79689
-
#1885 FYI
With the ever-increasing amount of cheats and hacks out there for loosers to use so they can win in popular online/LAN games these days, it's good to know that some companies are actually doing something about it. Activision has announced that future patches for Soldier of Fortune II: Double Helix will add PunkBuster Online Countermeasures support to help prevent some of the rampant cheating. Word:
We are pleased to announce that Even Balance, Inc. is working on integrating PunkBuster into Soldier of Fortune(r) II: Double Helix (c) by Activision and Raven Software. We will release more details here as they become available. Any PB supporters who have specific knowledge of where to download hacks and cheats for multiplayer SOF2 should send information to [email protected].
I imagine this'll help quite a bit in cutting down on the cheaters, now if only some of the graphics manufacturers would stop making see-through-wall drivers to try and sell more product.
Egyszóval az összes csííternek annyi lesz. (Ha van egyaltalan :) )
Már nagyon várom a peccset!
Pilu -
#1882 :) -
#1880 Annyit kell tenned, hogy bebindelsz egy gombot a rec-re. Akkor majd felveszi...... ... ....... . ...
Muhahahahaha
-
#1879 De nekem nem veszi fel! -
#1877 Mondja már meg légyszi valaki hogy amikor felrobban a bolt és Sam bennmarad a tűzben akkor mit kell csinálni? (Már 2órája ennél a résznél szenvedek) -
#1875 Szia!
Szerintem van lehetőség rá... -
#1874 Proba. :) -
#1872 Walakie tud segiteni?
PLIz..
#1861-es uzenetben le van irva. -
#1871 Szia!
ha jobban átböngészed a fórumot, megtalálod a választ a problémára, már jó sokszor felmerült és válasz lett adva rá -
#1869 OLVASS -
#1865 Hát, ez több ok miatt lehet. Vag ynem patchelted fel 1.01-re a játékot és azért veszi "hibásnak" az exe fájlt (bár ez szerintem nagyon kizárható, de azért vegyük ezt is figyelembe ). Vagy van egy szép kis virid és befészkelte magát a sof2.exe-be.Próbáld meg újra telepíteni a sof2-t, lehet ez gyógyír lesz. (tanács: a mentéseidet másold át egy külön könyvtárba!). Ha így sem megy, mivel eredeti a cd-d, szerintem nyugodtan fordulhatsz a hibaelhárítókhoz -
#1864 Igen-igen! A www.sof2files.com címen van egy olyan patch, hogy Sof2 Blood patch for germany versions... (valami ilyesmi ) -
#1861 Hello all!
Nekem van RIP, meg BETA is es, ahogy vegig olvastam ezt a topicot, mindkettovel kitorolhetem a seggem. Nem tudna valaki egy FULL verzio letoltohelyevel kisegiteni? Elore is nagyon koszonom. THX!!! -
#1860 -
Mikice #1857 Sziasztok!
Mikor csatlakoznék egy szerverhez ezt az üzit írja ki:
clinet unknown to auth
ilyenkor mit lehet tenni? Tud vki segíteni?
Köszi -
#1855 Hmmmm: akkor nem tudom. próbáld meg azért a következőt: uninstall=>restart=>a soldier of fortune 2 - double helix könyvtár teljes tartalmának törlése (még magát a könyvtárat is)=>restart=>reinstall=>másold a patchet a sof2 mappába és ott futtasd! -
#1850 még jobb :) -
#1849 Szia!
nem véletlenül RIP van neked???? Mert csak ez lehet a gond, mivel a ripet nem lehet fel patchelni, meg a rip az eleve szar :) -
Borg #1848 Van akkora feelingje a játéknak, mint az első résznek volt anno? -
#1843 Csalmádé megadta a tanácsot. A hibának meg utánna nézek. De ha beirod valamelyik keresőbe, hogy The All Seeing Eye kapsz egy rakat letöltési címet... -
#1840 Szia
Lefuttatod az exe-t és felpatcheli automatikusan a a jatekot. Letöltöd az All-Seeing exe nevű programot (pl innen: dcf.uw.hu ) ami ki listázza a tört szervereket, megkeresed az OBi Inf szervert, rákatt duplán és nyomulsz -
#1837 A mi szerverünk nincs is törve. Teljesen egyben van.
