79689
sof2.jpg
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Huhh már két órája nem tudok bemenni mert teli van a szerver, azaz annál is többen mert ugye az -ok privát passal nyomulnak mivel az Ő szerverük azaz +3 pléjer :)
    Kérek én is egy ilyen pass-t
  • ujedith
    Na jo, csak vicc volt ne vedd komolyan...de majdnem sirtam, amikor azt hallotam, hogy "siman veri a sof2-t". Nemsokara meglesz a jatek, leci ne vedd el kedvem olyasmivel, hogy letezik olyan game a veri a sof2-t. Koszike!
  • ujedith
    Ujedith=
    2MAX@=

Ezt kapod MUCSOK!
  • Pano
    RIP?? te jó ég. A RIP az egy... gyalázza az eredeti sof2-t :P
  • SGP
    Persze, ez rám is vonatkozik, ugyanis szinte kizárólag M4-el megyek, de szeretném, ha más fegyver is alkalmas lenne az ámokfutásra :)
  • Kolin Mekré
    Üdv!

"Ha már a programozó bácsik voltak olyan szíveseket belerakni egyébb fegyvereket, jó lenne, ha használnánk is azokat."
    Mondod te SGP aki az M4-el levadászod az nmy-k felét

Amúgy díjjazom az 5letet! Azért majd szóljatok mikortól lép érvénybe a változtatás, mert akkor kivételesen nem az M60-at hazsnálnám

Kicsit későn reagáltam bocsi :)
  • SATAN
    A grafika fullon van! Amugy a gamma rip! De nem hiszem hogy azért! A GORE SETUP-nál azt irja adjak meg vlami VIOLENCE kódot, de azt nem tom...
  • radical
    OBIsok plz segítsetek, hogyan lehet lanpartyn realdamages játékot indítani és hogyan lehet aestatsot belőni hogy megcsinálja az eseményről a statisztikát. Lehet levélben is de szerintem ha ide írjátok akkor többen okulnánk belőle. THX
  • radical
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  • Pano
    Szia Satan!

Milyen a géped konfigja? Mert talán túl erős a gépednek a játék és emiatt tiltja le a vért és egyébb ilyen dolgokat, hogy jól fusson. Bár, nem értem pontosan, hogy miért nincs vér.

Pano
  • SATAN
    Én ezt találtam de ezzel sem megy!:
    SoF2.exe +set lock_blood 0 +set com_multilingual 2 +set sp_language 0 +set console 1
  • SATAN
    Nem megy! Próbáltam külön is de ugy sincs benne vér! Biztos jó a parancs?
  • Bone-Cracker
    bocs az idézőjel véletlen maradt benn
  • Bone-Cracker
    Ahoz hogy vér legyen a parancsikont módosítani kell így: (lehet, hogy nem kell mind de nem tudom melyik kell biztosan)
    SoF2.exe" +set com_multilingual 2 +set sp_language 0

1782: felmentél már a ház oldalára, és beugrottál
    az erkélyen?
  • SATAN
    Segiccsen valaki! Leszettem má rég a játékot és nincs benne vér! Pedig egész, nem cenzuros és nem is beta! Tud vki segíteni?

ui.:i .m n.t lama!
  • SATAN
    Segiccsen valaki! Leszettem má rég a játékot és nincs benne vér! Pedig egész, nem cenzuros és nem is beta! Tud vki segíteni?

ui.:i .m n.t lama!
  • arsenlupin
    Segítség!
    Teljesen a játék elején(Prága)vagyok de máris elakadtam. Felkéne venni a kapcsolatot Dr Ivanisevicsel, na ez nem megy! Mindenkit kilőttem, de zárt ajtók vannak csak előttem. Help srácok!
    Üdv Arsen
  • Pano
    Bazzeg, fullig van modemesekkel az egész szerver, csak a DCF-eseknek van 50-100-as pingjük. Szaggat mint az állat, nem tudok játszanI!! valamit csinálni kéne, mert ilyen 500-700-as pingekkel nyomulnak és a szerver is lassul. Arról nem is beszélve, hogy én is szaggatok 40-es pingel..
  • SGP
    A szerver logolja az MP5-öt, nem veszik el, ne izgulj! :)
    A "nagy" realmod addon összesen csak annyit csinál, hogy a sebzést szorozza kb 2-vel. Ezért kell kicsit belenyúlni a dolgokba.
    Ha belegondolsz annál úgyse tudjuk jobban elbaszni, mint ahogy most van: buy M4, azt kész.
    Olyan nagy baj lenne, ha más fegyvert is lehetne használni értelmesen?
    Te paragép :P
  • radical
    Ha kijön az aestat támogatás akkor visszamenőleg bele lesznek rakva az MP5SD-s killek, vagy az eddigi 200-300 MP5 fragemet bebuktam?

