79689
-
#1360 hi,a sárga mozdony...,vagon leakaszt... vissza a mozdonyba és itt meg akadtam,nem csinál semmit a mozdony..segitsETEK -
#1359 Sziasztok!
Egy kérdés, nehéz lenne fel tolni kicsi kis hátsó részeteket az obi inf szerverre? Mert mindíg csak ugyan azok az emberek jönnek játszani. Pedig milyen jó lenne egy szerver, fullon magyarral megrakva! Tudjátok milyen élvezetes lenne a játék? el sem szakadnátok a gép elől!
Pano [PDC]
Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik"
-
#1358 es az hol van mert en nem talalom: -
#1355 hi,a sárga mozdony...,vagon leakaszt... vissza a mozdonyba és itt meg akadtam,nem csinál semmit a mozdony..segits -
Garrett #1354 na akkor magyar sof2 klánok:
a www.clanbase.cmo on lehet regisztrálni magatokat a TDM INF CTF bajnokságokra SOF2-ben!
jah és az obi szerverrel kapcsolatban:
Nem lehetne-e esetleg bekapcsolni a CALL VOTE-ot, mert amikor csak 2 ne vagyunk elég unalmas a RGM dzsungeles pálya, meret félórákatr gyaloglunk mire találok egy ellent... -
dummy #1353 A céllövészet szerintem fontos. Bár azt hiszem engem nem is engedett ki addig amíg szét nem szedtem a mind a négy pályán a bábukat, úgy ahogy ő akarta. Meg kell várni hogy a fickó mondja hogy most a 4-es pályán lévőt lődd szét, most a hármast , stb..
Van négy speciális gomb a fegyverekhez. Ott tudod állítani a zoom-ot.
-
#1352 köszi, ez volt a megoldás! -
mejoe #1351 Herk ! lőjj be egy gránátot a fószerhez! -
#1350 na sikerült végre lenyomni:-))) -
#1349 nincs hozzá valami örökélet cheat? -
#1348 köszi, de nem megy. akkora ereje van a lövéseinek, higy nincs igazán időm kisérletezni -
#1347 a két őr most nem nyitja ki.miért nem?a céllövészetnél meddig kell lőni a célokat?nem tudok zoom-olni a fegyverrel ,hogy kell?segits. -
dummy #1346 Egyébként én már Svájcban járok, a metró aluljáróban. Nagyon olyan érzésem van mintha a készítők nagyon megkedvelték volna az első rész első pályáját, mert ennek ugyanolyan feelingje van. :))))))))))
Egyébként a progi néhány helyen egy kicsit unalmas, szerintem. :( De utána eddig mindíg igazi kommandózás jött, ami meg csúcs. :))))))))))))))) -
dummy #1345 Amikor először jártál abban az épületben akkor is a tárgyalóba kellett menned. Az a szoba ami előtt két őr is áll és egyszerre nyomják meg a saját kis kapcsolójukat hogy kinyíljon az ajtó. -
dummy #1344 Ki kell nyírni a pocakos faszit. Próbáld átállítani a lövés módot single-re és úgy lődd. Idővel elfekszik az. :))) -
#1343 Sziasztok!
Segítsen valaki aki tud légyszi, sajnos elakadtam. Lementem egy csigalépcsőn, lelőttem mindenkit aki mozgott:-))), de egy polcokkal telezsúfolt helységben van egy fehér pólós pocakos faszi, akivel nem bírok, viszont továbbmenni sem(:
Mit kell ezen a pályán csinálnom? -
virit #1341 De hogy? Sehogysem sikerül...:-(((((( -
mejoe #1340 gida : használd a "use" gombot (default-ból enter)
Kicsit bugos szvsz, mert néha nehéz megragadni egy embert.
virit : pedig ott a targoncánál át tudsz menni. -
virit #1339 A raktártelepről hogy lehet továbbmenni? Felemelem a targonca villáját, felmászom rá, ott kiirja, hogy "move forward to exit", de nem tudok átugrani a falon, se sehova. Segítsen valaki légyszi! -
mejoe #1336 vidd el Sam-et a mentőautó hordágyáig, és ott tedd le.
