79689
-
#2111 Csá!
Tudna valaki nekem mondani a krekkelt jatekhoz multiplayer kodot? mert nem fogadja el a jatek serial numberjét multikodkent. Elore is kosz, Balu -
#2107 Bazz... 3 beírással lejjebb...
Egyébként mégegyszer: www.sof2files.com -
#2105 Jaj de jóóó. :) Már nagyon untam a mapokat. Látom, az általam ajánlottak is bent vannak alistában -
www.sof2files.com -ról le tudjátok szedni amíg fel nem kerül az obi.servegame.com -ra. -
Tegnap már kinéztem néhány mapot, amiket most tettem fel.
32 playeresek és játszhatónak tűnnek. Egyenlőre inf-ek, de ha így esetleg szar, lehetnek dem-ek is.
- Downtown
- Cargo Ship
- Subway
- OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault
-
#2102 ki kell hozni samet aki megsérült menj be az épületbe majd keresd meg a gázcső elzáróját onnantól nem lesz gond majd kapd fel samet a válladra -
#2101 Szesztek.
Az Armory Shopban elakadtam, nem tudom, hogy lehet tovább jutni. Amikor felrobbantják a kócerájt.
A fegyvert felszedtem , ki is jutottam az utcára, de onnan semerre nem jutok.
Tudna valaki segíteni? -
#2100 -
#2099 menj máááááááááááár a ...... :)))))))))))))))
na jo holnap vihetem 7 ezerért:) -
#2098 mondjuk 7 ezer forintért, és én máris vevő vagyok rá -
#2097 akkor ne az nvidian keress drivert hanem az asus oldalan nekem sem volt jo a detonator az asusos kártyámhoz -
Myrkul #2096 igen -
#2095 asus-os? -
Myrkul #2094 Geforce 2 mx -
#2093 milyen kártyád is van? -
Myrkul #2092 Hát ez is megvolt sajna :( az nvidia.com -rol 3 fél drivert töltöttem le de egyik sem segített :( tudnátok pontosan mondani egy cimet hogy honnan mit töltsek le, hogy jó legyen? Köszi -
#2091 bocs hogy ilyen kérdést teszek fel itt de ti valszeg tudtok ebben segíteni.
szal ezt mennyiert lehetne eladni szerintetek? :ASUS V-8200 geforce 3 deluxe eladó 1 éves még van rá 2 év garancia tv ki és bemenet van rajta, tartozékok: 3d-s szemüveg eredeti játékok 3 db és felhasználoi szoftverek szintén 3 darab. doboz is megvan hozzá
amúgy meg a mapkészítéshez sok sikert már alig várom. ja és gémeskút legyen már benne:))) meg puli is:) -
#2090 Rendben. Beszélgettünk qnosival h ketten gyártunk egy mapot... (egyenlőre a tudásom ebből 0, de remélem meg tud tanítani engem ennyira, h be tudjak segíteni :) ). majd, meglátjuk :P -
#2089 Vedd fel a kapcsolatot a Qnosival. Tesztelje ki a mapokat és ami jó, azt feltesszük. Ha van tipped, hogy melyik mehet, csak szólj, bepaszírozzuk a litába. (Már mi is gondolkoztunk rajta, hogy frissíteni kéne...) -
#2088 OBI, FIGYELNI kénne a megjelenő új mapokat a sof2fileson. az utobbi pár napban kijött 3 olyan fasza map (köztük egy raven által készített) h sxzerintem érdemes megnézni. egyre jobb ésx jobb custom mapokat fejlesztenek.. -
radical #2087 Töltsd le a hivatalos Detonator drivert ami tartalmazza az opengl drivereket is. Az alap XP-s driverből ez hiányzik. Semmi más nem kell hozzá. -
#2086 nekem XP-m van, egy opengl patch-t kell letöltened a videókártya gyártjóának honlapjáról, pl www.nvidia.com -
#2085 Még nincs. De már alakul... -
Myrkul #2084 Sziasztok !!
