79689
sof2.jpg
  • Kaszi46
    < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/shot0202.png" >
  • Noninnyó
    Emberek! Van olyan SOF2 magyar szerver,ami most is fut éppen? Ja,és úgy kell megkeresni a szervert,hogy New Favorite,és megadom az IP-t???
  • I.C.ram
    SEGITSETEK PLS : ELAKAROM INDTANI AZ INSTALLT VAROK TOLT EGY ROVIDET DE UTANA MEG MAR SEMMI!!!! MI LEHET A BAJA? :(((
  • Sephi
    Crem koszi a cracket.

Na most...

En nem ertek valamit.. Akkor most ez hogy van m,ert velemenyem szerint ez egy akkora fos hogy aszt a joizles hatarain belul nem tudom megfogalmazni. Most egy remek jateknak vazz a folytatasa ami 2Cd is hogy igy nezzen ki! Hat ez rohelyes! Az egyes resznek jobb volt a grafikaja ember! Eredetibb volt minden ebbe meg hot lepra minden. Jo azert azt hogy fos inkabb a grafikara ertettem. Hogy neznek mar ki azok a fegyverek?

Juuj eszt se jaccom singleben majd talan multiban de ez nem veri egyaltalan a Mohaa-t masok alitasa szerint!!!
  • Crem
    Emeld fel és dobd a tartályokhoz.... (ne lássák):)))
  • Crem
    Menj oda a kapuhoz és rakj fel egy kis "csomagot" ! (piros csík) >>>>Kapu robban>>>> next....:)))
  • Crem
    Hát én ott nem ugráltam...
  • Crem
    A SAVE meg itt...
  • Crem
    itt
  • Sephi
    Agyon mar valaki egy nocd.exet!!!!!!!!!
  • Sephi
    Kell nekem surgosen egy NOCD .exe file!! Kerem valaki kuldjon egyet vagy agyon cimet!!!
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Nekem bármikor jó este, ha benn leszenek a szerveren 2-3 pléjertől többen akkor megyek,...nem én akarok az első lenni a szerveren unalmas egyedül lenni...szóval majd estefelé...
  • Crem
    Na az elérésnél a tiéd a jó link!

ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/save.zip

Viszont nálam foglaltat jelez...
  • Crem
    Este mikor?
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Gondolom jobb ha szólok, hogy már van két magyar szerver, a teljes verzióhoz! Egy INF és egy DM szerver az klán jóvoltából.
    Már csak pléjerek kellenek, majd este gyertek 1000L!Lesz csihi puhi
  • Crem
    Nekem egyik se indúl el... Server foglalt...
  • Crem
    Feltölteni feltudom !:)) Linkelni már kevésbé!:))))))

-_LAMA_-

vagyok
  • Crem

Save

Na ha minden jó akkor itt egy Zip... :)))
  • Crem
    Elmész arra amerre az őr áll,de a háta mögött,hogy ne vegyen észre! (Most még ne öld meg!:) ) bemész a váróba és ott is KÉSSEL lenyomod külön-külön a két őrt...
    Fel a lépcsőn >>>>ki az ablakon>>>> őr nyaka nyissz >>>> belső őr nyaka szintén!:)>>>> Ki az ablakon (ahol látni a vonatot) >>>> fel a toronyba és ott is KILL! :)))
    Nagyvonalakban ennyi!:)))
  • Crem
    ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII

Vagyis a Supergames ftp-n az upload könyvtárban csináltam egy SoFII könyvtárat!:)))
    Ide bemásolod a képet-képeket.
    Ide pedig úgy rakod be, hogy megadod az elérési utat ( < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/képneve amit adtál.jpg" >
    {a kacsacsőrök elött kiveszed a spacet}
  • Kaszi46
    Köszönjük a szervereket klán!!!!!!!!!!
  • Kaszi46
    Cream hpgyan raksz be képet én is szeretnék hogy meggyőzzem a hitetleneket
  • Lazarus
    Nekem a FLT-S02B.BIN a lemezen 783 003 648 byteot foglal, ha neked is akkor nem tom mi lehet a baj
  • Lazarus
    naná! :D
    Amúgy nem mátrixot akartam csak félúton jöötem rá hogy ez bizony mátrixosra sikeredett aztán egy kicsit megspékeltem :)
  • I.C.ram
    mas: nem kell neked matrixos betutipus mar latom megprobaltal matrixosan irni a nickedben gondolom akkor erdekel ha igen akkor majd honlap elkuldom
  • I.C.ram
    egy fltsof2a.bin+cue es ennek a b valtozatat toltottem le szerintem jo mert a daemon sima beolvassa
  • Lazarus
    tesztelted a letöltött fileokat?
  • I.C.ram
    nekem azt csinalja hogy daemon toolsat emulalom az isot es amikor installalni akarom nem csinal semmit : rakattanok az installra feljon az a kis logo hogy installshield vagy mi a szar es utana eltunik majd varok varok es semmi :((
  • Lazarus
    ein=windows nemtom hogy jött ez ki...
  • Lazarus
    állísd a színmélységet a ein desktopod színhélységéhez, vagy pont fordítva ahogy jól esik :)
  • Lantee
    Hát ez naggggyon jó!!! Palit meglőttem, elkezdett menekülni nyivákolva, seggbe durrantottam, erre ő ODAKAPOTT A SEGGÉHEZ!!! Naggyon fasza!!

Ez a kolumbiai pálya tényleg őrült jó!

Kérdés: Miért van az, hogy ha ki akarok lépni a játékból, akkor az egyenlő a win XP fagyásával???

PEACE
  • CaviaR
    Király vagy Crem!!!!
  • Crem
  • Crem
  • Crem

Shotgun!:)))
  • CaviaR
    Kicsit hülye kérdés: A demo és az full multiplayer pályái kompatibilisek? Szóvál tudok játszani a demommal, fullosok ellen is?
  • Crem
  • Crem
    Jó felé mész...
    De csak a kést használd!
    Menj minnél közelebb a hátamögé és nyissz!:)))
  • Crem
    Na végignyomtam!:))

Akárki akármit mond szerintem nagyon jó kis játék volt!:) Különösen az nagyon tetszet, hogy sörétessel a félbe lehetett vágni az ellenfelet!:)))

• Lazarus
    Amúgy kellemeset csalódtam a multi részében, egész játszható nagy mapeken