79689
sof2.jpg
  • Pano
    Szia CragHack

a francba, megint nekem volt igazam :DDDDDD

Pano
  • Pano
    Szia Dud!

Nagyon állat volt :). Ehh, elején mindíg egymást nyirtunk nem emléxel? Mindíg egyszerre estük össze holtan :D. A plusz killek, meg hááááát. Úgyis te vagy a jobb, egyszer elviseled ha jó párszor lelőlek :DDDDD

Pano
  • Pano
    Na OBI, ez nagyon sirály lesz . Bár még tegnap nem volt időm kipróbálni az újításokat mivel felmondta a bill. a szolgálatot. Majd ma, de legyetek . Ha nem,

DRAK: 159645305
  • l-toro
    elakadtam. megvan a viruscd. vissza a bazisra felrobbant. az fbi osok elmondjak a maguket minden komplett es sehova se tudok menni hogy tovabbmenjek. mi a tovabbjutas kulcsa??????
  • Kolin Mekré
    Üdv!

hihihi mondjuk a szem 32 pléjeresnek mutatja nem 24-nek..ez már sok lesz a jóbol
  • Pano
    SGP :DDDD Te vagy a békakecske? :DDDDDD hát ez kész...

Na a témádra vissza térve, szerintem nagyon fasza lenne ha lenne új map, mert már kezd uncsi lenni akészlet, meg szerintem annyira nem is sikerettek olyan hűde jóra az alap mapok...

Pano
    A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik!
  • Garrett
    valaki nem jön MOT hentelni egyet?
  • kormosp
    léci vki dobjon meg 1 mail-lel,hogy honnan tudnám letolteni az iso-t,mert átnéztem az egész topicot,de nem találtam.köszi
    [email protected]
  • Örm
    Kösz sikerült!!!!!!!
  • Örm
    A pálya legelején lévő őrről van szó amint leszúrom, vagy beledobom a kést vége!!
  • Örm
    Segítsetek elakadtam a vasútállomás első pályáján,mepkapom a palitól a wc-ben az aktatáskát de nem tudok továbbmenni ha lelövőm az őrt vége a játéknak kösz!!!!!!!
  • Pano
    Szia CragHack!

Azt eldobhatod, a rip az szar úgy ahogy van, ha fel is installálod tuti nem fut rendessen, meg szar is lesz!
  • Punker
    thx
  • Punker
    Tud valaki mondani egy CD keyt? előre is kösz
  • HoriG
    Az öröket késsel kell ledobálni, az út egyértelmű amerre az örök vannak arra kell emnni... és ezt: mellékeld.
  • l-toro
    azt hiszem csak annyi a trukk hogy csendbe kessel kell megolni az oroket es minden ok. a mozdonynak van 1 kapcoloja amihez a vonat tetejerol atugorva lehet eljutni. ha ez a problema?
  • cervin
    segits a vonattal nem tudok tovább menni.sok teherauto ,tudosok azok rám lőnek én őket le.a vagont lekapcsolom a mozdony nem indul,,,kerlek segits mert napok ota nem tudok tovább menni....
  • l-toro
    szia pont rad van szuksegem mert elakadtam. megvan a viruscd. vissza a bazisra felrobbant. az fbi osok elmondjak a maguket minden komplett es sehova se tudok menni hogy tovabbmenjek. mi a tovabbjutas kulcsa?
  • Kolin Mekré
    M60-as rulez
  • Frank99
    tényleg nem tudja senki?
    Egyszerűen nem megy...
  • cervin
    nem indul el.. ha nem kapcsolom le akkor berreg,ha lekapcsolom akkor semmi...már napok ota itt vagyok.. lehet ,hogy prog. hiba?Pedig nagyon mennék tovább..
  • Frank99
    Hi!
    Hogyan kell letenni a felvett hullát????
    Megvadulok, de nem tudom letenni. A SPACE nem megy....
    Köszike
  • Garrett
    nekem miskolci vagy? Mert akkor ugyanonnan van.
    Nekem pl 4 szer kellett ujra megirni mire az egész kész lett normálisan
  • FREAK
    én is szedtem le négyetötöt, és 2 nagyon bejövős!
  • dummy
    pályák természetesen, nem pályál
  • dummy
    Egyébként vannak új pályál a MOHAA-hoz. Elég jók!
    Majd nyomulhatunk velük. :))))))

Van egy pálya fent az fpscenteren vagy min, amit a Kelly hősei-ről másoltak le. Azt sajna nem tudtam leszedni. Pedig a bankot kell kirabolni ill. védeni. Jó lehet, nem?
  • dummy
    Már végignyomtam! :)))))
    Csak segítek azoknak akik elakadnak.
  • FREAK
    szenvedsz ezzel a szarral? :DDD
  • taki
    Sziasztok!Tegnap akartam kiprobalni a SOF2-t.
    Installalasnal kerte a 2.cd-t, de nem tudta megnyitni a \base\map.pk3 file-t.Megneztem, tenyleg nincs rajta a cd-n. Az installalast nem tudta befejezni.Tapasztalt v.ki hasonlot? Tudtok v.mi megoldast? esetleg a kerdeses file-t kilinkelne v.ki! Koszonom a segitseget!
  • dummy
    Na, akkor pontosítsuk csak hol is vagy. Azt írtad hogy lekapcsoltad a mozdonyt. Akkor ezek szerint már egyszer elindítottál egy másik mozdonyt amivel meglöktél egy vagont, igaz? És azután felmásztál az utolsó vagonba a dobozokon, a tetőre és az alagútban tovább. Ez már megvolt igaz?

