Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sise tolja még, én pedig 2 hete nem játszottam mert megint elõjött az akadós problémája sofomnak amit hiába javitok, pb frisités után mindíg ujra elkezdi😞
*Posse*T.W.D*
Mesélj mi történt errefelé? Te tolod még SoF2-t, és a többiek sáska,Qnosi meg a többi OBI? 😛
négerfaló... pfff 😄
*Posse*T.W.D*
FLowa bá és a necrofil állatgörény szokott még itt lenni ,vagy már nem gyakor vendégek errefelé?
01110000 01110010 00110000
nem volt turelmem próbalgatni szal formaztam egy jót... 😄
azer thx mindent
Megprósza következõ:
Töltsd le ezt:
CATALYST Uninstaller
meg ezt:
Reg Cleaner
Amint leszedted az ATI drivert a progival, reboot, utánna indítsd el a regcleanert és ha megmarad ATI-ra vonatkozó kulcs, akkor azt pipáld be és töröld (amint indítod a progit, egybõl az elsõ lista). Csinálj megint egy rebootot és a próbáld újra feltenni a drivert. De, ha rám hallgatsz, control center nélküli verziót ( a 27 megásat).
Majd írd be, hogy a hiba továbbra is fennáll e.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ugyanez volt nekem is amikor a BF2 miatt feltettem a 5.7-es drivert utána vissza akartam cserélni régi programra és ezt irta ki.
LoL tegnap egy újraindítás után aztat vettem eszre hogy vmiert eltunt a videókártya driver a géprõl es default 'alapértelmezett képernyõ' van beállítva... mondom ok, ugyis kéne mar egy uj driver felmentem ATi.com-ra leszedtem a legujabb drivert de telepítésnél ezt a hibauzenetet kapom : omg
kb értem is hogy mit jelent, megpróbáltam azzal a driverrel is amit alapból a kártyához adtak de ugyanezt irja ki... kurvara nincs kedvem formázni... vki help pls 😞
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Tegyük hozzá, hogy az emelt szint az meg.....
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amúgy én a gyõri Széchenyi István Egyetem, mûszaki tudományi karára megyek mérnök informatikus szakra.
Nekem 128 pontom lett összesítve.
Ha az új érettségi rendszerõl és az új felvételi eljárásról akarod megtudni a véleményem, akkor megmondom: az érettségi az katasztrófális, a felvételi eljárás meg szerintem szar. Jó, én az elõnyét láttam, de sokan viszont a hátrányát.
*Posse*T.W.D*
[email protected]
kössz!
BSZ Csabi
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
jo kerdés! jó kérdés! xDDDD <#gun>#gun><#gun>#gun>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!