79689
sof2.jpg
  • cervin
    na hi fiuk.nekem baggos .mitkell letölteni hogy ne látszodjanak a fák körül a szegmensek. amugy 1024 ben játszom.
  • Shep
    A magyar syerverre gyere ipt latsd lentebb mert az tört, de hétközben csak este 8 9 után
  • Veriel
    Mennek, de invalid key.. mit kell csinalni?
    Egy serverre tudtam eddig bemenni, az ures volt.
  • Pano
    Tisztázzuk: én még sose láttam 2 embernél töbet egy magyar szerveren, az a kettő is DM-en volt! Jó lenne ha iparkodnátok :-))
  • I.C.ram
    gyerekek hat ilyenkor miert nincs senki a magyar szervereken????
  • Shep
    A maxpaynban meg lehet csinálni de ez nem az a játék
  • Crem
    Nem vagyok benne biztos,de ez nem az a rész,ahol a továbbjutást 2db égő autó elzárja? Mert ha igen akkor ott fel kell menni az emeletre és a reklámtábláról át kell ugrani a másik ház teraszára.
  • Lantee
    ..és hogyan tudom úgy lerúgni a fickó fejét, mint JET LI??? ;-))
  • Shep
    Hogy lehet az fpst kiiratni, valamint azt hogz lehet megcsinálni hogy egyik keyemben uzi a mésikban meg pisztoly legyen?
  • Shep
    Este 22 utan kell jonni
  • Pano
    Shep: mennék, csak éppen sosincs senki rajta!!
  • Shep
    Gyertek esténként a magyar szerverre multizni mert nagyon jó
  • Shep
    A hullat minek a kutya se látja meg
  • Crem
    késsel... A hullát meg el kell tüntetni...
  • cervin
    az állomásnál az őrt hogy kell kitiltani,segitsetek
  • gtom
    Hol lehet letölteni a ripp-hez az unlockert?
  • Pano
    full ISO:
    -----------------------

http://apollo.warez.hu

-----------------------
    kicsit lassan indul a letöltés, meg lassú is (bár ez hiba miatt van, nem tudom, hogy negoldódott-e) de le lehet tölteni!

Pano
  • I.C.ram
    segitsen mar nekem valaki!! hogy meirrt hagyja ki a multiplayer a tolteskor a texturak beloadolasat???? PLS!!!!!
  • Hanzo
    Akkor a full verzióban alapból van olyan opció hogy legyen szaggatás vagy ott is valami trükkös módon kell beállítani?
  • Pano
    Szia Smitiz

>RIP verzióm van, lehet, hogy ez a baj?

Könnyen előfordulhat, mert sokan panaszkodtak, hogy ripelve nagyon gagyi még a final is, bár nemtudom mitől. Nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a szülői tiltás, ugyan is az kikapcsolja a vért és a végtag szakadásokat! (violence lock). Bár ez nem tuti..
  • I.C.ram
    nem! a ket CD-s FLT valtozat!
  • Pano
    Nem betád van véletlenül? mert nekem is ez volt a hiba mikor a bétával nyomultam :-)
  • I.C.ram
    gyerekek nekem miert nincs texturam multiplayerben?? csak szurkealapon feher negyzetek vannak es no textura! :((( miert?? singleplayerben meg van minden
  • cervin
    köszi kulcsot,Az állomásnál az őrrel mit kell csinálni.
  • cervin
    a vasutállomáson az őrt lelövöm meghalok.mitkell tenni hogy bejussak élve?Segitsen vk.köszi.
  • Sephi
    Olvassa man lejjeb emberke :)
  • Draco
    nincs valakinek NOCD crackje a gamehoz?
  • I.C.ram
    hat nem easy-n kene jatszani es akkor el is talal sof1-ben is easyn olyan primko volt a jatek hogy keselessel meglehetett csinalni!
  • hiba
    hat igen az AI zsenialis: jon egy csako shotgunnal, ugy tesz mintha eszrevenne de ugylatszik tevedett. Elkezd lovoldozni. Bizonyara engem akar eltalani, igy hat nem mozdulok legyen egy kis sikerelmenye. Nincs siker. A mellettem levo falba lovoldoz, majd elrohan tarat cserel, visszajon mas pozicobol celoz - 3mre al elottem de ugylatszik madarra vadaszik...engem nem lo...hat jol el van magaba.

Tavcsovessel fejbelovok egy csakot ugy 20-30mrol. Mellette a haverja nyugottan cigarettazik tovabb :)
    Brutal AI.
  • skorpio7
    Ja igen !
    Külön érdeme , hogy zászlókkal jelzi , milyen országbeli is az adott szerver .Így pofonegyszerű magyart találni . :)
  • skorpio7
    http://www.udpsoft.com/eye/

Ez az Crem !
    Egy nagyon jó ( ha nem a legjobb ) szerverkereső progi .A Gamespy elbújhat mnellette , annyira felhasználóbarát .
  • Crem
    Húúú....

Bővebben mi az az ASE? Ehez LamA vagyok!:(((
  • Crem
    Én ACD See használok... Azzal mindent be tudsz lőni!
    Végül is jó,csak nem rendezi át az asztalt!:)
  • Kaszi46
    ööööööööööööööö asszem igazad van most én is 56 k val támadok és eléggé gáz! bocsi mindemónkitől
    hogyan rakom át 800*600 és jpg be?
    1024 be nem jo a jpg?
  • Crem
    Thx!
  • Kaszi46
    Köszi cream az ifot!! logginolnin meg asszem ugy hogy az ip-t berakod a favorites-be és és és ennyi
  • Crem
    Hi!

Ha lehet, jpg. formátumot illetve 800x600-at használj!:)) Ugyanis nem mindenki rendelkezik T3 kapcsolattal!:))

Köszi!!!!
  • Crem
    Hi!

Hogy kell loggolni,mert nekem nem egyértelmű!:(
  • Kaszi46
  • Kaszi46