Van itt valaki? Akinek megy a SOF II XP alatt? Mert nekem opengl-re hívatkozva nem megy. Már feltettem uj drivert de ez sem segített :(
Köszi!! -
#2083 Fúrás kész? Tudója vagy már a dolgokank? -
#2081 Lol!!! -
#2078 Ebbol mar en sem maradhatok ki ;P Altalaban ezek a konzolparancsok mukodnek UT, QT, SOF2, stb. alatt konzolban konzolban:
gamma modositasa: set r_gamma 2
FPS kijelzese: set cg_drawFPS 1
parancsok listaja: cmdlist
valtozok: cvarlist
Es egy egyszeru script, hogy ne kelljen VC gombot nyomogatni az ugrashoz:
bind x "vstr jmp"
set jmp "+moveup;wait 10;-moveup;wait 10;+movedown;wait 30;-movedown"
-
#2077 Hamár felvetődtek a consol parancsok én is írnék kettőt a kezdő játékosoknak, amik nagyon nagy segítséget nyújhatnak:
cg_fov xx => "látóteret" tudod ezzel a parancsal bővíteni ill. csökkenteni. Az intervallum 0 és 100 között mozog, az alaphelyzet 85 (az értéket az x helyére írd)
cg_crosshairsize xx => a név mindent elárul :) defaul: 24-es méret
valamint egy más..
bind [key] say [szöveg] =>akik jártassak az FPS világában, azoknakl nagyon nem új:). Egy szöveget tudsz beprogramozni egy adott bill.re. key helyére azt a billentyűt írd amire be akarod programozni, a másik meg érthető :). ( [] karakterek n élkül)
Ennyi lettem volna -
radical #2076 Kár hogy azok cheatkódok és így semmi közük ahoz amire garrettnek szüksége van.
Neked Garrett ez a parancs kell: \toggle cg_drawfps vagy \cg_drawfps x. Ahol x lehet 1 vagy 0. -
radical #2075 De nekem viszont hosszabb a pöcsöm. -
SGonzalez #2074 966-os hozzászólásban részletesen le van írva minden kód. -
#2073 elkülddheted mailben vagy ICQ-n is..de a játék ban is lehet valami konzolparanccsal nem? -
#2072 Az pedig elég. Van egy progi, ami méri hány fps van épp. Fraps a neve. Ismered? Ha nem adok egy linket. Ezzel lehet mérni, bármelyik gámában. -
#2071 Utánna már nem is jelentkezik. köszi...
256 -
#2070 Az mindenkivel előfordul néha-néha, de csak a körök elején. Utána már nem. Ez valami progi bug lehet. De utána nem szabadna, hogy jelentkezzen. Mennyi RAM-od van? -
#2069 nem tudom akkor akadozik mikor a hangokat tölti be. (fegyverhangok stb.. ugyhogy az első két körben játszani se tudok míg be nem tölti a hangokat. DE utánna már megy rendesen.
Single Playerben nem voltak ilyen gondjaim. Ott mindent maxra felvéve is simán ment egyszerse akadt meg...
ÉRDEKES -
#2068 Hát ez ténleg furcsa. Milyen géped van? Viszont míg az ut d3d használ addig a sof opengl-t. próbálkozz új vid.kártya drivert feltenni az talán segít és mondjuk vegyél vissza az élsimításból ha be van kapcsolva (anti alaising off) -
#2067 Nálam egy P4 2,26 / 512RDRAM / GF4 Ultra ... mellett nem szaggat valahogy. Ki érti ezt?! -
radical #2066 Ez jópár dologtól függ. Milyen a videótárcsád, mennyi a ramod, mekkora a procid. Ennek függvényében milyen részletességre van állítva a játék. Egy GF2n,256rammal,850-es procival 1024x768-ban, mindent közepes részletességre állítva nem szabadna szaggatnia. Nálam 1600as cerkán,512rammal,gf3ti500on 1024x768ban max részletességen 35 és 90 fps között ingadozik. -
#2065 Na sikerült tegnap játszanom, de egyvalamit áruljatok el: Miért szaggat a játék jobban 640x480 ban mint az UT2003 1024x768 ban?
komolyan mondom játszhatatatlanul szaggatott!