79689
sof2.jpg
  • [-Balu-]
    Csá!
    Tudna valaki nekem mondani a krekkelt jatekhoz multiplayer kodot? mert nem fogadja el a jatek serial numberjét multikodkent. Elore is kosz, Balu
  • Dud [OBI]
    Bazz... 3 beírással lejjebb...
    Egyébként mégegyszer: www.sof2files.com
  • Pano
    Jaj de jóóó. :) Már nagyon untam a mapokat. Látom, az általam ajánlottak is bent vannak alistában
  • SGP

www.sof2files.com -ról le tudjátok szedni amíg fel nem kerül az obi.servegame.com -ra.
  • SGP

Tegnap már kinéztem néhány mapot, amiket most tettem fel.
    32 playeresek és játszhatónak tűnnek. Egyenlőre inf-ek, de ha így esetleg szar, lehetnek dem-ek is.

- Downtown
    - Cargo Ship
    - Subway
    - OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault

• EmThor
    ki kell hozni samet aki megsérült menj be az épületbe majd keresd meg a gázcső elzáróját onnantól nem lesz gond majd kapd fel samet a válladra
  • agyhalál
    Szesztek.
    Az Armory Shopban elakadtam, nem tudom, hogy lehet tovább jutni. Amikor felrobbantják a kócerájt.
    A fegyvert felszedtem , ki is jutottam az utcára, de onnan semerre nem jutok.
    Tudna valaki segíteni?
  • Pano
  • Kaszi46
    menj máááááááááááár a ...... :)))))))))))))))
    na jo holnap vihetem 7 ezerért:)
  • Pano
    mondjuk 7 ezer forintért, és én máris vevő vagyok rá
  • Kaszi46
    akkor ne az nvidian keress drivert hanem az asus oldalan nekem sem volt jo a detonator az asusos kártyámhoz
  • Myrkul
    igen
  • Kaszi46
    asus-os?
  • Myrkul
    Geforce 2 mx
  • Kaszi46
    milyen kártyád is van?
  • Myrkul
    Hát ez is megvolt sajna :( az nvidia.com -rol 3 fél drivert töltöttem le de egyik sem segített :( tudnátok pontosan mondani egy cimet hogy honnan mit töltsek le, hogy jó legyen? Köszi
  • Kaszi46
    bocs hogy ilyen kérdést teszek fel itt de ti valszeg tudtok ebben segíteni.
    szal ezt mennyiert lehetne eladni szerintetek? :ASUS V-8200 geforce 3 deluxe eladó 1 éves még van rá 2 év garancia tv ki és bemenet van rajta, tartozékok: 3d-s szemüveg eredeti játékok 3 db és felhasználoi szoftverek szintén 3 darab. doboz is megvan hozzá

amúgy meg a mapkészítéshez sok sikert már alig várom. ja és gémeskút legyen már benne:))) meg puli is:)
  • Pano
    Rendben. Beszélgettünk qnosival h ketten gyártunk egy mapot... (egyenlőre a tudásom ebből 0, de remélem meg tud tanítani engem ennyira, h be tudjak segíteni :) ). majd, meglátjuk :P
  • Dud [OBI]
    Vedd fel a kapcsolatot a Qnosival. Tesztelje ki a mapokat és ami jó, azt feltesszük. Ha van tipped, hogy melyik mehet, csak szólj, bepaszírozzuk a litába. (Már mi is gondolkoztunk rajta, hogy frissíteni kéne...)
  • Pano
    OBI, FIGYELNI kénne a megjelenő új mapokat a sof2fileson. az utobbi pár napban kijött 3 olyan fasza map (köztük egy raven által készített) h sxzerintem érdemes megnézni. egyre jobb ésx jobb custom mapokat fejlesztenek..
  • radical
    Töltsd le a hivatalos Detonator drivert ami tartalmazza az opengl drivereket is. Az alap XP-s driverből ez hiányzik. Semmi más nem kell hozzá.
  • Pano
    nekem XP-m van, egy opengl patch-t kell letöltened a videókártya gyártjóának honlapjáról, pl www.nvidia.com
  • Dud [OBI]
    Még nincs. De már alakul...
  • Myrkul
    Sziasztok !!

