79689
-
#1576 Szia csocso!
engem érdekelne, ha amultit is honosítja, azaz teljes a honosítás nem olyan, h az 2/3-a van meg!
Pano -
#1572 ja és a skineket próbálta már valaki?
-
S o F F i l e B r o w s e r
Soldier of Fortune > Maps:
Category Up
Capture The Flag - No Subcategories
82 Files - 56348 Downloads - 93.13 MB Total
Conquer - No Subcategories
17 Files - 4453 Downloads - 5.44 MB Total
Control - No Subcategories
5 Files - 2260 Downloads - 4.48 MB Total
Deathmatch - No Subcategories
194 Files - 200072 Downloads - 131.75 MB Total
Defuse - No Subcategories
1 File - 319 Downloads - 2.33 MB Total
Map Packs - No Subcategories
8 Files - 59170 Downloads - 116.34 MB Total Multiple gamemodes - No Subcategories
0 Files - 0 Downloads - 0 bytes Total
Others - No Subcategories
4 Files - 2219 Downloads - 341.13 KB Total
Prefabs - No Subcategories
3 Files - 3441 Downloads - 453.85 KB Total
Scripts - No Subcategories
1 File - 244 Downloads - 1.75 KB Total
Single Player - No Subcategories
0 Files - 0 Downloads - 0 bytes Total
Jo de itt melyik az inf?? -
#1567 Üdv srácok!
Szuper van két INF-es szerver, az egyik amin nem lehet szavazni és a kűföldiek vannak rajta, a másik ami le van passolva, ez tiszta sor...
Akkor miért a kűföldiekhez mentek be a sok sumák TK-okhoz? Benn voltunk kb 6-7-en nyugodtan átmehettünk volna a másikra.2-3 percbe telt volna. Így meg mindig kellett figyelnem ki is a TK, főleg akkor volt nagy élmény amikor két RBL.Pharaoh volt ;)
-
#1566 kell vkinek magyarosítás? én már azzal gamezom...és cool.. főleg ez a kis OICW fegyver...feltettem az ftp.sgre... -
#1564 Hmm, lehet, hogy nagy tévedésben vagyok, de nekem nagynon úgy tűnik, hog yez inf, csak más mapon (cs mapon jobban mondva:) táska meg megszerzése meg minden :((( -
#1563 Megoldottam, meg kerestem más hivatalos sof2 lapon. Már lent van
-
#1562 Ja és még valami...
Amit adtatok linket, arról egyszerűen nem folyik a cuccos, már megy 2 órája de nem indul meg! Nyomjátok már fel valami szerverre a mapot! -
#1561 Nem tudok bemenni a dustra!!! Cannot open de_dust.bsp vagy valami iylesmit kapok!!
Pano -
#1559 Hi!
Nem akar beindulni a letöltés :(( -
#1554 Hi!
Tök mindegy, akkor a hülye gyerekek csak arra fognak szavazni, :))) -
#1553 Szia!
Ha kedvencekhez raktad az első látogatáskor, akkor nem jó. Mert utánna nekem sem ment, mert más könyvtárba raktátok, nem obi? mindegy, nekem nem működött, de mostmár megy!
Pano -
#1552 hi! AZ fasza SGP. Képzeld, felkúszott most az inf szerver pingje 9999-re :)) LOL, ilyen még sose volt. A sok kurva külföldi modemes kikészíti bizt
SGP: szolj ha megy, de melyikre majd?? Ki akarom próbálni minnél elöbb!
Pano -
#1548 Nekem mért nem jönn be a stat? Ráklikelek az enterre és utána a lap nem jeleníthető meg. -
#1547 Üdv!
