79689
sof2.jpg
  • Pilu OBI
    ujedith:
    Kicsit hihetetlen, hogy nem szánsz arra pár percet, hogy körülnézzél warez oldalakon. De megtettem helyetted.
    Probáld ezt: http://hlc.warez.hu/
    Itt úgy emlékszem láttam.
    De ajánlom figyelmedbe a programok beszerzése fórum főcsoportot is!!

Üdv. Pilu OBI
  • Pilu OBI
    Albert: Olyan szervereken van ez a hiba amelyek nincsenek megbuherálva. Próbálj krekkelt szervereket keresni. De ha már magyar vagy miért nem próbálod meg a jó kis magyar Clan szervereit.
    INF: 152.66.93.30:20100
    ELM: 152.66.93.30:20101

Jah, és a kell az 1.01 patch
    ASE latja a szervereket

Pilu OBI
  • radical
    Nincs cím. Menj fel egy filecsereberélő szolgáltatásra talán ott találsz.
  • ujedith
    Nemigaz, hogy senki sem tud egy cimet...
    Leci szanjon mar meg valaki eggyel... PLIIIIIIIIZZZZZZ!!!!
    Ha nem akarja ide irni, akkor johet mailbe is, de valahogyan irja le. Negyon koszi lenne elore is....
    EMIL: [email protected]
  • Pano
    Minek az neked? :)
  • ujedith
    Sziasztok!!!!
    VALAKI!!!!!
    Egy ISO cimet!!!!
    PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!PLIZ!
  • Pano
    téháiksz
  • radical
    Szép munka.
  • Pano
    . Ez a rossz vagy a jó kijejezése? :)
  • radical
    Hát ez nem semmi!
    Meghallgattam a dumákat és dőltem!
    Parancsra várok Uram! Haláli!!!
  • Pano
    Mindenképp csináljatok biztonsági másolatot, mert lehet, hogy télleg nem megy át a pure serveren
  • Pano
    Sziasztok!

Nah, elkészült!!!

Innen tölthetitek le, az install le van írva egy txt fájlban!

http://free.x3.hu/pano/sof2_hun_radio.zip

Gyorsan töltsétek le, amíg nem törlik! Ha ez mégis megtörténe írjatok: [email protected]
  • Pano
    hehe, tévedsz radical, tévedsz. Megy az!!
  • radical
    Az első meg a harmadik mondat még igaz is.
  • radical
    Azt remélem tudod, hogy pure szerveren a magyar hangüzenetek nem fognak menni, unpure serverre meg nem megyünk mert csítelnek rajta. De egyébként jó ötlet.
  • Pano
    Mielött bárki eltájolódna, a HANG lesz magyar, nem a felirat :)
  • Pano
    Sziasztok!

Elkezdtem honosítani a Sof2 multiplayer rádióüzeneteit. Ha ma minden jól megy még ma meglesz a magyar szöveges rádióüzenet :)). Majd jelentkezem vele...
  • radical
    Ezt találtam:

How is the rank calculated?

Using the ranking matrix data - for each pair of players i and j, we calculate:
    For all i!=j (frags/deaths) the difference matrix[i][j] - matrix[j][i] (Frags i scored against j minus the frags j scored again i) is calculated. We then devide by matrix[i][j] + matrix[j][i] to calculate an efficiency. This is done for all possible other players j, telling us how good player i has been doing against all these other players.

Summing up these quotients we get a 'netto performance sum'. The latter is finally divided by the number of i's contacts (e.g. the N° of possible other j players that fragged i).

This yields values from -1 to 1. I then shift the range by +1 and multiply by 50, to get the ranking range you know from 0 to 100.

