79689
-
#1494 Bizony a harctéren nagy a fejetlenség :) -
#1492 Szia DraK!
>Létezik olyan szerveropció, hogy csak KICK-re lehessen szavazást kezdeményezni?
Ez nem oldja meg a problémát. Mert akkor meg midnenkit ki akarnak kickelni a primitív emberek. SZóval, nem oszt nem szoroz! A hülyéket el kell viselni amíg nem lesz levédve jelszóval a szerver...
Az RMG mappokat meg azért utálom, mert esztelen öldöklés az egész! Elindul a red csapat, felmegy a dombok tetejére és csak lődöz amíg ki nem pusztul az ellenfél csapat -bár, ez a feladata a rednek, de nincs meg ezeken a pályákon az a hangulat, ugyanis messze a táskától kezdődik az egész-, ugyanez igaz pont fodítva is, a kékek nem a táskát szerzik meg hanem inkább mennek bele a sűrűjébe esztelenül gyilkolászni! Na mindegy, ha muszály, akkor én elviselem...
Amúgy igaz, a szerver simán elbírja a 32 embert, mert nekem sem volt semmilyen lagos problémám! Bár, szerintem ez ADSL-nél elvárható
Az össze buta külföldi meg pusztuljon
[DCF]Pano -
#1490 SZiasztok!
Tegnap nagyon jó volt az INF szerver! Persze mint mindíg itt is voltak buta és primitív külföldiek. Sajnálom, hogy nincs még elég magyar játékos, hogy csak velük lehessen játszani :(. Mindegy, mi DCF-esek Wilcoval nyomtuk egész este, mi jól össze játszogattunk, ahogy tudtunk
Sajnos, van egy-két probléma a CLan-al, ugyanis több tag szőrén-szálán eltünt és azóta nem is jelentkeztek. Ha továbbra sem találjuk őket autómatikussan kiesnek a clanból. Ebből csak egy probléma származik, a létszám hiány. De ez is könnyen megoldható mert elég sok magyar keres Clan-t magának.De ha ez mégis így adódik azt elmondom,nehéz lesz bekerülni! De ez a jövő zenéje és még nem biztos tény. Nah, ennyit szerettem volna...
[DCF]Pano -
rusland #1489 hol lehet letolteni? -
#1488 Üdv!
Nekem chello van, de néha egyszerüen megszakad a netkapcsolat hehe
Igazad van, a ping limitet felejtsük el, mert elég sokan modemmel tolják itthon, meg nálunk is van egy modemes ;]
Nekem a nagypingü franciákkal voltak gondjaim mert ugráltak ide oda, de a nagy hentbe sok volt a TK, igaz a legtöbb véletlen volt gránátbaszaladás, fedezőtüzberohanás stb ;)
Szal végülis jó lett volna a feeling ezeket leszámítva
-
#1486 kösz a végiget,mindent jól csináltam ujra kezdtem és jo lett,szerintem az enyém béta. -
#1484 Üdv!
Akkor lehet én rossz időt fogtam ki, a szem látta hogy ben navgytok, de mire bementem már csak 1-2 arc volt ismerős (Retek;Radical;Snip..enyien:D)
Akkor viszont már lagzott keményen...na mind1 -
#1480 Üdv!
Most jövök az INF-es szerverről.
32pléjer tombolt rajta...de nem volt igazán élvezetes.
Sajnos lagzott a szerver, as sok volt a francia azaz kb 2-300 pingü ellenfelek ugráltak előttünk.
Lehet le kéne vinni a pléjer korlátot, vagy egy min pinget meghatározni, vagy lekódolni.
Igaz semmi beleszólásom nincs a szerverbe ;) de nem kivánom senkinek sem ezt az élményt :P -
#1477 Szia Cervin!
Én szivessen segítenék, de nem játszom a Single részel, meg szerintem az itteni fórumosok 90%-a sem, lehet azért kapsz nehezen választ! Vagy aki játszik is, még nem jutott el odáig. Ja, és javaslom, hogy ne kapd fel a vizet ilyen baromságok mint, lásd #1473.
[DCF]Pano -
#1476 egy egész napot kell várni,hogy valaki ezen a lapon valamit mondjon,......rohadt idegesetö -
#1475 Valoszinüleg vakon vagy mint a ........FIRE-ban -
#1474 collin mc3 teljes nálam -
#1473 Na idefigyelj.Én segitséget kértem és nem felsőbb rendü vakert,tényleg meg akadtam,lehet hogy bétát játszom,de azért ne légy lekezelő mert én mindig és minden FPS-t végig szenvedtem.Kodok nélkül...veszed öcsém? CragHack billents át a ponton mert már fel adtam,de nagyon végig akarom játszani.NEM TUDOK RÁ JŐNNI -na -
#1471 Szia!
Hát, a magyarosításra még várni kell, elég sokat!
De nem értem, miért nem jó angolul? :) -
#1470 hi ..segits ,,én lehet hoy béna vagyok...pedig már millio sps-t végig nyomtam ,de ez qurvára idegesit. Egy sárga mozdony,lekapcsolt vagon, itt vége.Valaki azt irta hogy be kell mászni abba a qurva vagonba de hogy hogy hogy?????
ez már a második vonat egy hangár ban vagyok és már fel is robbant a fél épület,a mozdony nem indul el neki az ajtonak...
-
#1468 Hi!
