79689
-
radical #1749 Pano mi ez? Spenót fekete háttér előtt? -
radical #1748 Igazad van kolin erre figyelni fogunk. Ezentúl DCF vs. OBI + RBL az végeredmény nem kétséges.
Azt tudom hogy TK bann után nem jöhetsz vissza 5-6 percig. Sima kick után asszem egyből visszajöhetsz. -
#1747 Üdv!
A csapat ballancenál nem csak az arányra kéne figyelni, hanem arra is hogy melyik csapatban mennyi skilles arc van, itt most a tegnapi fightra gondolok. Az egyikben volt az OBI ls a DCF apraja nagyja, a másikban 1-2 magyar a többi meg kűlföldi az eredmény:
Bennem mély nyomot hagyott a tegnapi meccs
Nem szoktam kifogást keresni, de erre majd figyeljünk!
Apropó még egy láma kérdés:
Mi a különbség a között hogyha egy arcot autokickeli azaz bannolja a szerver a TK miatt (eléri a 100%-ot) mintha kickelné simán? -
#1745 hmmmmmmmmmm2 -
#1744 hmmmm -
#1743 Na, jó elég az OFF-ból, majd ha összejövünk egy partyn, akkor megtárgyaljuk, de ha te megfutamodsz, és Stockholmba menekülsz ilyedtségedben... Akkor nem tudok mit tenni... "Szégyen a futás de hasznos, avagy Szégyen a futás, de b***** meg aki kerget, főleg, ha az illetőnél Plasma Gun van!"
Na, itt részemről vége, mert kiutálnak az offtopic miatt mindkettőnket... Talán egy másik topicban folytathatjuk, jelöld meg, és én nem futamodok meg! -
radical #1741 "Ezért inkább ritkítsuk meg, mint végképp eltöröljük."
Rendben akkor legyen minden 50. map random. -
#1740 végképp -
#1739 NA NA!
Szokásom feltenni a kérdést a random mappeken, hogy elnyomjam e, és a legrosszabb esetben is 30-40%-nak bejön még a legszarabb map is.
Ezért inkább ritkítsuk meg, mint végkébb eltöröljük. Igaz, hogy a totális megsemmisítés általában kifizetődő, de ebben az esetben tekintsünk el tőle.
A változatosság amúgy is gyönyörködtet.
-
#1738 Mega thx! -
#1736 SGP: Windows Messenger (MSN): [email protected] -
#1735 SGP! OBI!
Pls, szedjétek ki a random mapot a serveről! :(( Most is az megy és tök unalom, meg hülyén van generálva mint az állat! VAgy SGP, nincs windows messengered, ahol elérhetnélek vagy valami?? Előre is thx!!
Pano -
radical #1734 Ha mindig lenne rajta legalább 5 ember akkor tényleg így lenne.
De mivel a magyarok csak 21:00 után hajlandóak sof2zni rá kell hogy fanyalodjak a gyengébb szerverekre. -
#1733 Helyesbítés, 2002.07.21-esnél :D -
#1732 Ismét frissült a Screenshotok száma a dcf.uw.hu oldalon!
Van egy oylan jelenség, a 2002.07.20-as pontnál amit kötvehiszem, hogy mostanában elkaptok. Kész poén (SkipeR van rajta, de nem is akárhogy )
Pano -
#1731 Csak 1 szerverre van úgyis szükséged, nem?
-
#1730 Az ember már nem is lazsálhat, mert egyből lekapja egy paparazzi -
#1729 Na, ebben tudok segíteni, mert idáig játszottam csak a single-t.
Szóval itt bug-ba botlottál. Fogadjunk nem patchelted föl 1.01-re ott ezt javították asszem.
Nekem is egy párszor újra kellett kezdeni a missiont, hogy sikerüljön. A lényeg, hogy ne menj nagyon el a csapattól, azt csináld és akkor amikor a faszi mondja. Ne ments.
Neked így sikerült.
Egyébként sokkal jobb multiban. Gyere fel a szerverre!
-
#1727 O.K. úgylegyen, te Camperek mintapéldánya, megpróbálok rágyúrni a "bújjunkbeasarokbaréjlgánnal és lőjükseggbeakiéppenarrajár" taktikára, hátha nekem is menne... Nade SOF2-ben még van esélyed, azzal még nemigazán jáccottam, de majd gyakorlok, és lekapom a fejedet valami ütős mesterkövészpuskával... -
#1726 Szia!
Nem lehet, hanem biztos -
#1724 oks -
#1722 Éppen most néztem meg, még csak nem is téged löttek le :)) -
#1721 Ugyanmár. Ne légy gyerekes
Amúgy, nem értem mit találsz benne sértőnek -
#1720 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
radical #1718 Meg tudja valaki mondani hogy melyik fileban tárolja a sof2 a favorite szervereket? Nem akarom újra beírogatni őket ha reinstall lesz. -
radical #1717 SGP megnézted már a dcf.uw.hu-n az újabb képeket? Érdemes! -
#1715 köszönjük Pano -
#1714 Sziasztok!
Sokakat érdekelt az, hogy hogyan lehet speciális rádióüzeneteket "mondani". . Összegyűjtöttem amiket ismerek és leírtam őket és azok használatát majd kitettem az oldalra. A zip-be csomagolt html fájlt le tudjátok tölteni a DCF honlapjáról, mégpedig a http://dcf.uw.hu címről
[DCF]Pano -
#1712 mé nem jáccik senki?:( -
#1711 Helyes, helyes, naggyon helyes!!! -
radical #1710 Aug 24.én lesz rá alkalmad... -
#1709 Na, csak fussunk össze megin' q3dm9-en, ott a múltkor is csúnyán elkentelek... Ott majd megbeszéljük, mi a pálya... -
#1708 Valahogy sejtettem, hogy ezt a Ford Fairlane-t is ismerem... -
#1707 Az aztalon jobb klik a sof2 ikonra, tulajdonságok, majd a cél mezőbe még ezt be kell írni. -
radical #1706 Ne szidd a munkatársad fiát! -
radical #1705 Te inkább gyakorolj kis taknyos. -
Buggi #1703 Sziasztok egy kérdésem lenne!Szeretnék hardon is játszani de ehhez segítség kellene.
Valaki tudja, hogy mi az a seta sv_cheats "1" paraméterrel indulás? -
#1702 Gyönyörű mi, kb 22mp-et vett igénybe az elkészítése a varázslatos MS Paint segítségével Windows 2000 alatt. Unatkoztam, de aztán nem akartam vele sokat pepecselni... -
#1697 És ez is igaz... Kicsi a világ... -
#1696 De attól tartok én vagyok...