79689
-
#570 Nem megy a szerver, pontosabban a demoval nem lehet hozza csatlakozni. invalid folder.
Bye: Krinyo -
TneX #569 Jah és nincsenek lag hegyek!:)))) -
#568 hogynelenne magyar server? Csak nem látszik serverbrowserből : sof2.sytes.net
Xian: Ehhez én csak annyit fűznék hozzá, hogy én már több mint 1 hete játszok vele, és nem unom, és szerintem nem szarok a fegyverek. -
Garrett #564 megkeresem -
#563 megy tressy servere! -
Garrett #562 jah bocs hogy 10 kor nem scináltam szervert de most keltem fel :) -
Garrett #561 www.hardwired.hu -
#560 FULL verzió még nincs. Csak egy BÉTA van a neten, ami eléggé bugos, de egyébként nem tudom honnan lehet letölteni :) -
#559 Hi All!SOF2-honnan tudnám leszedni?valaki egy linket tudna mondani? -
#558 Tressy mi a portja pontosan, mert nekem WOLF servernek látja az ASE, ha beteszem így!!! -
egy kép az Infiltrationbol..persze azért nem ennyire drasztikus a helyzet...csak két ilyen pálya van..szoval lehet látni az ellenfelet:)) -
Garrett #551 oks én meg megyek mohaazni csá :) -
#550 akkor jolvan bazzeg nemvlt egy magyarorszag szerver sem!! sehol!! 6 ercen keresztűl csak néztem azt a sok szart!!! entem infezni csá -
Garrett #549 oks most fogom elkezdeni csinálni 6 percet várok!!! -
#548 :) okay csak csináld mán -
Garrett #547 nah akkor MOST CSINÁLOK MAGYARORSZÁG NÉVEN egy szervert. nem hungary hanem magyarország
ok??? -
#546 :) de bazzeg azt irhattad volna most hoyg akor csinálsz vagy nem:) -
Garrett #545 oh... akkor én vagyok a BÉNA??? :))) -
#544 vagy még? me akkor kirpobálhatjuk de akkor magyarország on csináld jelszo herb -
#543 basszameg:)))))))) HUNGARY névenkerestem:)))))))))))))))) -
Garrett #542 én inkább mohaazok :) -
#541 mindegy mentem infezni:) INF rulez!!!Cs meg SOF 2 nagyon gyenge:) -
Garrett #540 bakker ezt nem értem én csináltam szervert magyarország néven.. nem tom a fraglimiten kívül nem nagyon lehet állítgatni semmit. majd meglássuk máskor -
Garrett #539 jah ot voltam mostAniáig a játékban -
#538 FASSZOM ENNYIRE NEM LEHETSZ BÉNA!! MINDEGY MEGUNTAMMENTEM INF EZNI!
és faszom az Sg be is!!szaraxik állandoan a forum!!!! -
#537 gamespyban nem találom -
#536 ovanmán szerver kész?:) -
Garrett #535 u.a aza szerver lista van a GS-on mint a ASEYE ban meg a játék saját listájában... -
#534 nincs gamespy nemis akarm felteni... ugy csinálld hogy lássam a sof 2 ben is! -
Garrett #533 csocso várjál kb 2 percet míg ujra csinálok szervert ha nem jó akkor ide visszajövök -
#532 internal protocol vagy internet protocol mitttom most hirtelen:) -
Garrett #531 az ip címet nem lehet beírni sehova... a gamespyon kersd vagy a játék saját listájában
egyébként nem én írtam rosszl!!! tényleg ak-74 van benne!!! -
#530 de hol van bazzeg?:) és te ottan vagy?:) nah mentem..meglesem -
#529 MI AZ IP?????? -
Garrett #528 nah én csináltam szervert -
#527 MI AZ IP? -
#526 bazzz mikor lesz mán kész?? amugy az ip címet há kell beirni??? -
#525 ipt lécci -
#524 és mikor lesz kész?????????????
vazz egyre szinesebbek a host nevek:) -
Garrett #523 ok én meg csinálom a szervert :)