79689
sof2.jpg
  • Crem
    A két őr egy széfról (átjáróról beszél) Az nyílik ki és mész tovább egy pincében! Lesz ott egy olyan ajtó ami csak kártyával nyílik de elöbb meg kell ölnöd egy fehéringes pocakos palit...(nála a kártya)
  • Crem
    Ha a bétával játszol jobb ha abbahagyod, mert azt soha nem viszed végig...:((((
  • Crem
    Most tényleg nem tudom, hogy merre jársz!:((((
    Nem egy nagydarab palit kell likvidálnod?
    Jó lenne valami kép, mert így tényleg nem tudom!:((((
  • Bilux
    ok megvan ekkora búgot az ég nem látott bazz folyamatosan löködnöm kellett a proffot hogy menjen ha nem voltam mögötte és nem taszigáltam be megy a sarokba és ott remeg teli gatyával...pf
    Most a vonatos pályán vagyok elég érdekes.. :)
  • Buggi
    A két őr nem a széfről beszélt? mert azt megtaláltam
  • Buggi
    Crem! azon már túl vagyok! lenn a pincében nincsenek polcok, kandallók, csak hordók, kulcs meg......?
  • Buggi
    Hogy néz ki a ház?
  • djcom
    Ti megtaláltátok?
  • djcom
    Nem találom bassza meg.....
  • Buggi
    ezr kössssssz!
  • djcom
    Thank U!
  • Crem
    JAAAAAA!!!!!!!

Nem halgattad végig a két őr beszélgetését!:))))))
    Azok elmondják, hogy van egy titkos ajtó!:) Ha minden igaz akkor az egyik falnál van egy könyves szekrény (vagy kandalló??) Már homályos az emlékezetem! :( Ha odamész és megnyomod akkor >>>>piros csík!:)))
  • djcom
    Nem tud vki végigjátszást?A második(?)pályán elakadtam a házban Mi a frászt kell ott csinálni?
  • Buggi
    Crem! valami drog geci házában voltam és lejutottam a boros pincéjébe, de innen sehova. Se ajtó se kilincs, titkos zár vagy valami semmi
  • Buggi
    Bilux! Ha találsz egy faszit, és nem beszél az átverés, nem az akit keresel nyugodtan nyírd ki. abból a szobából balra nyílik egy ajtó menj arra amerről lőnek egy zárral ellátott ajtó lesz a tied elötte nyírj ki mindenkit vagy ők lövik le a prft ha oda érsz elé elkezd dumálni és rohanni. Menj utána és vigyázz le ne lőjék a többit ő majd mondja
  • Bilux
    Ilyen nincs már vagy 15x-re csinálom azt a kib.. pályát de semmi.. a prof megáll Crem!!! behúzodik 1 beeső részre de ott nincs semmi és ott remeg !!! Addig míg fejbe nem lövöm a @-om kin van már...Nézz em ár meg valaki nekem a 3. pályát..
  • Crem
    Ez melyik rész????
  • Crem
    TE!
    Azon a pályán a prof megy magától előre(legalábbis nálam) :) Ahol megáll ott kell lennie a megoldásnak!
    Sajna már nem emlékszem... De mielött megbolondúlsz feltöltöttem a teljes mentésem! Valohol megtalálod a fórumban...
  • Bilux
    buggi te is túl mentél gonolom a 3. pályán a szállodábl egyszerüen nemtok kimenni.. :(
    Azt a köcsög proffot megtalálom megvédem de utánna sehova nemtok menni hiába keresem azt az "szemétledobot" is hol van merre? ez nemigaz megörjít teljesen..
  • Buggi
    Mondja meg valaki, hogy jutok ki a boros pincéből?
  • Bilux
    Hol van az a szemét ledobo? A szállodában vagyok a 3. pálya asszem
  • Crem
    Ha jól megnézed a helikopternél a két rotornál van egy piros nyílás(két oldalt) Ha távcsőves van nálad akkor elég 1szer rálőni ha más akkor rövid sorozatokkal el lehet lőni...
    Jó tanács: Van a tetőn egy hely ahol két fém doboz (gondolom valami gép lehet) ami közé pont be lehet menni! Itt szinte allig tud rádlőni!:)))
  • [SaintS]Hicks
    Bilux: nem egy olyan szobában vagy ahol van egy "szemétledobó"? mert akkor ott le kell ugrani
  • Bilux
    Mit kell csinálni azon a pályán még az elején tartok hogy egy proffot kell megkeresni és megvédeni én meg is találom meg meg is védem de remegve oda bújik a falhoz majd nemtudok semerre menni ha ! ? :(
    Heelp pleasee
  • Epox
    Jár már valaki a New York - i résznél? Arra gondolok, amikor Samet beviszik a kórházba és Taylort megölik. Miután kiirtottam egy csomó terroristát, kijutottam egy kerítéssel határolt részre, amolyan tetőforma a kórházban. Itt is van egy csomó rosszfiú. Mután ezeket sikerült kiirtani és bejártam akerítések határolta részeket (körülöttem New York sematikus képe) jön egy heikopter szerűség és lődöz. Na ezt semmiképpen sem sikerült lelőni. Az összes lőszerem ráment, sőt még csalással is próbálkoztam (összes lőszer és fegyver), de nem sikerült lelőni és már unalmas, ahogyan lődöz, meg repked. Ha elbújok, akkor sem száll le csak lődöz, vagy vár. Mi a fenét kell itt csinálni fiúk?
  • I.C.ram
    colombiai palya meg valami fortelmes! :(( nem nyerte el a tetszesem a single player :(( de a multi annal inkabb
  • I.C.ram
    ezert kell a fejebe dobni a kest egyebkent mindig sikerul csak a fejere kell vagni!
  • Crem