HTH
  • Pano
    cheat élesítése: konzolba írd be: acsalasmegöliajatekhangulatát. Innentől már lehetsz rambo. De ne feledd, örök élet nincs
  • Pano
    :DDD igen bírom amikor veszekedtek
  • radical
    "Bocs, de rendkívül tudatlan vagyok." Nyugi ezt mindenki tudja.
  • ujedith
    FULL ISO LETOLTO HELYET!
    Valaki PLEASE!
  • Pano
    Had merjek rákérdezni valamire OBIka :). Hogy áll a Sof2 magyar hivatalos honlap?
  • Pano
    Mind2, de főleg a Trio3D
  • Gerry
    Mi? Az, hogy 20:00-ig bent vagyok, vagy ez a gépre vonatkozik?
  • Pano
    Az derék :DD
  • Gerry
    Még egyelőre sehogy, mert csak otthon tudom kipróbálni, és 20:00-ig a munkahelyemen vagyok, itt meg egy PIII 700-as van egy Trio3D-vel, amin asszem nemigazán akaródzik elindulni, de nem is próbáltam...
  • Pano
    Kösz, de nem az Armyről beszélek :). Hanem az operation flashpointról, annak kéne egy download linkje. Jah, amúgy hogy tetszik az AA?
  • Gerry
    Ha a link, amit adtam nem müxik, felmész az nVIDIA honlapjára, és ott a Power of 3d-re mutatva rákattintasz a games-ra, majd a lap alján (ha jól emléxem) ott a link.
  • Gerry
    Mondjuk az nVIDIA FTP-jéről: INNEN !
  • Pano
    Szia!

Arra mérget vehetsz, és köszi! :). De ez a gém nagyon brutális... (Dolby Virtual hangrendszer van benne).

De honnan tudnám letölteni? :(
  • radical
    Ezek szerint matyi még gyengébben fog játszani?
  • radical
    Aládrúgok baze.
  • Gerry
    Na, akkor asszem nekiugrok, és lehúzom...
  • Pano
    Van benne LAN mód...
  • Pano
    Unreal motorra épül!

1000+ MHz processzor, 256 MB RAM, 32 MB-os 3D-s videokártya...

sorry: americasarmy.com :PP
  • Gerry
    Csak neten megy? LAN mód nincs benne?
  • Pano
    www.americansarmy.com

Azt még had fúzzem hozzá, hogy itt nincs rambo mód, hogy el lehet ugorni egy granat elől! Ugyanis ha felrobban itt ábrázolva vannak a rekeszek, ahogy elsűvítenek előtted, melletted stb és szétszednek. Arra kell vigyázzni, hogy eleg egy single tüzelési módban egy lövés akárhova és nyista! (realizmus rulez)
  • Pano
    Sziasztok!

Nah, van egy játék, egy játék, ami A JÁTÉK .

Rövid története annyi, hogy az amerikai kormány adott parancsot e játék kifejlesztésére aminek költségeit az adófizetők pénzéből fizették. (ezért ingyen letölthető a játék, becsomagolva 200 MB, kicsomagolva 500 MB ==http://pc.ign.com/articles/364/364004p1.html==) A cél az volt, hogy a fiatalok megismerhessék a hadseregben használt fegyvereket, a kiképozés szakaszait és magát a katonaságot és, hogy kedvet kapjanak a katonasághoz, egy úgymond bevonulásra való felbuzdítás. Namármost, emberek, ez a játék annyira valóságos lett, hogy már szinte félek tőle... A hangok, a fegyverek, a játékmód, hihetetlen!!!. Ha pl edldobod a vakító gránátot, és ha túl közel vagy elkezd csengeni a füled -fülesel télleg olyan:)-. ). A játék multiplayer módban megy csak. De mielött mehetnél multizni át kell esned a kiképzésen (miközben csinálod a kiképzést legyél neten!), ha ez megvan utánna jönnek a kisebb nagyobb küldetések (egymásra lövöldözés festék fegyverrel stb). Szóval, azonnal mars letölteni!!!!!

Pano
  • Pano
    Hi!

Na véégre basszus :)))