Akkor most ott vagy ahol le kell kapcsolni a mozdonyt, mert az utolsó vagonra ráomlott a tetőszerkezet és ez miatt sehova sem megy a vonat. Ezután simán el kell tudnod indítani a mozdonyt amivel át fogod törni az előtted álló kaput.
  • cervin
    nincs benne a kar... mi afranc..valami hiba vagy mi?csak a müszerek vannak ott és a kapu sincs kinyilva...????
  • cervin
    nincs benne a kar... mi afranc..valami hiba vagy mi?
  • Herk
    kár, pedig tetszik!
  • mejoe
    Bőven elérted!Svájc kb 5 map + 3 texas ,és ezzel vége !
  • Herk
    Most értem a Svájci pályára, mennyi van még hátra belőle, elértem a felét már?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod, a Voodoo-m egy korábbi gépből maradt.
    Egyszerűen nem volt annyi pénzem egy hónapja, hogy az éppen aktuális igényeknek (igényeimnek) éppen (vagy rendesen) megfelelő VGA-t vegyek. Ezt a gépet is ki kellett préselni valahogy... :(
    Természetesen, azzal tisztában vagyok, hogy upgrade szükségeltetik...
    Az viszont kiborít, hogy egy gyorsan frissen megjelenő játéknál azt mondják, hogy az éppen aktuálisan - bár dinamikusan fejlődik ez a szegmens is - magas órajelű proci nem tudja a maximálisat kihozni a game-ből, ha megkapja a szükséges támogatást (értsd: VGA, RAM jó monitor - nekem ebből csak a VGA hibádzik)!
    Értek annyira hozzá, hogy tudjam: a legfontosabb komponens ebben az esetben a VGA - akkor is qrvára idegesít az a nyílvánvaló szándéka ennek a Játék "ipar"-nak, hogy sarkalljon a folyamatos(!) upgradelésre, csak azért, hogy legalább folyamatosan lásd azt a mozgást a monitorodon, amit korábban, fele ilyen nagy hírverés mellett ki tudtak hozni kevésbé hardver-igényes játékok (is).
    Ez olyan, mint a pókfoci a kisgyerekeknél: ahogy nőnek egyre kevésbé lesz fontos maga a csúszás mászás, helyette nyerni akarnak... csak itt a játéktermelőkkel állunk ekképpen.
    Pfuj!

Bocs az OFF-topicért!
    Azt hiszem, megnevettető, hogy egy Quake III motoros játéknak 1500 MHz és "következő generációs videokártya" kellene a kellemes futtatásához! Nekem egyszerűen szakit a Team Arena - még a Voodoo-n is!

Sajnálom ezt a Világot!

i2k = IMYke2000 - - 2002
  • IMYke2.0.0.0
    Hja:
    Nekem - AMD XP 1700+, 256 DDR, Voodoo Banshee (tudom, ez a gyenge láncszem - de eddig minden vadiúj game műxik rajta)...

i2k
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, hogy csak úgy beugrok ide, de nem bírom ki:

- én most szereztem meg a Játékot;
    - felugrottam a planetsoldier-re és megnéztem a speckóit: az agyam eldobtam!
    Ahhoz, hogy flottul fusson az én erőművem is kevésnek bizonyul - szerintük! Röhej!

Soldier of Fortune 2 System Requirements
    Worried SoF2 won't run on you PC? Well never fear, PlanetSoldier is here! We have compiled a set of specs which are most likely to be the actual game specs, so get upgrading!

Minimum Spec -

Pentium II 450 MHz, 128 MB RAM, TNT 16 MB Graphics Card.
    Max Resolution: 640x480, Detail: Low

Middle Spec -

Pentium III 850 MHz, 128 MB RAM, GeForce 2 Graphics Card.
    Max Resolution: 800x600, Detail: Medium

High Spec -

Pentium 4 1.5 GHz, 256 MB RAM, GeForce 3 Graphics Card.
    Max Resolution: 1024x768, Detail: High

Max Spec -

Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, Next Gen Graphics Card.
    Max Resolution: 1280x1024, Detail: Max

NoComment!

i2k
  • dummy
    Ha leakasztottad a mozdonyt akkor annak el kéne indulnia. Persze ehhez meg kell tolni a mozdonyban található kart.
  • mejoe
    Két mozdony is van a játékban. Az egyikkel meg kell tolni egy vagont, (egy másik pályán) a másiknál meg a mozdonyt magát kell elkötni. Bocsi , ha rosszul emlékszem.