Ezekkel az állítgatásokkal meg csak csínján. A realdamages gyerek nem foglalkozik a balace-szal?
  • SGP

Egy kicsit meg lesz piszkálva az MP5 szórása valamint az USAS shotgun is kap egy kis powert. Arra is gondoltam, hogy az AK kapjon egy adag tűzgyorsaságot cserébe vegyük le a szórását(3-4 lövés után).
    Azért basztatjuk ezeket a dolgokat, mert szeretném elérni, hogy ne mindenki csak M4-el nyomja. Ha már a programozó bácsik voltak olyan szíveseket belerakni egyébb fegyvereket, jó lenne, ha használnánk is azokat.
    Lehet, hogy a nem realdamage szerveren úgy kiegyenlítettek ahogy vannak, de nálunk nem.
    Kolin, ez rád nem vonatkozik, mert téged le se lehet robbantani az M60-ról :))
  • Pano
    Hi SGP!+

Hmm, értem. Így rendben van :)
  • SGP

A middle age2- vel az a baj, hogy CSAK 3db létrán lehet bejutni a várudvarra a táskáért. A támadók esélytelenek.

• Gerry
    Légyszi kezelj!!!
  • Pano
    Western: jó map :) Csak kurva sok campelős hely van benne, meg szinte mindegyik ház tetejére fel lehet mászni. Éppen néztem ugyanúgy jól bevéthető, mint amilyen jól támadható :)
    (első látásra a kékeknél az összes ember el fog veszni a bányában )
  • Pano
    Sorry, a Middle-Age 2-re gondolok, mert az egy az nem nagy durranás...
  • Pano
    Szia SGP!

Szerintem a The-Middle-Age is felmehetne, az is marha jó map!!. Azt tudom, hogy a Western Townt is Pharao csinálta de még nem néztem meg. Majd most!
  • SGP
    Hamarosan felkerül a szerverre megint 2 custom map

Wester Town

Sniper City

Tőccsétek!
  • DeXoSZ
    Tud valaki egy helyet,ahonnan le tudnám tölteni ?

Thx
  • Pano
    Már több napja tök kihalt a forum, mi van veletek gyerekek?
  • Pano
    nagyon szépen köszönjük dali!

Pano
  • Gerry
    Íme egy új LOGO kizárólag Ford Fairlane Kedvéért!
  • Pano
    THX!

Kolin: jah, most már mindent tudsz róla!
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Nekem a mesterlövés puska leírása tetszi ka legjobban
  • Pano
    Hi all!

Felkerült a dcf.uw.hu oldalra egy-két fegyver leírása és jellemzői (kaliber, súly stb). Aki jobban szeretne informálódni az általa használt fegyverekről, nézze meg ! Amint szerzek a többi fegyveről infót, azokat is kirakom! De, a többet használt fegyverek már kint vannak! Jó étvágyat
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Az a helyzet, hogy most épp abban a fázisnál tartunk hogy rábeszéljük az embereket hogy próbálják ki. (nagyon wolf fanok )
    Ha megleszünk 5-en akkor megkeresünk titeket, és lenyumnk majd 1-2 klánwart.
    Csak hogy legyen egy kis változatosság is.
    Mondjuk ez se a nyáron lesz, mert mindenki megy el nyaralni 1000L , de ha összejönnénk akkor mehetne a móka
  • Kolin Mekré
    ...mármint nem klánwarra gondoltam hanem egy sima össznépi fightra gondoltam, még mielőtt félreértené ezt a beszólást :D
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Pano:
    Egyszerüen :)) Felmentem a www.wrc.com-ra és elloptam az egyik gifet ...először gondolkodtam hogy magamnak mennyi időbe telne de így egyszerübb volt.
    Szörfölj te is a hálón hátha találsz egy pofás kis gif-et :)

Radical:
    Velem az OBI klán nem járna jól, mostanában a saját csapatomban TK-ok :/
    Hiába nyár van, nem tudok koncentrálni :Ð
  • Pano
    Jólvan dud, jólvan :) Mit ér egy jó clan önbizalom nélkül? . Én beismerem, hog ynem vagyok jó, meg szerintem a clan sem nyomja még úhy, ahogy kellene. "Fel kell még nőnünk" :)

Pano
  • Pano
    :DDDD Jólvan na, próbálkozni lehet :D

Kolin, hogyan csináltad a nick képet? :(