79689
sof2.jpg
  • cervin
    A Jedi után most ez jön.Jó és szar vélemény van itt.Kipróbálom.Minden fps-t végig játszottam,a jobbakat.Most itt állok az uj kihivás előtt.Kérlek segitsetek ha meg akadok utána én is segitek ha kell./fanatic fps...cervin/
  • Dikkma
    Ott van:

"Note: sv_cheats 1 is write protected in the regular single player game. You need to load a map first using the map command.So you would type map pra1 at the console and hit enter. When the map loads, use sv_cheats 1 and hit enter toenable the cheats."
  • gtom
    miért? van valami problémád vele?
    egyébként csak a sof2 rip file-ait akarom megkeresni a neten, de nem tudom hogy a flasgettel hogy kell.
  • Lazarus
    ezt pont ide kell kérdezni?
  • gtom
    hogyan kell flashgettel ftp-ken kerestetni file-okat???????
  • djcom
    Nekem meg segítsen már vki a chetek aktiválásában!!!!
  • djcom
    Nos itt vannak!Igaz kicsit lassan találja meg őket a flashget,de müxenek!CSAK FLASHGETTEL!!!!!
    http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.050

http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.051
    http://pftp:[email protected]/ftp/uploads/apollo/Soldier_of_Fortune_II_Double_Helix-FLT/CD2/flt-s02b.052
  • djcom
    Mindjárt nézem müxik-e!
  • djcom
    Hogy a francba kell beírni a chetteket?"C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
    Ezzel a parancsal indítom a gamet,a konzol meg nem engedi a cheat-ek engedélyezését!Próbálta már más is?Help me!

• djcom
    Thank U
  • Dikkma
    Soldier Of Fortune 2
    "C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
    Once in the game, you may bring down the console by pressing the tilde (~) key, or by pressing ESC at the main menu. some keyboard setup may differ from english version keyboards but to show the cheat console same tidle key is used

Note: sv_cheats 1 is write protected in the regular single player game. You need to load a map first using the map command.So you would type map pra1 at the console and hit enter. When the map loads, use sv_cheats 1 and hit enter toenable the cheats.

If you have the demo version the cheats are:
    God = God ModeNoclip = Allows you to fly around, and clip through walls.Notarget = Makes you invisible so the enemies can't see you.Timescale .X = This cheat makes the game run in slow-motion. The X is replaced with a number ranging from 1-10.The lower the number, the slower the game. .4 is a good slow motion speed.

If you have the full version the cheats are:
    Heretic = God ModeElbow = Weapons 1-5 and 7Bigelbow = Weapons 8-12 and 6Phantom = Allows you to fly around, and clip through walls.Ninja = Makes you invisible so the enemies can't see you.Matrix # = Changes the game speed. # values .1 to .9 call for slow motion. Values Greater than 1 call for fast motion.Killallmonsters = Kills all enemies in your current level.
    -submitted by Ash O' Neil

map - Warp directly to a map
    cg_drawFPS 1 - Show FPS
    Submitted by William Kaiser

All Weapons and Health/Armor at Max
    give all
    submitted by Marek
    Multiple Cheats
    Result - Cheat Code

God mode - /god
    Disable enemy AI - /notarget
    No clipping mode - /noclip
    All weapons and ammunition - /give all
    Armor - /give armor
    Full ammunition for current weapons - /give ammo
    Health - /give health
    Stamina - /give stamina
    Spawn indicated item - /give [item name]
    Never get tired - /nofatigue
    Display current map name - /mapname
    List maps - /dir maps
    Advance to indicated map - /spdevmap or /devmap [map name]
    Show all commands - /cmdlist
    Reconnect to last server - /reconnect
    Suicide - /kill
    Exit game - /quit
    All levels Selecter
    Bring down the console and type this command:

