi egy INF hez képest.. a Sof ot nem probáltam ki bizti kircsi csak nem lesz az igazi:) amugy ha nem gamezol vele heteket, nemtod merre kell menni hogy ne halljmeg azonnal stb akor nem is fog tetszeni..ugyan ez van a Csé vel:) lehet hogy tetszene jobban csak ott kezdődik hogy gagyesz:) főleg a gránát..ráálok egyre és tulélem:) Pfff -
#498 Nekem az inf azért nem tetszett mert nem volt olyan jó hangulata mint a sof2nek meg a CSnek. De tetszett hogy ilyen realisztikus, szóval nem tagadom király game az is csak nem az én műfajom. Meg kicsit rondácska is de ez mellékes :) -
#497 hol van magyar szerver? lokjetek ip cimet legyszives. -
#496 Hello sziasztok!! volt szerencsém kiproszálni a SOF 2-t:)
Hát nem tagadom hogy jo gamez neten de ennél is job az Infiltration gamez ( UT realmod)
irta valaki itt az SG-n hogy Cs nek leáldozott.. hát a Cs nél a SOF 2 is jobb de az INF annál is.. miért? sokkal élethűbb...
pl: lefeküdni, kuszni is lehet...
Nincs célzókereszt és az sinc skiirva hogy mennyi töltényed van hátra... ( ahogy a való életben is maximum te számolgatod fejben hogy mizu)
a pasi lélegzik igy nehezebb célozni, viszont ha lenyomod a másik egér gombot ( a jobb) akkor bentartja a levegőt ugy 20 mp-re és akkor lehet hentelni...
a fegyver rendesn ugrála kezedben sza meg kell tartani az egérrel az életben sem marad egyheléyben a fegyver.. főleg a sniper :)
simán vissza helyezkedik oda a sniper a SOF ban ahol volt:)Az ember fárad..gondolom nem fox tudni 3 fegyverrel a hátadon ugrálni 20-30 szor és még futkározni is az életben...
a fegyverek az INF ben beleakadnak a dolgokba ( pl ha egy szűk ajton ki akarsz sniperzeni akkor nem nagyon fog sikerűlni mert nem fér ki kerseztbe a sniper:)
persze nem sok iylen van a gamezban ( inf ) csak egy példát irtam.. amugy ki tudsz jönni simán csak ügyinek kell lenned... ez mind olyan dolog ami az életbe van ezért tetszik ez a gamez...
pl a gránát igen repesz repülős:)
rendesen szétszorodik a repesz.. sajna neten még enmtudtam kiprobálni a SOF 2-t de az INF ben ( ahogy az életben is) kapsz 3-4 golyot a testedbe és csumi.. felybe egy:)
szoval seokkal reálisabb és jobb, izgalmasabb ezek álltal az INF mint bármi más.. igaz nehezebb ugy gamezni hogy semmi célzókersezt meg bentart levegő stb de az ellenfélnek is ilyen:)))
sokkal sokkal jobb mint ezek... nemvitatom azért a cs is meg a SOF 2 is király!! sőt az INF a best a többi meg ott van mellette a trónon!
szal erről ennyit! -
#494 hat kenem ert a magya r szerver nem muxik :(( -
#493 vki szervert? -
#492 Nekem nagyon tetszik a basszus a fegyverek hangjában, nagyon jó a feelingje :) -
#489 a hangokat nem basztak el (elejen is igy velekedtem hogy huu de szarok a hangok) hanem szokatlan meg mert sok a basszus a fegyverekben.. de egy kis ido utan rajossz hogy nem is olyan rosszak.. -
#488 toltsd le az all seeing eyet. Van szerver dogivel.
Na ez az elso gamma ami igazan jo a cs ota a katagoriaban. bar szerintem eppen azert mert ugyanolyan, Csak jobb :))) -
#486 jó a game, csak kár hogy így elbaszták a hangokat....nagyon gyönge -
#485 Pici módosítás mégiscsak eszközölve lett a mapon.Fegyverek valóban cseppet másképp viselkednek,de még nem tudok konkrétat mondani,ahhoz még nem lőttem eleget:) -
#484 ja es a fegyverekbol nem lett tobb :((( pedig a kepeken olyan fegyverek vannak amik itt nincsenek :(( pl mp5 -
#483 de van!
pl van egy uj model (gazalarcos)
fegyverek sebzeset szerintem egy picit noveltek
m60 tuzgyorsasaga es pontossaga novelve lett.
m4 granatjat is eorssebbnek talalom.
nagyon jo ujitas hogy a csapatokat ket oldalra es nem pedig egymas ala rakta (jobb attekinthetoseg sokkal)
eddig ennyi az eszrevetelem -
#480 The test offers one map called "The Shop Under Siege"
-ez az része sajnos már biztos -
#477 kijott mar az a buzi mp test? -
#474 kewl Freak, müxik
thx -
Hanzo #468 Milyen jelszóval lehet bejutni a lent említett helyre?
Vagy van valami olyan hely ahol anonymus módon is be lehet jutni? -
Garrett #467 oks :)) alig várom :)))) -
Garrett #465 ha lesz magyar sof 2 demó szerver majd írjatok már ide lécci hogy mikor lesz stbb... -
#461 melyik faszfej call voteoltott meglatom szejjel lovom a belet!! utalom az ilyen kocsogoket hogy vagyunk 10-18-an es fogjak magukat atvaltjak DM-re mert ok quakezni akarnak!! meg ne lassam hogy valaki innen ezt csinalja!! -
#455 A BEta nekem megvolt...azaz meglett volna, de kicsomagolásnál crc hiba lépett fel, dúrtam is az egészet. -
Garrett #453 damn !kössz :(((( -
Garrett #451 bizonyíték nem igéret:
The Soldier of Fortune II test arrives on April 18.
Are you ready?
Activision, Raven Software and GameSpy are excited to bring you the multiplayer test for Soldier of Fortune II: Double Helix, debuting exclusively on FilePlanet on April 18, and playable online through GameSpy Arcade.
Step back into the boots of famed mercenary John Mullins, assigned by the mysterious "Shop" to root out and terminate an insidious bio-terrorist organization. Use a vast arsenal of weapons to do battle on 1 map from the full game, and experience multiplayer action in any of 4 game modes: death match, team deathmatch, elimination and infiltration.
Your skills are sharp. Your mission is critical. Failure is not an option.
-
Garrett #450 de a gs on azt írták hogy ma du tól letölthető!