79689
-
#1640 Szia Pano köszi hogy elküldted de nem találom:( tedd meg még1szer légyszives -
#1639 Most kapcsolok, rossz e-mailt adtál meg :D Isten áldja az user infot :)) küldöm azért erre is
[email protected] -
#1638 Szia Kaszi!
Már rég elküldtem :))A voiceok mennek pure szerveren, csak a skinek nem! -
#1637 ja és a realmode-ot nem találtam a sof2files.com-on nem tudnád nekem elküldeni?--------->#1596,#1592 -
#1636 a skin vagy a voice? -
Nem akarlak elkeseríteni, de a szerveren nem fognak menni, mert pure, vagyis csak alap konfig engedélyezett.
Ez az ára a cheat-mentes játéknak.
-
#1634 Pano legyives amit tegnap beszéltünk(mp uj voice-ok) azt irjad le hogy hogyan lehet megcsinálni! köszi ja és a skin készítőtőt próbálta már valaki? ha igen akkor mondja már el hogy mit hogyan mert edig nem sok mindenre jöttem rá pedig nagyon fasza kis programocska lenne -
#1633 Csak tört szerverre tudsz belépni. -
#1631 Hi!
+
Versus: nem hiszem, h a patch hibája, mert állítólag a többi szerveren megy az mp5. Meg kipróbáltam offline dedicated szerverrel es ott is volt skulo. mind1, az mp5-ös az csak azért van, hogy nézegesd milyen szép fekete és formás -
#1628 Üdv!
Ácsi! :)
Van crackelt pecs?
Versus honnan szedted le?
Meg mi ez a duma hogy nincs hozzá lőszer ?Van Mp5-ös de nincs benne skulló vagy mi? :) -
#1627 Szia Drak!+
neked nem kell crackelt patch, csak a szerverre kell crack, szal nyugodtan felteheted a sof2files.comról letöltött patch-t! -
#1623 hehe a NoCD az azt hiszem csak single-hez van :P
Szóval a multi nem tudom miért fagy, rejtély -
#1622 Üdv!
Arra már rájöttem miért írja ki, és a pöcs is felment.
A hiba oka a NoCD crack...
Ha megvan az eredeti akkor másold be, és akkor instaláld.
Na én a biztosnság kedvéért uninstall majd reinstall, és feltettem a pöcst.
Erre csontra fagy abban a pillanatban amikor a játékba belépnék :/
Lehet most meg a NoCD cracket kéne betennem? Majd kipróbálom csak felment a pumpám -
#1619 Gyere fel és nézd meg! -
#1616 Jaja fasza, de jobb lenne ha többet menne a demolotion játékmód :(. Meg sajnos az MP5-ös fegyverbe nincs töltény :(( Szegén ydali ott szenvedett, de nem tudott rájönni mitől van :) Remélem hamar megoldódik ez a probléma is!
Pano -
#1611 Hi!
OBI: már kijött a crack, biztos, mert van egy 1.01-es tört szerver a demolotion között. Ezt egyik haverom mondta, mert ő fel tudott menni... -
Balko #1610 Hello! Van itt olyan aki végig vitte singleben a gamet? HOgyha igen akkor segísen mert elakadtam! A Hong KOngi pályák után vagyok New Yorkban ahol felrobban ott az a ház mikor kijövök ott hátul akkor ott van a mnető meg 2 ügynök és kiíja Objective updated! NA itt akadtam el! Merrekell menni? MIt kell csinálni? -
#1608 Töltsd le újra kolin, hátha...
Hmm, XP-d van? :)))Le7 az is a hiba -
#1607 Ja, hangtompítós. hmm, különösebben azt nem figyeltem meg, hogy látni lehet-e ahogy süvít, de szerintem nem... -
#1606 MP5-ön hangtompító van, igaz?
Gondolom akkor nem hallod honnan lő az ellen, de a golyókat se látod a levegőben süvíteni?
-
#1605 Nahh nekem ezt írja ki pontosan:
"Patch error
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
Remélem valaki tudja majd a megoldást... -
#1604 Aha, elindítottam, utánna még kurutyult valami figyelmeztető szöveget, rákantt. az OK-ra és feltelepítette...
Töltsd le újra, lehet, hogy az a hiba... -
#1603 Üdv!
Nekem "biztonsági másolatú" SoF2-m van
Meg nem is tudnám felrakni ez itt a gond.
Pano:
Simán elindítottad a patch-et és felment 1ből? Lehet rosszul jött le vagy valami hasonló
Legalábbis remélem -
#1602 szia!
Ja, ne tedd fel mert nem tudsz régi szerverekre felmenni :) Nekem is újra kellett telepítenem a SoF 2-t. Nem rip van meg neked aztán azért? De nm értem, hogy miért nem találja a régi patchelni való fájlokat -
#1601 még fel ne rakjad Kolin -
#1600 Üdv!