Este tudjátok mi jutott eszembe? Egyszer majd kéne egy paintball party-t csapni pl Budapesten. A multiplayeres csákók megmotatnák, mit tudnak életben -
radical #1546 Jah én is találkoztam vele, egy mákos csávó. Ideje hogy adjon enni a malacoknak a mázlija miatt. -
#1543 Én mindjárt megyek csak eszek -
radical #1542 Hogyhogy nem játszik ma senki? Valami jó film van? -
radical #1541 Hihetetlen hogy mi van a szerveren, most hogy le van tiltva a vote. Televan külföldi kis buzikkal akik tkznak ezerrel és szopatják a népet. Volt olyan hogy egyedül maradt a csapatból, erre elbújt egy olyan helyre ahol nem lehetett elérni, és 3 percig egy helyben állt, a többiek meg csak vártak. Valamit ki kellene találni arra hogy ne szavazhassanak be más játékmódot de kickelni lehessen.Kis TKs buzzancsok. -
radical #1540 Köszi szépen szuper! Királyok vagytok! -
#1539 HEhe, nem jön be az oldal -
#1535 Ez van minden másolt CD-vel. Másolttal csak feltört szerverekre tudsz felmenni. -
#1533 Hi!
Itt találhattok a Patchről 9 screenshotot. ROhadjon meg, kurva jó lesz :DD
A Screenshotokon feltünik a bomba lerakási módszer, akárcsak a cs-ben és az új fegyver :)
http://sof.fragland.net/
[DCF]Pano -
#1532 hihi a kis mohó -
radical #1531 Miért nem frissültek a statok a siteon? Azt mondtátok reggelente lesz updatelve de még mindig a július 2.-i állapot van fent. -
#1527 megyeeeeeeeek :D -
#1525 em bírom nyomni az f5-öt :)) mivanmár? :D -
#1524 RAdical: ha kuksolod a fórumot, akkor gyere be wilcora! :PPPPPP
[DCF]Pano -
#1522 oks dud -
#1519 Faszaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Megyek is!!!!
Hungary rulez! Éljen a haza :DDDD
[DCF]Pano -
radical #1514 Mi a jelszóóóóóó? -
#1511 Hi
Marha jó, tele a szerver de rajtam kívül egy magyar sincs! Csak modemesek vannak és mindenkinek min 200 felett van a pingje, lagzik mint az állat!
[DCF]Pano -
radical #1510 Ez az aestats valami brutál cucc! Hihetetlen mennyi mindent ki lehet deríteni belőle! Kár hogy egy napos csúszásban van a kiértékelés így nem tudom egyből meccs után megnézni mit alkottam, de nem nagy gond. Nagyon köszi OBIsok! -
#1508 üdv!
Van egy nagy probléma! Keresem a szervert... kersem... keresem.. refresh...refresh...
Na hol találtam meg őket?????
Az ÖSSZES OBI SZERVER DM_RE VAN ÁTSZAVAZVA!!!!
Tököm tele van az ilyen buta emberekkel :(((
[DCF]Pano
-
#1507 Szia!
Ehh, LOL. Mire rágtál be? :)
Éppen néztem a statisztikát, nem is rossz ahhoz képest, hogy a [DCF]Pano néven csak egy hete játszom, még annyi se :D
[DCF]Pano -
#1504 Üdv!
Huhh micsoda statisztika, ez mióta megy? Hihihi Drak megelőzött, gratula neki, és természetesen az OBI klánnak is!
Egye fene DCFnek is gratula
Azt néztem a statisztikákon ha mindegyik klánból jelen lennének, plussz egy kis "töltelék" nemklános ürge (made in hungary persze) akkor simán meglenne a 32 fő..."Álmodik a nyomor" :D -
#1500 Hi%
ö, izéééééééé. Mi történt?? Egy 20 perce kb kijöttem fullig volt a szerver, mostmeg semmi, mi az Isten történt??
[DCF]Pano -
#1497 HEHEHEHEHEEHEHEH -
#1496 és mikor engednek ki? -
#1495 nah most vagyok akorházban..kezd tetszeni a gamez..nem nagy szám de azért jo...