79689
-
#1076 < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/shot0202.png" > -
#1075 Emberek! Van olyan SOF2 magyar szerver,ami most is fut éppen? Ja,és úgy kell megkeresni a szervert,hogy New Favorite,és megadom az IP-t??? -
#1074 SEGITSETEK PLS : ELAKAROM INDTANI AZ INSTALLT VAROK TOLT EGY ROVIDET DE UTANA MEG MAR SEMMI!!!! MI LEHET A BAJA? :((( -
#1072 Crem koszi a cracket.
Na most...
En nem ertek valamit.. Akkor most ez hogy van m,ert velemenyem szerint ez egy akkora fos hogy aszt a joizles hatarain belul nem tudom megfogalmazni. Most egy remek jateknak vazz a folytatasa ami 2Cd is hogy igy nezzen ki! Hat ez rohelyes! Az egyes resznek jobb volt a grafikaja ember! Eredetibb volt minden ebbe meg hot lepra minden. Jo azert azt hogy fos inkabb a grafikara ertettem. Hogy neznek mar ki azok a fegyverek?
Juuj eszt se jaccom singleben majd talan multiban de ez nem veri egyaltalan a Mohaa-t masok alitasa szerint!!! -
#1070 Emeld fel és dobd a tartályokhoz.... (ne lássák):))) -
#1069 Menj oda a kapuhoz és rakj fel egy kis "csomagot" ! (piros csík) >>>>Kapu robban>>>> next....:))) -
#1067 Hát én ott nem ugráltam... -
#1066 A SAVE meg itt... -
#1065 itt -
#1064 Agyon mar valaki egy nocd.exet!!!!!!!!! -
#1062 Kell nekem surgosen egy NOCD .exe file!! Kerem valaki kuldjon egyet vagy agyon cimet!!! -
#1061 Üdv!
Nekem bármikor jó este, ha benn leszenek a szerveren 2-3 pléjertől többen akkor megyek,...nem én akarok az első lenni a szerveren unalmas egyedül lenni...szóval majd estefelé... -
#1059 Na az elérésnél a tiéd a jó link!
ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/save.zip
Viszont nálam foglaltat jelez... -
#1058 Este mikor? -
#1057 Üdv!
Gondolom jobb ha szólok, hogy már van két magyar szerver, a teljes verzióhoz! Egy INF és egy DM szerver azklán jóvoltából.
Már csak pléjerek kellenek, majd este gyertek 1000L!Lesz csihi puhi -
#1056 Nekem egyik se indúl el... Server foglalt... -
#1055 Feltölteni feltudom !:)) Linkelni már kevésbé!:))))))
-_LAMA_-
vagyok -
Na ha minden jó akkor itt egy Zip... :))) -
#1051 Elmész arra amerre az őr áll,de a háta mögött,hogy ne vegyen észre! (Most még ne öld meg!:) ) bemész a váróba és ott is KÉSSEL lenyomod külön-külön a két őrt...
Fel a lépcsőn >>>>ki az ablakon>>>> őr nyaka nyissz >>>> belső őr nyaka szintén!:)>>>> Ki az ablakon (ahol látni a vonatot) >>>> fel a toronyba és ott is KILL! :)))
Nagyvonalakban ennyi!:))) -
#1050 ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII
Vagyis a Supergames ftp-n az upload könyvtárban csináltam egy SoFII könyvtárat!:)))
Ide bemásolod a képet-képeket.
Ide pedig úgy rakod be, hogy megadod az elérési utat ( < img src="ftp://free.supergamez.hu/upload/SoFII/képneve amit adtál.jpg" >
{a kacsacsőrök elött kiveszed a spacet} -
#1048 Köszönjük a szervereket klán!!!!!!!!!! -
#1047 Cream hpgyan raksz be képet én is szeretnék hogy meggyőzzem a hitetleneket -
#1046 Nekem a FLT-S02B.BIN a lemezen 783 003 648 byteot foglal, ha neked is akkor nem tom mi lehet a baj -
#1045 naná! :D
Amúgy nem mátrixot akartam csak félúton jöötem rá hogy ez bizony mátrixosra sikeredett aztán egy kicsit megspékeltem :) -
#1044 mas: nem kell neked matrixos betutipus mar latom megprobaltal matrixosan irni a nickedben gondolom akkor erdekel ha igen akkor majd honlap elkuldom -
#1043 egy fltsof2a.bin+cue es ennek a b valtozatat toltottem le szerintem jo mert a daemon sima beolvassa -
#1042 tesztelted a letöltött fileokat? -
#1041 nekem azt csinalja hogy daemon toolsat emulalom az isot es amikor installalni akarom nem csinal semmit : rakattanok az installra feljon az a kis logo hogy installshield vagy mi a szar es utana eltunik majd varok varok es semmi :(( -
#1040 ein=windows nemtom hogy jött ez ki... -
#1039 állísd a színmélységet a ein desktopod színhélységéhez, vagy pont fordítva ahogy jól esik :) -
Lantee #1038 Hát ez naggggyon jó!!! Palit meglőttem, elkezdett menekülni nyivákolva, seggbe durrantottam, erre ő ODAKAPOTT A SEGGÉHEZ!!! Naggyon fasza!!
Ez a kolumbiai pálya tényleg őrült jó!
Kérdés: Miért van az, hogy ha ki akarok lépni a játékból, akkor az egyenlő a win XP fagyásával???
PEACE -
#1037 Király vagy Crem!!!! -
#1036 -
#1035 -
Shotgun!:))) -
#1033 Kicsit hülye kérdés: A demo és az full multiplayer pályái kompatibilisek? Szóvál tudok játszani a demommal, fullosok ellen is? -
#1032 -
#1031 Jó felé mész...
De csak a kést használd!
Menj minnél közelebb a hátamögé és nyissz!:))) -
#1030 Na végignyomtam!:))
Akárki akármit mond szerintem nagyon jó kis játék volt!:) Különösen az nagyon tetszet, hogy sörétessel a félbe lehetett vágni az ellenfelet!:)))
-
#1029 Amúgy kellemeset csalódtam a multi részében, egész játszható nagy mapeken