raven 1

then all levels will be selectable from the menu....enjoy !
  • djcom
    Cheatet nem tud vki?
  • Dikkma
    Nem.
  • Dikkma
    És az, hogy ki merték adni játszható verzióként, ugye csak viccnek mondtad? :))
  • Dikkma
    Figyelj, ez béta. A béta -akármilyen hihetetlen- nem full. A béta ami május elején jött ki, lehet, hogy már fél éves, nem?
    A fullt szinte meg sem ismertem a béta után. Még mindig elég gyengus a játék, mint Sof2, de annyira nem rossz mint a béta. Elég, ha a kb. felére csökkent töltési időt nézem csak.
    Meg sokkal jobban lehet benn lőni, egyebek. Várd meg a fullt, ne szarozz bétával. Én többet bétához nem nyúlok.
  • Dikkma
    gothic.uw.hun van elvileg még.
  • Ch_Slater
    Szasztok! Valaki tudna mélbe küldeni egy címet, hogy a 2. cd-t honnan tudom leszedni? A morpheus jo lenne 'mer gyors, de minden file-nál 1000x kell próbálkozni... Előre is köszi
  • I.C.ram
    isot hol talalom?
  • llacee
    Választottam igen EAX és D3D között de semmi változás nemtom mi a f*sz van....
  • llacee
    Ja és SB Live 1024 Player
  • llacee
    Srácok leszedtem a Finalt.
    FElinstalltam és nem találja meg a hangkártyám.
    Intró alatt még van menüben már nincs hang és játék betölés alatt kidob a winbe.
    Kell valami patch vagy mi a fene ?
    WinXp Pro Hun Egyetemi verzió
  • Lazarus
    Na elmehetsz.. oda!
  • djcom
    cheat-et nem tud vki?
  • TheZsenyka
    vakhangya... szerintem ne is menj tovább... halál gáz a gamma... GTA3-azzzzzzzzz
  • Epox
    Letöltöttem a finalt egy ftp - ről, de van egy kis problémám, segítsetek. Sajna már felírtam CD - re mindkét ISO fájlt, szóval, még nem látom a megoldást. A gondom az, hogy a második CD - n valószínűleg valamilyen védelem van, mert amikor elkezdem installálni, akkor egy idő után kéri a második CD -t. Azt is beteszem, de nem találja meg és így persze az installációt sem lehet folytatni. Volt valakinek ilyen problémája? Ha igen adjon valamilyen tanácsot, hogy mivel lehetne megoldani a dolgot. Kösz.
  • Lacc
    Hát ez a game nagy csalódás volt számomra. Az első rész nagyon tetszett de ez... Játékélmény 0 hangulat 0 a grafika is suxx pedig azt hittem milyen jó ksi játék lesz ebből :((
  • Lazarus
    apollo.warez.hu
  • TneX
    apollonak mi a címe?
  • Garrett
    apollo-n kívül máshonnan nem lehet letölteni?? FTP- is jó lenne csak az apollo szaraxik mostanában
  • TneX
    Nyah,én lemaradtam a játék letöltéséről:(((
    Valaki tud címet ahonnan le tudnám kapni,esetleg kitenné vaalmi ftp-re?
    Naggyon örülnék neki
  • gtom
    hol lehet a rippet letölteni?
  • G. Joe
    ASE támogatja! Ezer szerver közül választhatsz ha jo a pinged!
  • Lazarus
    Szervert bazzeg!
  • Dikkma
    Tényleg elég gáz. A motort csak lassítják mindig, a grafika meg egyre szarabb lesz.
    A végleges azonban a bétához képest egy kellemes csalódás, igaz hogy gagyi de annyira nem gáz! Azóta valahogy meghalnak az ellenfelek ha lövöm őket, meg ilyenek. Fejlövés az fejlövés, szal sokkal jobb a final!
    Ezentúl megfogadom nem próbálok ki bétát.
    A SoF2 egy középszerű játék, de annyira nem szar mint itt leírják. Csaj lehetne sokkal jobb is.
  • hiba
    na, cafoljatok mar meg! :)
  • hiba
    500mega ramnal kiirja hogy nem tudja lefoglalni a memoriat, elotte meg 2percet tolt...kepzelem mi lesz majd a doom3-al akinek nincs 3ghze meg gf3873 a 26.-on meg 1G ram, az elemhet nyaralni mig betoltodik a gem.
  • hiba
    Elso tapasztalatok: ez fortelemsen szar! :(
    nyugodtan irhattak vona Q2es enginnel is, akkor legalabb gyorsabb lenne...a grafika egy jk2 es plane egy mohaa utan nem labdahoz se er...egyenesen ronda az osszhatas.
  • hiba
    egesz jol ossze lehet kaszabolni csak ha mar ott vertocsa miert nem ragad a cimpom talpahoz (ezt mar a duke nukem 3dben is megoldottak:)) )
  • hiba
    Ez a random genratoros resz, hogy muxik? ven egy kod hogy AAAAA irtam hozza me 2 Z-t akkor ez most igy mi lesz? :)
  • [SaintS]Hicks
    szivesen