Nah, szal annyit akarok, hogy eddig azért nem voltam mert egy viri elvitte a gépem és formáznom kellett. De már itt vagyok. Ja, és akivel tartom a kapcsolatot ICQ-n, azok most ne számítsanak egy ideig ICQ-n való elérésemre! (ja, és jó lenne ha valaki elküldené a számom :DD )
[DCF]Pano
-
#1467 ez már a második vonat egy hangár ban vagyok és már fel is robbant a fél épület,a mozdony nem indul el neki az ajtonak...valaki vágja már a témát akkor segithetne. -
#1466 én lehet hoy béna vagyok...pedig már millio sps-t végig nyomtam ,de ez qrvára idegesit. Egy sárga mozdony,lekapcsolt vagon, itt vége.Valaki azt irta hogy be kell mászni abba a qurva vagonba de hogy hogy hogy????? -
#1465 nem jó a cd key em:) tud vki generálni nekem jót? -
#1464 hogy a fenében kell belemászni?amugy köszi a segitséget -
#1460 Szia Dud!
Na. Szerintem az nem lenne jó dolog ha most fognánk aztán le passolnánk a szervert, ugyanis sokan nem tudnának róla. Be kéne elötte hírdetni -pl a starting map screenbe beleírni, hogy nemsokára jelszóval védett lesz a szerver, a jelszó a supergamez fórumon- és utána rátenni a passolosát. Így szerintem okosabb dolog lenne... Bár ti tudjátok, én csak felhoztam egy 5letet...
[DCF]Pano -
mejoe #1458 Cervin : Most már értem hol tartassz ! Menj el a meglökött vagonok legutolsójához, és mássz bele, bent a vagonban , ha felnézel van a tetején egy lyuk . Ott mássz ki. Onnan tovább tudsz menni. -
#1456 fiuk segitsetek mert több napja egy helyben vagyok.Egy olyan helyen amikor a vonat bent áll egy kapu előtt és nem tudom elinditani ha leakasztom a vagont akkor egy sárga valami az ajto felé gyorsan elmegy és ennyi.A romokon kell felmenni a vonatra vagy mit kell csinálni?Segitsetek mert nagyon szeretnék tovább menni...
VALAKI:::::::::::: -
#1454 Janes: A taton a daruval felemeled a konténert, aztán a hídon kinyitod az ajtót ami a felemelt konténer alatt van.
-
#1453 fiuk segitsetek mert több napja egy helyben vagyok.Egy olyan helyen amikor a vonat bent áll egy kapu előtt és nem tudom elinditani ha leakasztom a vagont akkor egy sárga valami az ajto felé gyorsan elmegy és ennyi.A romokon kell felmenni a vonatra vagy mit kell csinálni?Segitsetek mert nagyon szeretnék tovább menni... -
#1452 Szia Dud!
>Készülünk megcsinálni az első (asszem, de szóljatok ha tévedek) "hivatalos" SOF2 honlapot, mely mindenki számára elérhető lesz. Azon lesz a stat, lesz rajta >fórum, szavazás, újítások, hírek, javítások, klánliga eredmények (ha majd lesz olyan)..... szal minden, amit csak akartok.
Le a kalappal az OBI elött, számomra hősök vagytok :), Meg alapoztátok a magyar SoF 2 jövöjét, illetve alapozzátok! Előre is köszönöm az összes SoF 2 mániás nevében és nagyon várom már! :)
[DCF]Pano
"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik" -
#1450 WiZso: nekem egyszerűen behalt a gamezom az egyik töltés miatt.. ugyhogy kezdhettem elölről én is.. de másik pálya... amugy már tövább mentem hát még mindig nem tetszik annyira... -
gagyi #1447 Udv !
Hol juthatnek hozza egy biztonsagi masolat CD-hez?:) -
#1446 Üdv!
Lehet a Rebel klán is beszál majd egy klános csihipuhiba -
#1444 Szia Csocso!
Hehe. az a jó ha egy játék nehéz és lehet vele üvöltözni, anyázni stb stb :))))). Én pl utálom az olyan emberkéket akik benyomják a cheatet és úgy nyomják végig, így értelmét veszti az egész játék :(. Dudnak igaza van a játék sokkal nehezebb lesz, sokkal!
[DCF]Pano
#1443 Hi!
Én is remélem, hogy végre küzdhetünk egyet! Csak nektek több az előnyötök, régóta együtt vagytok, ismeritek egymás mozdulatait, sok játékot nyomtatok/nyomtok. De ennek ellenére mi szivessen felvesszük büszkességgel a harcot! Reszkesetek, ehh :DDD
Tegnap esti gém nagyon jó volt, egyre többen jönnek a szerverre ezáltal marha élvezetes a játék.
[DCF]Pano
dummy #1442 Hali!
Ez most egy OFF lesz. Hogyan lehet a May Payne-ben az FPS modot aktiválni? Régen már ment egyszer, de sajnos elfelejtettem.
Thx. -
#1440 szar ez a gamez.. az első pályát nem bírom közepes szinten átvinni bazz.. ez azé cink... -
radical #1438 Sziasztok, mai (illetve tegnapi) nappal megalakult a DCF klán! Nevünk Deadly CrossFire, és reméljük sok ellenfél kerül majd a halálos kereszttüzünkbe! Üdv mindegyik (sajnos kevés) magyar sof2 klánnak! -
#1437 kabbe:) -
#1436 tanulj meg angolul :DDDD De szerintem a magyarosításra még jó ideig várni kell!
[DCF] Pano -
#1435 magyarosítás van már? nekem kéne:) -
#1433 már itt a gamez nálam:9 nemsokára felteszem..kiváncsi vagyok miért nem tetszik senkinek... -
#1432 Üdv!
Hohóó, mit olvasok, az új pöcsben szerepelni fog a MP5SD-ös fegyver? HM a kedvencem!
MEgnézem majd mit tud Realdamage-el
Méghozzá hangtompító is lesz rajta -
l-toro #1431 senki nem jart meg ott ahol az 1 reszben is ismert bazis /bolt/ felrobban es ott hogy kell tovabbmenni???????