79689
-
#1238 -
#1237 csak azert mert vki hianyolta a véres lábnyomokat kárpotlásul van ez -
#1236 -
#1235 morbid állat! -
#1234 -
#1233 -
#1232 -
#1231 -
Epox #1228 Nem tudna valaki küldeni egy mentett állást arról a részról, amikorMichaels igazgatóhoz kell mennem a New York - i rész után? Már napok óta toporgok egy helyben. Az őr eligazít, aztán két őr az igazgató szobája előtt közli velem, hogy menejk el próbáljak ki egy új fegyvert. Ez is megvan, minden funkcióját végigpróbálom, aztán vissza az igazgató szobája elé, be az előtérbe. Mullins azt mondja: gentleman... azok meg csak bámulnak rá, min az a bizonyos. Pedig rá kellene tenniük a kezüket az azonosítóra, de nem teszik és így továbbmenni sem tudok, pedig már mindent megcsináltam. Szóval megköszönném, ha ez utánról egy menett állással megdobna valaki, mert már nincs ötletem.:( -
#1224 A Nick-hez tartozik egy mail is... -
Buggi #1223 Hová? -
#1222 Küld el a képet mailban... -
#1221 Nyugi még nem lesz vége!;) -
Buggi #1220 Ki tudnám kerülni de úgy nem az igazi -
Buggi #1219 A kam9-en vagyok de nemtom a végét -
Buggi #1218 Nemtok ide képet csinálni, hogy kell? -
#1213 Ha ide be tudod rakni az is jó!:)))) Csak ne bmp legyen!:)))))))))) -
#1212 Csinálj egy képetés küld el, hogy hol akadtál el... Mert mostanra már rendesen megkevertél!:))) -
Buggi #1211 crem helyesbítek nem szakadt le a lift, csak valami generátort kellett kikapcsolni, aztán sötét..... A gecik meg azóta nem lőnek, hogy tudjam merre menjek. Az a libegő volt a tippem de nem jött be. a lift meg nem szakad lejjeb, mert alóla indultam -
Buggi #1209 kössz-) próba-(-( -
#1208 Menj vissza a lifthez! Ott kell lemenni! Ami leszakadt az csak nyílást nyitott lent. -
Buggi #1207 Crem ez valami libegő szerű ba....ás leszakad és nincs utána semmi. Sehol egy kapu egy ruszki vagy valmi kib...szott üres az egész lepretelep. Hogyan továááááb!!!!!!!!! -
Buggi #1204 crem onnan kijutottam, az amelyik leszakadt azután nem maradt kötél -
Buggi #1203 Hali valaki mondja meg kamcsatkának hol a kijárata? A kib...szot lift felrobbant oszt semmi. -
#1202 Mássz vissza a lift kötelén. Ami leszakadt nyitott egy kisebb bejárót! -
#1200 A vért és a sérüléseket pozitívumként mondtam, mert félreérthető a mondat.. -
#1199 Itt egyes emberek nagyon el csesznek valamit, vagy a béta alapján döntenek! Ezt azért mondom így ki, mert nekem annyira gyönyörű a grafika... Szerintem a MOHAA is elbujhat benne, "egy-két" búgot leszámítva. A vér a sérülések nomeg sorolhatnám. Na de mindegy, nem jöhet be mindenkinek!
Márcsak azért is fel tettem magamnak az 1-et. Hát ne is haragudjatok, de az az ami tényleg bóvli, de elég rendessen...
SOF II MP rulez!! Szinte csak azzal játszok
-
#1198 akarom mondani szétlövöm -
#1197 Szét lövöm a segged -
#1191 A bétára szerintem ez mind igaz! De a full-ra kicsit durva...
320x240-ben biztos csúnya... -
#1190 Szerintem te bétát vettél...:((( -
#1189 Ki kell vinni Sam-et az égő házból és odavinni ahol a mentők vannak! (azért elötte ad némi feladatot!:) ) -
#1188 Gyenge játék nagyon.Csúnya,a hangulat az ablakban...igazán pocsék. -
djcom #1186 Nem találom azt a kib..tt ajtót!!!A hotelben vagyok,lehet hhogy én vagyok fasz,de akkor sincs meg!Segítsetek,mert nem tudok továbbmenni!(full) -
Epox #1185 Lelőttem végül a helikoptert, de most meg a Shopban járok a főhadiszálláson. Kipróbálom az új fegyvert és vár az igazgató. Az őr el is igazít. Fegyver kipróbál, gyerünk az igazgatóhoz. Mullins bemegy, azt mondja: -Gentleman... Az őrök meg csak bámulnak, mint borjú az új kapura. Nem tudok bemenni az igazgatóhoz...:( -
#1183 Késsel lazán lehet darabolni, csak tobb vágás kell nekik, mert azt ugye te sem képzeled hogy úgy van mint a horror filmekben hogy 1 suhintás és lerepult a srác csuklója, ráadásul egy katonai késsel. -
#1181 Itt még az agyvelő is lóg!:)))) Nézz vissza van 1-2 kép!
UI: Használj sörétest!:))))) -
Bilux #1178 Ne a bétával játszom!
Vagy azt honnan tudja meg az ember?
Egyébként nem is íziben játszom.. :) -
Buggi #1177 köszi! Ja igen bétával játszok. Má tudom, hogy nyílni kellet volna az ajtónak, de valami nincs rendben. Sebaj noclip segítségemre sietett.A baj az a fehér inges a fal túloldalán volt. A mentést leveszem kössz gondolom jól jön még mire meg lesz a full -
#1176 A mentésem.