79689
sof2.jpg
  • Kaszi46
    Köszi pano valoszinuleg elofizetek akkor rá:))
  • KeKKSZike
    Még mindig nem tudtok letöltőhelyet?!
  • Kaszi46
    kell 1.1-es aszem keress rá a neten tiutira megtalálod
  • Pano
    Pl az utobbi pár napban letöltött filmjeim: Fegyverek szava, Resident Evil -a kaptár, Katonák Voltunk, Az időgép, Wasabi, blade 2, K-PAX, Pókember, Jégkorszak..
  • Pano
    Szia! Nem vagyok előfizető, server admin vagyok. (nem az enyém a szerver) De nekem semmilyen előnyöm nem származik belőle, csupán annyi, hogy nekem ingyen jár az asscount (ezért nem kell embereket toboroznom, nehogy félre értsd! csupán ismeretség). Puszta jó indulatból mondom, mert télleg jó minőségű cuccok vannak fent és a játékok azok már megjelenés napján fent tündökölnek ISO-ban, vagy a zene, appz, filmek.. A filmek azok DVD minőségben vannak fent a szerveren, szal nagyon megéri letölteni őket :). Csak mondhatom, teljesen okés a dolog :P
  • Kaszi46
    csáá Pano amirrorwarezzel kapcsolatban szeretnék töled 1-2 dolgot kérdezni:ha csak hétvégén tudok adsl connectel töltögetni akkor is megéri e, filmek milyen minőségben vannak fenn, és te azert ajánlod mert nmeked is van benne érdekeltséged vagy csak előfizető vagy te is és pusztán jóindulatból ajánlod nekeünk ezt a dolgot(ahogy téged ismerlek persze 100% hogy az utobbi lesz rá a válasz:)).) amúgy kicsit bizalmatlan vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban de ha te azt mondod hogy okés a dolog akkor tutira előfizetek én is. üdv Kaszi46
  • Pano
    Szia!

Le kell töltened egy opengl frissítést a videókártyád gyártójának a honlapjáról. nekem geforce-om van, és a www.nvidia.com-ról letöltöttem, feltelepítettem és utánna ment. (nekem is ezt írta ki anno)
  • KeKKSZike
    Sehonnen nem lehet leszedni a full ISOT?!
  • Dud [OBI]
    Ha esetleg nem jutnál be a szerverre, mert tele van, írj ide, valaki közülünk tuti olvassa ezt és akkor szól azoknak, akik bennt vannak, hogy "csináljanak" egy helyet!
  • SGP
    A sof2-ben külön vagyunk :)
  • Pano
    Az a baj, hogy ISO-ról csak FTP szervereken tudok, ahol fizetni kell a loginért, de kibaszottul megéri. Egy rakás film -amik most mennek a moziba- dvd minőségben fent vannak, megjelenés napján zene, játék, programok stb stb... én csak filmnekből töltöttem le több mint 10 GB-ot egy hét alatt.... Ha rászánod magad, akkor had ajánljam a legjobbat! aholén is bent vagyok: mirrorwarez.uw.hu
  • KeKKSZike
    nem szedtem le, de tudnátok mondani egy full ISOt?!
  • Pano
    Én csak az első pályát vittem végig :) kb ennyit tudok segíten single ügyben
  • Pano
    Szia!

Le ne merd tölteni a RIP-et, mert azzzal csak problémák vannak meg óóócskaaaaaaaaaaaaa :)
  • Pilu OBI
    Én sem játszottam vele sokat. Prágában kinyirtam pár esőkabátost aztán megnéztem a multi részt. Még nem hagytam abba azóta sem.
    Pilu
  • Qnosi [OBI]
    Ti mind vegigvittetek a singlet?? Ejjj .. En egy percet se jaccottam vele .. Multi legjobbabb !! (realdamage rulez) Jojjon mindenki !!!

Qnosi
  • Dud [OBI]
    Szal Hazzard, ide öntheted, ha valami nem tiszta! De mondom, mielőtt véleményt alkotsz, nézd meg a szerverünket. ASE látja. Ma este is ott leszek, gyere fel, teszteld ki! Szívesen lánálak ott!
  • TomBond
    Hát persze! Neked bármikor! :-D
    http://warezcenter.warez.hu/
    Igaz ez csak rip nem iso de jó és műxik!
  • KeKKSZike
    Egy full verziós letöltőhelyet tudnátok mondani?
  • radical
    És a Gravis gyártotta...
  • Kaszi46
    http://www.photo3d.net/English/Eng-index.htm nézd meg az ezen az oldalon található képeket a szemcsivel nagyon faszák+ van rajta olyan progi is amivel bármilyen képet meg tudsz csinálni 3d-sre persze nem lesz olyan mint amiket itt találhatsz....
  • verti.go
    Igazán nem kukacoskodásból, de az a sisak "Forte VFX1" néven futott
  • radical
    Nekem is van ilyenem. Tényleg király cucc, mélységet ad a 3d-s játékoknak. Az egyik gondja hogy a monitorodnak 120Hz-en kell mennie, akkor jut szemenként 60Hz. Ez hosszútávon fárasztó. A másik hogy a 2d-s HUD és célkereszt a képernyő felszínén marad ami kissé zavaró. Én a valódi virtuál sisakra várok. (Emlékszik valaki a Gravis GFX-1 re?)
  • radical
    Én benne vagyok. Majd tisztázni kéne a részleteket.
  • TomBond
    Bocs tudom már régi meg mindenki végigjátszotta stb.