cervin : Két helikopter is van a játékban (bocsánat összesen három a kolumbiaival) az egyik ott ahol te jársz a másik a játék legvégén. -
#1335 jo de hova kell kivinni ,mert mar kivittem az utcara de semmi nem tortent.Mit kell csinalni? -
#1334 hol van a tárgyaló?amugy jó reggelt. -
dummy #1333 Be kell menni a tárgyalóba az igazgatóhoz (ahova legelőször is menni kellett amikor ebben az épületben voltál, ahol Taylorral találkoztál először)! Azután irány a hómezők! :) -
#1332 dummy segits a helikopteres megvan utána a bázis a cel lövészet az uj fegyverrel.Aztán mit kell csinálni mert a lift sehova, csak a második szint,Minden ajtot kiprobáltam .A ket faszi most nem nyit ajtot, Most mi van? itt bóklászok.Valamit ki hagytam? -
mejoe #1330 Ezzel a Sam felvétellel (meg hullákéval is) néha nekem is voltak gondjaim. Úgyhogy asszem ez tényleg bug lehet.
A másik bug-ot a mentéseknél vettem észre. Néha nem lehetett betölteni az aktuálisat. Ilyenkor kettővel hátrébról próbálkoztam ami nem volt mindíg nyerő, mert gyakran pont egy kritikus szinten túl szállt el a mentés. -
dummy #1329 Egyszerűen fel kell kapni Sam-et, és kivinni. Utánna jöhet a bosszú!
Tudod:
Szemet SAM-ért! :))))))))))) -
mejoe #1325 dummy : Nem hülyeség, ki lehet lőni a pilótát. Én is úgy csináltam meg. Ezekszerint viszont van alternatív megoldása is. -
dummy #1324 Na! TEGNAP LESZEDTEM A HELIKOPTERT!!!!!
Hülyeség az egész hogy a pilótát kell kilőni. Aki azt írta az még nem is járt itt.
Én így csináltam:
Van a gép alján a rakéták mellett két tartály (gyk: mindkét oldalon egy-egy). Először is leszedtem minden humán ellenfelet. Elcsaltam a helikoptert oda, ahol három ember volt bent egy kis lukban. Ezzel szemben van a nagy géppityu. Szóval elcsaltam oda. Amikor a gép elment az épület mögé visszaszaladtam oda ahonnan indultam. A helikopter nem tudott követni mert túl alacsonyan volt és ott magaslik két antenna is. Ezután elővettem azt a fegyvert amit át lehet állítani single lövésekre. Célzott, pontos lövésekkel leszedtem a két tartályt (ezek leesnek a tetőre), majd a rotor alját elkezdtem lőni. Egy kis idő után leválik a páncél és megjelenik egy kis villógó valami a páncélzat alatt, azt szét kell lőni erre berobban az egyik rotor. A másik rotornál ugyanez a helyzet. Én a "nagypapit" nem is használtam. Csak célzott single lövéseket. -
Pieces #1323 En eloszor a ket rotort lottem ki aztan a nagypapaval elkezdtem loni a gepet ami eccercsak felrobbant. -
Pieces #1322 Bemesz a labor sarkarba ,leteszed a bombat es elpucolsz.A falon keletkezik egy atjaro. -
#1321 darabolódik az ellenfél?
tökön lövés még van? -
#1318 eltünt a magyar szerver. -
#1317 honnan lehet letölteni valami upgradet vagy valamit mert a játékom kiakaszt ,,buggos,,a mentésbe nem enged be csak a pálya kezdésbe és igy mindig elölröl kell kezdenem pl.a helikopterest.Pedig eddig beengedett a mentésbe,lehet hogy bétaval játszok?segitsetek.. -
#1316 na ha.ahelikoppot lövöm és semmi,nekem nem is ég,a löszer meg el fogy,hogy kell a pilótát kilőni? -
dummy #1315 Nekem is a tető felett keringő helikopterrel van problémám. Már ég az egész gép de még mindíg repül. Hogy kell leszedni? Lentebb írtak valami olyasmit hogy ki kell lőni a pilótát. De hogy? -
#1313 Hi!
a PDC érdekelné, tudsz róla több infót adni? cím stb?
Pano [PDC]
Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik" -
#1312 Na szia,én oda vágtam egy gránátot és kész,nekem a helikopterrel van bajom a tetőn,Lövöm lövöm és semmi.Mit tegyek valaki segitsen.Kösz
-
Garrett #1311 ASE: all seeing eye -
Garrett #1310 Nah megalakult a Clanbase-n a solider of fortune ladder (gyk sof2 bajnokság)
Hajrá magyar klánok ha van ilyen a SOF2-ben már! Itt az alkalom! -
gtom #1309 Mi az az ASE?
Hogyan lehet az elérési utat beírni, és hova kell?
Mi az elérési út?