79689
-
#1126 na hi fiuk.nekem baggos .mitkell letölteni hogy ne látszodjanak a fák körül a szegmensek. amugy 1024 ben játszom. -
#1125 A magyar syerverre gyere ipt latsd lentebb mert az tört, de hétközben csak este 8 9 után -
#1124 Mennek, de invalid key.. mit kell csinalni?
Egy serverre tudtam eddig bemenni, az ures volt.
-
#1123 Tisztázzuk: én még sose láttam 2 embernél töbet egy magyar szerveren, az a kettő is DM-en volt! Jó lenne ha iparkodnátok :-)) -
#1122 gyerekek hat ilyenkor miert nincs senki a magyar szervereken???? -
#1121 A maxpaynban meg lehet csinálni de ez nem az a játék -
#1119 Nem vagyok benne biztos,de ez nem az a rész,ahol a továbbjutást 2db égő autó elzárja? Mert ha igen akkor ott fel kell menni az emeletre és a reklámtábláról át kell ugrani a másik ház teraszára. -
Lantee #1118 ..és hogyan tudom úgy lerúgni a fickó fejét, mint JET LI??? ;-)) -
#1117 Hogy lehet az fpst kiiratni, valamint azt hogz lehet megcsinálni hogy egyik keyemben uzi a mésikban meg pisztoly legyen? -
#1115 Este 22 utan kell jonni -
#1114 Shep: mennék, csak éppen sosincs senki rajta!! -
#1113 Gyertek esténként a magyar szerverre multizni mert nagyon jó -
#1112 A hullat minek a kutya se látja meg -
#1111 késsel... A hullát meg el kell tüntetni... -
#1110 az állomásnál az őrt hogy kell kitiltani,segitsetek -
gtom #1109 Hol lehet letölteni a ripp-hez az unlockert? -
#1108 full ISO:
-----------------------
http://apollo.warez.hu
-----------------------
kicsit lassan indul a letöltés, meg lassú is (bár ez hiba miatt van, nem tudom, hogy negoldódott-e) de le lehet tölteni!
Pano -
#1107 segitsen mar nekem valaki!! hogy meirrt hagyja ki a multiplayer a tolteskor a texturak beloadolasat???? PLS!!!!! -
Hanzo #1106 Akkor a full verzióban alapból van olyan opció hogy legyen szaggatás vagy ott is valami trükkös módon kell beállítani? -
#1102 Szia Smitiz
>RIP verzióm van, lehet, hogy ez a baj?
Könnyen előfordulhat, mert sokan panaszkodtak, hogy ripelve nagyon gagyi még a final is, bár nemtudom mitől. Nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a szülői tiltás, ugyan is az kikapcsolja a vért és a végtag szakadásokat! (violence lock). Bár ez nem tuti.. -
#1101 nem! a ket CD-s FLT valtozat! -
#1100 Nem betád van véletlenül? mert nekem is ez volt a hiba mikor a bétával nyomultam :-) -
#1098 gyerekek nekem miert nincs texturam multiplayerben?? csak szurkealapon feher negyzetek vannak es no textura! :((( miert?? singleplayerben meg van minden -
#1097 köszi kulcsot,Az állomásnál az őrrel mit kell csinálni. -
#1096 a vasutállomáson az őrt lelövöm meghalok.mitkell tenni hogy bejussak élve?Segitsen vk.köszi. -
#1095 Olvassa man lejjeb emberke :) -
Draco #1094 nincs valakinek NOCD crackje a gamehoz?
-
#1093 hat nem easy-n kene jatszani es akkor el is talal sof1-ben is easyn olyan primko volt a jatek hogy keselessel meglehetett csinalni! -
#1092 hat igen az AI zsenialis: jon egy csako shotgunnal, ugy tesz mintha eszrevenne de ugylatszik tevedett. Elkezd lovoldozni. Bizonyara engem akar eltalani, igy hat nem mozdulok legyen egy kis sikerelmenye. Nincs siker. A mellettem levo falba lovoldoz, majd elrohan tarat cserel, visszajon mas pozicobol celoz - 3mre al elottem de ugylatszik madarra vadaszik...engem nem lo...hat jol el van magaba.
Tavcsovessel fejbelovok egy csakot ugy 20-30mrol. Mellette a haverja nyugottan cigarettazik tovabb :)
Brutal AI. -
#1089 Ja igen !
Külön érdeme , hogy zászlókkal jelzi , milyen országbeli is az adott szerver .Így pofonegyszerű magyart találni . :) -
#1088 http://www.udpsoft.com/eye/
Ez az Crem !
Egy nagyon jó ( ha nem a legjobb ) szerverkereső progi .A Gamespy elbújhat mnellette , annyira felhasználóbarát . -
#1087 Húúú....
Bővebben mi az az ASE? Ehez LamA vagyok!:((( -
#1086 Én ACD See használok... Azzal mindent be tudsz lőni!
Végül is jó,csak nem rendezi át az asztalt!:) -
#1084 ööööööööööööööö asszem igazad van most én is 56 k val támadok és eléggé gáz! bocsi mindemónkitől
hogyan rakom át 800*600 és jpg be?
1024 be nem jo a jpg? -
#1083 Thx! -
#1082 Köszi cream az ifot!! logginolnin meg asszem ugy hogy az ip-t berakod a favorites-be és és és ennyi -
#1081 Hi!
Ha lehet, jpg. formátumot illetve 800x600-at használj!:)) Ugyanis nem mindenki rendelkezik T3 kapcsolattal!:))
Köszi!!!! -
#1080 Hi!
Hogy kell loggolni,mert nekem nem egyértelmű!:( -
#1078 -