79689
-
#1028 -kábé a végéről -
#1027 Légyszi rakj passt rohattul unom a sok hülye nácit :((
Ailig tudtam belépni mer teli volt, amúgy magyarok most kb 10en lennénk kb -
#1024 Persze szkázi vinyó,pár giga ddr, meg P4 -es gyorsit! :)) -
#1023 rohadt lassan tolti a pályát ill. a mentést ...lehet gyorsitani? -
Lantee #1021 Hát nem tudom! Én tegnap kezdtem el vele játszani (1240x1024, full detail, EAX, stb.), és nekem egyelőre nagyon tetszik! Iszonytosan jó hagulata van az esős prágai utcáknak. Jó, egy kicsit tényleg monoton, de viszont nehéz. Asszem egy fokkal lejjebb is veszem a nehézségi szintet.
Grafika eszméletlen (ahogy összeesnek az emberek, az nagyon komoly), hang, zene nagyon el van találva.....viszont qrva idegesitő a sok töltés!
Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de egyelőre tetszik! Jó! Nem egy Jedi Knight, de azért fasza!
PEACE -
#1020 Ugyan már! Volt itt bukás dögivel! Csak ez vártuk hogy jo legyen! De süllyesztő! -
#1019 NAgyon nformálatlan vagy! Sokan már végig is játszották! :) hmm talán nézél be a gta3 topicba is! -
Árnyvadász #1017 2002 első bukása. SOF II.. Pedig nagyon vártam, de nem fogok most sírni, mivel nemrégiben volt 3 olyan FPS ami nagyon igényes volt és ez kárpótolt mindenért. Most meg a GTA3 van. Szal választék az van. Kár érte. Nagy kár. -
#1015 Miért tragédia? Talán elakadtál? Hardon egész kellemes! Igazad van , izlések és pofonok! NEm egy kategoria, még a wolf sem, ami inkább a quake+-hoz hasonlit multiban, és én attol hányok! Tehát game csak egy van! MOHAA! Akinek nem tetszik, azt jól fejbelövöm! Csak jöjjön be a szervereinkre! Ja, majd elfelejtettem: -
#1012 ja de azert:: -
#1011 izlések és pofonok sztem ezen ne vesszünk össze wolf rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de azert -
#1010 Már megérett az uninstallra! Jo hogy nem irtam ki cd-re, a daemon sok cd-t megsporol! :) -
#1009 Hol élsz te ? Biciklibelsőben?
A mohaa multija kb 3000-szer jobb mint ennek a szutyok sof2-nek! Nem is szabad együttt emlietni a kettőt! -
#1008 Egyébként a környezet némely pályán tényel szegényes de az emberek kidolgozottsága és sérülése engem legalább is mindenért kárpótol!!! az igaz hogy nem ártott volna ha minden pálya annyira jora megvan csinálva mint columbia!
Amugy meg az utobbi időkben 1etlen jo single fps volt az poedig a mohaa de annak meg a multija nem olyan rulez? Wolfi singleje meg okádék unalmas viszont multiban istenkirály -
#1007 Ez már régi poén...---------> de azert beoptad??? -
#1006 Miben is lennék konzervatív?
-
#1005 ne flemeljetek mar :)) -
#1004 Ez már régi poén...
Amúgy mér vagy ilyen konzervatív? -
#1003 -
#1002 Lazarus lécci akkor ezt nézd meg a d3 ról majött ki ilyen lesz a hang meg a grafik valójában ugyhogy erröl ennyit: http://www.yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm -
#1001 Elég nehéz lehet egy jókis q3 motort ENNYIRE elbaszni :D
Szerintem ezt a játékot meg se kellett volna csinálni, meglátjátok 1 hónap múlva mindenki el fogja felejteni ezt a borzadájt! -
#1000 Már bocsesz, ősmagyar barátom :), de a sof2-nek köze nincs a sof1 motorjához.
A sof1 egy erősen átdolgozott quake2 mocin nyomult, a sof2 pedig hasonlóképp egy quake3 motoron.
Bár ez nem sokat dob a dolgon, szvsz a game rondább, mint az első része volt (pedig azt anno nagyon bírtam).
-
#999 Wajk azt az instalálásnál kell kiválasztani!!!! -
#996 Persze ott a farkad jácc azzal
Amúgy láttátok a D3 ingame tréjlert?
Nézzétek meg aztán gyorsan nézzetek vissza a kedvenc sof2őtökre a rókázás garantált -
#995 te tudsz jobbat? -
#994 megy müködik.Aki nem komolyan játszik huzzon innen. -
#993 játsz kártyával az való NEKED -
#992 Jó nagy trágya játék lett ebből bazzeg! Erről fogják mintázni a szarokat... szarok etalonnya. Ez egy szar ember! ÉRTED? SZAR! -
#991 éN CSAK CHEAT NÉLKÜL amugy nincs értelme. -
#990 INSTALL ok. jÁTÉK INDUL -
djcom #989 Na szal:
A cheatet elég körülményesbeírni!
1.C:\Program Files\Soldier of Fortune II - Double Helix\SoF2.exe" +set console 1
2.Start sof2
3.Konzol behívása(shift+0)
4.map pra1(utána tölt egy kicsit)
5.sv_cheats 1
6.Most már elfogadja a parancsokat -
TneX #988 Jó hogy neked érdemes megpróbálni:)))
Nekem kb. fél óra mulva jön le a 2.CD:((( -
#987 várj, probálom. -
#986 csináljuk végig.... -
TneX #985 jah:)))
Miért nem megy? -
#984 ez tuti? -
TneX #983 Én is most akarom majd elkezdeni,remélem annyira nem rossz mint egyesek mondják,nem szeretnék pont ennél a játéknál koppanni:))) -
TneX #982 MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7 -
#981 CD key valaki segitsen,,,,,,honnan tudnám leszedni fiuk.Amugy valaki gondolkozott már azon hogy van-e lány aki játszik a játékkal? -
#980 Van -e barát?Már megis akadtam serial num.Kérnék egyet..JÁTSZANI AKAROK::SZÁMOT SZÁMOT GYORSSSSSan