Már válaszolt neked egyszer erre...
  • cervin
    A DINAMITOT A RAB-NÁL HOGY KELL KIIKTATNI?hA KILÖVÖM BUMMM.SEGITSEN VALAKI.KÖSZI.
  • cervin
    a házak közt mind a hárman egy kupacban egy láda mellett.minden házban voltam a rádiot is szétlöttem az baj?egyszerüen nem mennek sehova a tiszt meg a két katona

• cervin
    a rádiot is szétlöttem az baj?egyszerüen nem mennek sehova a tiszt meg a két katona
  • cervin
    a házak közt mind a hárman egy kupacban egy láda mellett.minden házban voltam
  • Pano
    Biztos kihagytál, akkor tudsz csak bemmeni ha az Őrmester az ajtó elött áll! Keressd meg hol áll az örm és oda mennyél be!
  • cervin
    ha a teherautorol leszálsz ne vegyél fegyvert,fegyver nélkül az őr nem bánt hanem oroszul dumál és elenged.ajto ki és az állomas....
  • cervin
    hello.köszi.a nagy hangárszerübe nem nyilik az ajto,se a kis ajto s e a nagy.valamit ki hagytam??mindenkit lelöttem asszem...
  • Crem
    Az állomáson lévő őr mögött el lehet menni! Az nyírtam ki utoljára... Én csak akkor cipeltem, amikor a tartályoknál kellet "eldugni", hogy a másik ne vegye észre aki bement a raktárba.
  • Pano

Jó lenne már egy jó infet lenyomni a magyar szervereken, nem gondoljtátok ? :) Drak, már meg van oldva a random map kérdés, szal nem csak a shop megy!

Pano
  • Pano
    Szia cervin!

Elöször meg kell tisztítani a házakat a kolumbiaiaktól! A vezető őrmester mindíg oda áll az ajtó vagy ház elé ahová be kell menni. Amint meg tisztítottátok a házakat oda értek a rács melleti házhoz. Oda bemész, meg semmisíted az összes vegyjellel ellátott ládát és uténa már ki tudod nyitni (azaz elvágni a zsinórokat)! Ha kiszabadult a rab, mennyél oda a kapuhoz és robbantsd fel! (majd megjelenik egy ikon ahová tenned kell a bombát)

Pano
  • cervin
    A DINAMITOT A RAB-NÁL HOGY KELL KIIKTATNI?hA KILÖVÖM BUMMM.SEGITSEN VALAKI.KÖSZI.
  • cervin
    MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7