Huuuuu de szar volt.... -
#1836 szia
Konkrétan mi a gondod? Ha azt az üzenetet kapod, hogy Invaild cd key az azért van mert csak tört szerverre tudsz felmenni. Ilyen pl az OBI szervere is. De mielött belefox, töltsd le az 1.01-es patchet a www.sof2files.com címről! -
#1833 Szia!
Hova kell bemásolni? -
#1831 hi all
leci irjon valaki egy letoltohelyet...(lehetoleg ne rip)
pliiiiiiiiiiiiiiiiz
koszi -
#1830 obi.servegame.com
Most épp egyik sincs fent az OBI szerveren, mert szarok voltak nagyon
Viszont talán a Middle Age 2-vel tennénk egy próbát vagy ha tudtok jól játszható custom mappokat min 24 respawn hellyel akkor írjatok.
-
#1828 Mennék én, ha otthonra behúznának nekem valami netet, de ezidáig senki sem volt hajlandó behúzni azt a tetves kábelt, se a Matáv (Axelero), se a UPC, sem az összes többi szolgáltató, aki még Matáv kábelein nyomja az anyagot, mert ha a matáv nem, akkor ők sem... Ezvan, az összes netszolgáltató bekaphatja a rakétavetőmet... -
radical #1826 Én is elköszönök, szokásos nyári szabimat töltöm a Balaton hűs partján , augusztus 21-én leszek legközelebb gép és sof2 közelben.
Addigra kérem megcsinálni a következőket:
- új király mapok
- kiegyensúlyozott fegyverek
- idle disconnect és spectator timeout
- aestat mp5-re is
- esetleg pár új játékmód.
Üdv,
[DCF]Radical -
gtom #1825 Csak elköszönni akarok! Mert egy időre(lehet hogy néhány hónap) nem lesz internetem. AUG.1 0h 1 min-től.(még van néhány percem) Akkor pá mindenkinek, jó volt ezt fórumot olvasgatni. én meg várom az adsl-t. FUCK mATAV
Csá! mindenkinek -
#1824 Na emberek. letöltöttem a map editort, de amint belenéztem azt hittem a buta megüt. Fingom sincs az egészről . Csak tudnám, hogy akukiba cxsinálják akkor ki lennék segítve. Semmi grafikus textura, lószar. Hozzá se tudok szolni -
Bilux #1823 Na senki? -
#1822 Majd lesz Bilux, amint lesz időm bevinni hozzád!! -
#1819 western ratyi -
radical #1818 Western meg sniper city = híg fos. -
#1817 Hi!
Na igen, a western az egy akkor gagyi egy map . Nem tudtok valahol pálya készítő prigiről? Ennyien csak össze tudnák egy normáli s mapot hozni. Akinek van kedve -
#1813 Hi Radic!
Köszi file-t amit küldtél, a realdamaget pedig a sof2/base-be kell csak másolni zerver gépnek és már müxik is, az aestats-rol pedig nem tudok semmit. -
#1809 Hi!
Ez kezd egyre viccesebb lenni, egy magyar ember sincs bent a szerveren, megrohamozták a külföldiek, nem tudok bemenni :DDD
Pano -
#1808 Szia SGP!
Szerintem a Dusrt az egyik legjobb map. A Westernel meg az a bajom, hogy elveszti az inf hangulatát, mert senki nem megy a táskáért, hanem felmegy a dombtetőre aztán vagy le sniperezik mindenkit, vagy lelő stb stb. Ez kb olyan, mint egy nyílt mezei ütközet, mindenki sorfalat áll és egymásnak esünk <#vigyor>. A Sniper City-t még én sem tudtam teszteltni élőben. Hey, télleg! <#kacsint> -
#1805 Ezt már én is megszívtam.
Hogy jönnek be az új pályák? Maradhatnak?
Személyem szerint a dust nem sof2-re való, a western elmegy a sniper city-vel meg nem találkoztam.
-
#1804 hm :)
az OBI klán lett volna a vigyorjelnél " ugye az -ok privát" de mivel megpróbáltam a klánjuk "csibecsőrét" alkalmazni linknek értelmezte és eltünt...szóval képzeljétek oda :)