Keresek a SOF2-höz mindent amit lehet (magyarítás, magyar nyelvű játékleírás, vagy bármit).

Köszi!
  • Pano
    Battlefield 1942 GOLD
    [2002-08-19 @ 19:11 - ZeroCool] (kommentek: 5)
    VÉGRE :D Elkészült vala az Electronic Arts és a Digital Illusion közös munkájából megszületett Battlefield 1942 című sikervárományos. Ennek, a második világháborús FPS-nek a különlegessége, hogy az összes (valóságban is használt) járművet és fegyverzetet alkalmazhatjuk csatáink során (legyen az földi, vizi, vagy légi egység...). Szeptember 12-én érkezik a boltokba, addíg nincs más dolgot, mint a hivatalos honalpját megszemlélni...
  • Kaszi46
    ezt nem hiszem el le van írva én meg rákérdezek sorry:))) asszem kék halál állapota lépett fel az agyamban sorry még1*
  • Pano
    bazz, nem férek be a szerverre...

Kaszi:he?
  • Kaszi46
    emmegmi Pano? nem vágom
  • Kaszi46
    pfuuuu bazzeg hogy fogalmaztam te atya ég(kicsit ütősre sikeredett ez a cigi)
  • Pano
    OBI: ezt feltehetnénk a szerverre, nem lehet rossz:

Tactical Operations mod - Mods
    Posted by: Red Carnage on 08-17-2002 at 16:13 - Source: http://tacops.fragland.net/
    (This News Item has been viewed 316 times!)
    Well here is a Mod for u all to test.
    It is only 0.03 Alpha so bare with me.

Quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version 0.03 Alpha features:
    - New "campaign selection screen" with realistic briefings for randomly generated missions
    - Tweaked bullet damage and realistic armor penetration
    - New weapons: Desert Eagle .50 (no model yet), AK-47 Kalashnikov, M82A1 Barrett (these weapons can only be selected through the RMG inventory menu)
    - Modified carrying capacity for weapons, items and ammo
    - Weapons' inaccuracy, damage and speed in multiplayer mode are now similar to single player values. This makes multiplayer mode a lot more tactical.
    - MSG90A1 scope changes: night vision mode and more powerful zoom, up to 60x
    - Some change in strings (american/english languages only)
    - Health kits are now very rare in RMG missions
    - Full ammo for all selected weapons when starting a RMG mission
    - And a few more things...

--------------------------------------------------------------------------------

Well give it a try here
  • Kaszi46
    van ilyen szemüvegem gef3 deluxe-hoz adták. nagyon fasza meg minden de csak 800x600-ban és 60 hz-n lehet vele futtatni vele a dolgokat és így kifolyik a szemed elég hamar.ja és elég nehéz belőni ugy mindent hogy a játék igy 3d-ben fusson pl: sof2-t még nem sikerült soha így elindítanom. amúgy bármilyen képet meg lehet vele nézni 3d-ben egy kis átalakítás után és ezek eléggé jol néznek ki. 1épként amíg win98 volt fent a gépemen addig egy kis bug miatt afilmeket is lehetett nézni a szemüveggel. jo moka meg minden de egy honap után valoszinüleg ott porosodna neked is a polcon a szemcsi, de azert jo móka
  • Pano
    jéééé, nézzétek mirebukkantam:
    http://www.edimensional.com/Merchant2/agent.mv?AG=FilesNetwork&SC=PLST&S=edimensional

állítólag ha megveszed ezt a szemüveget és hozzá a szoftvert, virtuális valóságban tudod játszani a sof2-t,nem semmi :)
  • Pano
    Ja snip, el tudnád ujra küldeni nekem azokat a sof2scripteket amiket írtál? küld el és kirakom...
  • Pano
    wooala
  • Pano
    rohadt jó a nick képed snip :)
  • Pano
    szia dud! Ez egy nagyon jó ötlet! én mindíg sel néztem rátok, most, h így létrejön egy szövetség, kész álom :). Én teljes mértékben benne vagyok! Egyszer -majd megbeszéljük- bemegyünk egy IRC csatira vagy wilcora és megbeszéljük a részleteket...
  • snip-r
    Dud OBI:
    Nekem tetszik az 5let. Foleg hogy lesz egy stabil vas :) amit latvan leesett az allam... Hihetetlen, hogy mi kell ala.
  • Pano
    beszarok ennek az ürgének, itt olvassa de azért sem csinálja meg.. bazzee
  • Lord Maelstrom
    Hüpppppppppp!