79689
sof2.jpg
  • Pano
    Sziasztok!

Elkészítettük a DCF honlapját. Nézzétek meg
    http://dcf.uw.hu

[DCF]Pano
  • Kaszi46
    na aszem megtaláltam a realdamaget de aki azert tudja az küldje el nekem léci a mailomra!! egyebkent ez egy 6,08kb-os file? ha igen akkor jot szedtem le, namind1.
    Még annyit kérnék hogy vki mondja már el hogy mit kell vele csinálni!!! köszönöm
  • radical
    Vagy te lax egy hegyoldalon?
  • Kaszi46
    Radical eztt nekem írtad?
    Ha igen akkor légyszives küldjed el a mailomra a realdamage-t még szombatig mert lenpartira megyek és ott nem lesz net! előre is köszi.
  • Balko
    Hello! Elakadtam a játékban! Kamchatka:lab 4 nevű pályán tartok, az orvost már meg is találtam, beszélgettem is vele aztán ott kimentünk de utána nem tudom mit kell csinálni! HA valaki tud léci segítsen!
  • radical
    Ha engedélyezve van az autodownload akkor magától letölti amikor az obi serverre csatlakozol. A parancs asszem allowdownload 1. Ha nem megy szólj és elküldöm mailbe.

MP5 szerintem fostalicska.
    Rövid a hatótávolsága és nagy a szórása.
    Ráadásul a stat nem tudja értelmezni az ezzel szerzett fragjeidet, úgyhogy nincs benne az eredményeidben.
  • Kaszi46
    valaki irja már meg lécci hogy a realdamage-t honnan tudom letölteni köszi
  • Kolin Mekré
    Megavezéristencsászár! Müxik az Mp5-ös az Obi szerveren!
    Marha pontos, igaz távolra már nem az igaz szal jól kell célozni vele és gyilkos fegyver lesz
  • radical
    De igen. Nem te vagy az akinek nem lehet ADSL-je?
  • Gerry
    Én szerintem téged ismerlek, véletlenül nem egy ezüst színű Opel Astrával jársz?
  • radical
    SGP te meg változtasd meg a weblapod címét a felhasználói információnál.
  • radical
    Tegnap 3/4 10 óta nem frissült a statisztika. Csináljatok rá valami automatizált megoldást, hogy legalább másnap láthassam mit alkottam.
    LÉCCILÉCCILÉCIIIII
  • SGP

Úgyse játszol, nem mindegy?
  • SGP
    Bocs. Elbaszódott valami újra kellett indítani.
    Már megy.
  • Pano
    A szerver pibngje 9999
  • radical
    Megvan!
    seta outfitting "BAADA"
    Ez a fegyverbeállító parancs.
    Idle timeout frankón működik.
  • radical
    Megnéztem a szervert. MP5SD sajna még mindig nem megy ráadásul belefutottam egy bugba. Ha mp5öt választok akkor azonnal kidob a játékból a desktopra. Amikor újra vissza akarok lépni, akkor a legutóbb válaszott fegyverekkel rak be a gameba (ami ugye az MP5 volt) emiatt újra kidob és nem tudom megváltoztatni más fegyverre. És mivel más 1.01-es tört szervert nem ismerek, ezért nem tudom kicserélni máshol a fegyvert hogy vissza tudjak menni az OBI szerverre. Úgyhogy most át kell nyálaznom az egész cfg fileomat, hogy megkeressem hogy hol a hivatkozás az MP5re és át kell írnom AKra. Aki tudja hogy milyen keyt kell megváltoztatni pls segítsen.
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Király akkor visszarakom a SoF2-t hátha működni fog az "új" szerveren, eddig folyamatosan kifagytam hátha
  • radical
    Dali te vagy az Isten!
    Az OBIsok meg a kisistenek!
  • radical
    Nem megy az obisquad.wox.org?
    Be kellene állítani a szerveren, hogy ha valaki bent van valamelyik csapatban és nem játszik akkor pár perc után kirakja? Mert tegnap egy csávó 1 órán keresztül volt a csapatunkban és meg se mozdult, de kirakni nem tudtuk. Illetve meg kellne fontolni a 400-as ping felettiek szűrését, mert az nem túl nyerő, hogy a 390-460as pinges franciák meg oroszok eltalálhatatlanul ugrálnak a játékban.
  • SGP
    Majd úgy szervezzük, hogy a lehetőségekhez képest mindenkinek jó legyen.
    Akkor eddig 8 fő.
  • radical
    Benne vagyok. Készüljetek mert végetek.
  • Pano
    Hi!

5letnek nem rossz! Hol gondoltátok? (bp?). Hamár az ősz, nem lehetne őszi szünetben? (gondolva azokra akik tanulnak, mert sajnos, nekem húzós sulim van és hétvégén sem érek rá unatkozni évközben:P )

Pano
  • SGP
    Persze ott lesz az OBI motorja Dali, az isten is.
  • SGP

Beszéltük az OBI-sokkal, hogy kéne szervezni egy össznépi SOF2 LAN party-t. Az időpont valszeg ősz lenne, hogy mindenki el tudjon jönni. Egy full hétvégét kéne rászánni péntektől du-tól vasárnap estig.
    Létszámtól függően szerveznénk a helyszínt és a költségek is a bérlemény szerint alakulnának. Kb 1000-2000 Ft között.
    A hat OBIs adott ugyebár:
    1. Qnosi
    2. Zottya
    3. Rambo
    4. Pilu
    5. Dud
    6. SGP

Mi a véleményetek?

Üdv,
    SGP

• SGP
    Nézz visza, valahova tettem egy végigjátszás linket.
  • Punker
    valami boros pincében vagyok és nem lehet semerre tovább menni
  • Punker
    tud valaki végig játszást? mert rohadtul elakadtam.
  • Cobra11
    Úgy emlékeztem, hogy megnéztem, de nem, mert ott van. köszi.
  • radical
    www.gamecopyworld.com-on keresd.
  • Cobra11
    Nem tud valaki NOCD crackelt 1.01 exét? RIPEM van.
  • radical
    Eredeti, NEM tört sof2 1.0-s exet honnan tudnék letölteni? Nem akarok újratelepíteni. Levélben is elküldhetné valaki. THX
  • Pano
    Szia Sasitomi!

Az azért van, mert gondolom hallodtál róla, hogy kiadtak egy patch-t a SoF 2-höz és ahogy az üzenetedet nézem fel is tetted :). Ezt az üzenetet "The server use 2002 protocol" azért kapod, mert az a kiválasztott szerver még nincs fel patchelve az új 1.01-es patchel! Arra sajnos te -a mostmár 1.01-es SoF2-del- nem tudsz felmenni!

[DCF]Pano
  • Pano
    Szivessen.
  • Kaszi46
    Nagyon szépen köszönöm Pano
  • SGP
    Írj a Dali-nak, neki megvan!
  • SGP

The All-Seeing Eye
  • SGP
    Gyere az OBI szerverre esténként.
    A href="http://udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe">The All-Seeing Eye-t tedd fel, az látja a törteket is.
  • Pano
    elküldve!

OBI: hogy halad a hivatalos SoF II HQ(?) oldal?
  • Kaszi46
    jahh okk köszi