Ácsi
Nekem nem engedi feltenni a pöcs magát...
Old file not foundot mond...
Mi itt a probléma ? -
#1599 GYerekek, ez szívás. Most feltettem a patch-t és nem tudok egyetlen szerverre sem felmenni :(((((((
"Server uses protocol version 2002"
Ezt hívják úgy, hogy oltári nagy átbaszás!
Pano -
#1598 úúúúú de farok vagyok bocs a tévedésért -
#1597 Hi!
GYEREKEK!!!!!! egyszerűen hihetetlen. Nagyon állat az új patch!!!! Az mp5-ösről nem is beszélve!!!!! A demolotions játékmod kurva jó, elég nehéz is, ugyanis kurva hosszú és labirintusos mapjai vannak. (de viszont csak 3 :( ). De az mp5-ös nagyon rulz :). Már csak arra vagyok kiváncsi, milyen a sebzési ereje. Ja, és javítottak a fegyverek nehézségén is, egy-két fegyvernél a karakter jobban lelassul, azaz lassabban fut. Röviden ennyi, még csak bele kukkantottam...
De van oylan, hogy egy gyárban (?) kell lerakni egy bombát (azaz kettőt, és itt jön a pirosaknak a nehézség, ugyanis két pontot kell védeniuk, de egy pont felrobbantása elég a győzelemhez) és hallatszik a vas szerkezet feszülése és pattogása, eddig elsőre nagyon rulz!
[DCF]Pano -
#1596 A www.sof2files.com -on nézz szét a realmod-ért.
-
Most látom, hogy kijött a patch!
Itt egy link ahonnan leszedhetitek:
http://download2.filefront.com/4e46ddcc1f6cec86032dffa1003de60b/gamingfiles/Soldier_of_Fortune_2/Official_Releases/Patches/sof2-101patch.exe
Egyenlőre a szerveren marad az 1.0, mert még nincs törés a patch-hez, ha lesz, Dali mester már teszi is fel.
Itt kell nézni, hogy mikor jön:
http://gcw.kpnet.de/games/pc_soldier_of_fortune_2.shtml
Próbálta már valaki offline? Milyen az MP5, a demolition meg az új pályák?
Kár, hogy csak holnap tudom tesztelni.
-
:DDDD
Mármint OBI tagokra gondoltál, ugye? Mert SGP-ből csak egy van :))
-
#1592 Tisztelt sgp tagok csak annyit szeretnék mondani a pálya felrakásokkal kapcsolatban hogy 1 figyelmeztetés max 2 után sztem nyugodtan felrakhatjátok az új pályákat(remélem minél többet, én már vagy ötöt leszedtem) mert az eddigi tapasztalataim szerin a z emberek nagy része ugyis csak akkor fogja letölteni a új mapot ha emiatt nem tud belépni valamelyik szerverre. Skineket is felrakhatnátok a szerverre aztán aki akarja használja az helyet nem foglal. Aztáén haverokkal szeretnénk lan perty-t csinálni ahol minden bizonnyal sof is lesz:) és ezzel kapcsolatban azt szeretném megtudni hogy hogyn lehet real demage-re állitani a gamet ha én creat-elek játékot. köszi sofrulez!! -
Cobra11 #1591 A Final ISO engem is érdekelne, mert nekem csak a rip van meg. -
#1590 Hi!
Ezeket az ÚJ screenshotokat nézzétek meg :P
http://sof.fragland.net/hosting/heat/maps.html
Pano -
kormosp #1589 Mar vegigneztem egy csomo hozzaszolast,de nem találom honnan lehet letolteni a final iso-t.Vki irja meg legyszi email-en. -
TheZsenyka #1583 Kalap fos ez a gamma... inkább Soldier of Torture mint Fortune... -
TneX #1582 A rozzant házba ott kint át lehet ugrani,bármilyen hihetetlennek tűnik is...próbálkozz. -
#1579 28.32-es detonatorral használom
De hát azt is ajánlják hozzá... -
#1577 Hello !
Kíváncsi lennék, hogy találkoztatok-e olyan textúra-hibával, mely nálam már a legelső pályán előjött
A platformokon, vagy a vasból készült, magas, árnyékban lévő emelvényeken időnként teljesen elszíneződött csúnya foltok, néha az egészet elborító átlós fekete csíkok látszanak
Mintha valaki nagyon gyengén tömörítene DiVX-et, olyasmi a látvány
Próbáltam beállítani mindenfélét, de kevés sikerrel
Asus CUSL 2 C
Win98
512 MB RAM
Asus V8200 GEF 3
Köszi!