Van itt valaki? Akinek megy a SOF II XP alatt? Mert nekem opengl-re hívatkozva nem megy. Már feltettem uj drivert de ez sem segített :(
    Köszi!!
  • Pilu OBI
    Fúrás kész? Tudója vagy már a dolgokank?
  • Dud [OBI]
    Lol!!!
  • snip-r
    Ebbol mar en sem maradhatok ki ;P Altalaban ezek a konzolparancsok mukodnek UT, QT, SOF2, stb. alatt konzolban konzolban:
    gamma modositasa: set r_gamma 2
    FPS kijelzese: set cg_drawFPS 1
    parancsok listaja: cmdlist
    valtozok: cvarlist
    Es egy egyszeru script, hogy ne kelljen VC gombot nyomogatni az ugrashoz:
    bind x "vstr jmp"
    set jmp "+moveup;wait 10;-moveup;wait 10;+movedown;wait 30;-movedown"

• Pano
    Hamár felvetődtek a consol parancsok én is írnék kettőt a kezdő játékosoknak, amik nagyon nagy segítséget nyújhatnak:

cg_fov xx => "látóteret" tudod ezzel a parancsal bővíteni ill. csökkenteni. Az intervallum 0 és 100 között mozog, az alaphelyzet 85 (az értéket az x helyére írd)

cg_crosshairsize xx => a név mindent elárul :) defaul: 24-es méret

valamint egy más..

bind [key] say [szöveg] =>akik jártassak az FPS világában, azoknakl nagyon nem új:). Egy szöveget tudsz beprogramozni egy adott bill.re. key helyére azt a billentyűt írd amire be akarod programozni, a másik meg érthető :). ( [] karakterek n élkül)

Ennyi lettem volna
  • radical
    Kár hogy azok cheatkódok és így semmi közük ahoz amire garrettnek szüksége van.
    Neked Garrett ez a parancs kell: \toggle cg_drawfps vagy \cg_drawfps x. Ahol x lehet 1 vagy 0.
  • radical
    De nekem viszont hosszabb a pöcsöm.
  • SGonzalez
    966-os hozzászólásban részletesen le van írva minden kód.
  • The Garrett
    elkülddheted mailben vagy ICQ-n is..de a játék ban is lehet valami konzolparanccsal nem?
  • Dud [OBI]
    Az pedig elég. Van egy progi, ami méri hány fps van épp. Fraps a neve. Ismered? Ha nem adok egy linket. Ezzel lehet mérni, bármelyik gámában.
  • The Garrett
    Utánna már nem is jelentkezik. köszi...

256
  • Dud [OBI]
    Az mindenkivel előfordul néha-néha, de csak a körök elején. Utána már nem. Ez valami progi bug lehet. De utána nem szabadna, hogy jelentkezzen. Mennyi RAM-od van?
  • The Garrett
    nem tudom akkor akadozik mikor a hangokat tölti be. (fegyverhangok stb.. ugyhogy az első két körben játszani se tudok míg be nem tölti a hangokat. DE utánna már megy rendesen.

Single Playerben nem voltak ilyen gondjaim. Ott mindent maxra felvéve is simán ment egyszerse akadt meg...

ÉRDEKES
  • EmThor
    Hát ez ténleg furcsa. Milyen géped van? Viszont míg az ut d3d használ addig a sof opengl-t. próbálkozz új vid.kártya drivert feltenni az talán segít és mondjuk vegyél vissza az élsimításból ha be van kapcsolva (anti alaising off)
  • Dud [OBI]
    Nálam egy P4 2,26 / 512RDRAM / GF4 Ultra ... mellett nem szaggat valahogy. Ki érti ezt?!
  • radical
    Ez jópár dologtól függ. Milyen a videótárcsád, mennyi a ramod, mekkora a procid. Ennek függvényében milyen részletességre van állítva a játék. Egy GF2n,256rammal,850-es procival 1024x768-ban, mindent közepes részletességre állítva nem szabadna szaggatnia. Nálam 1600as cerkán,512rammal,gf3ti500on 1024x768ban max részletességen 35 és 90 fps között ingadozik.
  • The Garrett
    Na sikerült tegnap játszanom, de egyvalamit áruljatok el: Miért szaggat a játék jobban 640x480 ban mint az UT2003 1024x768 ban?

komolyan mondom játszhatatatlanul szaggatott!