79689
-
#1307 Te, én ebből a mondatodból egy kukkot sem értek, meg tudnád jobban fogalmazni?
Pano [PDC]
Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik" -
#1306 Most azt írja ki, hogy CRC hiba? Mert nekem nem áll össze a kép, szerintem biztos, hogy az egyik fájl hibás!
Pano [PDC]
Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik" -
gtom #1305 hogyan lehet elérni az arioche nevű mappot? -
phil-co #1304 uhh !
Megvan!
Az elektromos kapcsolószekrényt kellett szétlőni és agyonbaszta az amper...!
Az a kis piros izé a lifthez való kártya volt.Én is mindig azt próbáltam szétlőni.
Ez a rész kicsit szarul volt megcsinálva mert a fickó teljes egészében látszott,de nem lehetett megsebezni..!
Köszi Crem -
#1303 Ennél a résznél én is szo*tam!:(
100% életerő és akkor állj neki!:))
Próbálj bemenni a középső oszlophoz (belsőhöz).
Majd jobbra kihajolva vagy kézigránáttal vagy valamivel robbantsd szét a pirosan világító valamit. (nem tudom mi az,mert nem volt időm megnézni!:)) )
Aztán már meg is kaptad a kulcsot!:))) -
gtom #1302 mi az az ARIOCHE/MP_SMALL???????? -
phil-co #1301 Nekem is kellene egy kis segítség!
Manuel Vergara bunkerében akadtam el,ott amikor vmi veszett puskával lő rám egy fedezék mögül.Kis helyiség és csak dobozok vannak.Semmit se tudok csinálni mert azonnal kilő!
Aki tud segítsen már mert 2 napja nem tudok továbbmenni!
Köszi! -
gtom #1300 az all-seeingben azt írja ki aZ OBI féle Dm játék térkép? nem tudok vele játsztérképénél, ,hogy ARIOCHE/MP SMALL.
Ez milyen ani mert azt írja ki a játék hogy invalid game folder!
Hol lehet letölteni? -
Garrett #1298 arról nem is beszélve, hogy minden oldalon le van legalább 1x írva a tört szerverek ip-i! :))
de én is lusta vagyok végigolvasgatni :) -
#1296 Krinyo!
töltsed le a The All-Seeing Eye programot, #1222-es üzenetnél találsz linket! Ezzel a programmal ki tudod listázni a tört szervereket is, vagyis az OBI szervereket! Utánna már menni fog :)
---------------
Bálint!
apollo.warez.hu
------------
SENKI NE TÖLTSE LE A BETÁT ÉS A RIPET CSAK IS A FINAL ISOT!!!!!!
------------
Zolika!
Nem feltétlenül hiányoznak a crc-k, lehet, hogy hibássan jött le egy-két fájl! De ha rippet töltöttél akkor rád is vonatkozik a fenti dszöveg
!
------
Kaszi!
#1284! Már jó pár ember tett ide ki kulcsot :-)
---
yetti!
nem törölve lett, csak szerver hiba miatt lassan indulnak a letöltések!
--
Akinek nem megy az apolloról az keressen rá a full ISO-ra itt:
http://www.terrorists.cz/
vagy itt:
http://www.navnetwork.net/
Üdv,
Pano -
#1295 Valaki mondana egy magyar szervert?Probáltam neten jáccani de az"invalid cd-key" miatt nemtok sehol :( -
Garrett #1292 nem ment tovább hanem mikor megvolt az 50 frag megállt és nem csinált semmit. -
#1290 valaki tudna adni sof 2 höz cd key-t -
#1288 Igen ezaz wajk én is igy érzek:)))) -
#1285 wazze nemigaz nem tudtok lejebb is utánanézni a cd key után ezen a z oldalon már vagy 4 szer le van irva-----------ha görgős az egered akkor csak magad fele kell tekerni max kétszer és akkor nem kell 1000szerre megkérdezni!!!!!!!!
amugy meg bocs mindenkitől csak már kicsit idegesítő ez a dolog -
Garrett #1281 hmm lődd ki az 1001-golyót is :)) -
Garrett #1279 jah és egy kérdés az OBI szerver miért nem vált pályát 50 frag után? -
Garrett #1278 apollo.warez.hu -
Garrett #1276 nah kipróbáltam király! -
Garrett #1275 24 órás magyar szerver nincs ? mert most kaptam meg a SOF2-t és kedvem lenne kipróbálni! -
akoss #1272 van valakinek cd key a sof2 hoz? -
Pieces #1268 Hogy lehet ping limitet beallitani ha szervert inditok? -
djcom #1265 Asszem arról beszélsz,amikor 2 őr van a teremben.Én ugy oldottam meg,hogy mivel háttal állnak,először az elsőt,majd a következőt egyszerűen ledobtam.Gyakorlás!
-
djcom #1263 MTKW-FTMK-EMFE-W3P3-B7 -
Garrett #1257 jajjj bazzeg .. nincs is rajta télleg... A KURVA ÉLETBE!!!!! megint várhatok egy napot míg megirják ujra -
Garrett #1256 kéne egy kis help: beteszem az 1. cd-t és mikor kiéri a 2. at (install) beteszem és ezt írja ki:
a setup/base/maps.pk3 vagymit nem talál PEDIG OTT VAN A CD-n!!!!!!!!
Na most ekkor mi van? -
#1255 -
#1254 Papa: be lehet állítani a zoomolást, nekem azt hiszem alapban bent volt a numerikuson a + és a - bár erre nem mernék meg esküdni...
Pano -
#1251 na ennyit a szar grafikáról!!! hehe bocs srácok de ezeket mindenképpen be kellett ide raknom
Sof ruuuulez -
#1250 -
#1249 -
#1248 -
#1247 -
#1246 -
#1245 Mario tre miröl is beszélsz? milyen őszig -
#1243 na majd akkor este nem menekültök -
#1242 mér nem lehet többet?
-
#1241 -
#1240 -