79689
sof2.jpg
  • varia
    Killer, s.o.s. ICQ varlak!
  • Dud [OBI]
    Nem, elméletileg megy, de majd ránézünk.

Jó lenne ha mindenki küldene a stat készítő csókának egy basztató levelet, hogy rakja be az MP5 -öt különben balhé lesz!
  • The Garrett
    a regisztráció nem sok max egy mailt kell elküldeni nem nagy dolog... de te tudod.
  • Dud [OBI]
    Jóvan! Elbasztam a linket... na szóval: OBI site
  • Dud [OBI]
    Ha az OBI szerveren szeretnél játszani, akkor innen szedd le a szükséges mapokat: OBI site
  • Pano
    Tudom, hallodtam róla. de án nem onkrétan erre gondoltam :). mert ugye nem kérhetem az összes obi-st meg dcf-est, hogy regisztráljon.. régen úgy csináltam, h a címjegyzékbe beírtam a címzettekhez a [email protected];[email protected];...

És így el lehetett küldeni, de valami miatt ez most nem megy (talán nem támogatja az axelero rendszere vagy az outlook 2000?). Azért köszi a segítséget!
  • The Garrett
    van ilyen mailing list szerzetű dolog. Kreeztal koma tud segíteni. a CODE nak is van ilyen. aki regeli magát a lev.listre az megkaja az emilt amit küldesz...
  • Pano
    E-mail változtattam, ezt a DCF.esek tudják ha minden jól ment... ha nem majd itt olvasátok .). A változtatásnak sok, sőt, rengeteg oka van, de ezt nem szeretném felsorolni. Az OBI tagoknak meg nem tudtam emilt küldeni, és nem tudom miért, mert ha több címzetet írok be (mint eddig tettem és működött) azt a levelet most a ksizolgáló visszautasítja, ha valaki tud megoldást (Outlook 2000-rem van) akkor az pls írjon és segítsen nekem...

Új emil: [email protected]

Pano
  • Dud [OBI]
    Hát mit tegyünk! A népszerűség átka!
  • Dud [OBI]
    Na egy két ingyenes OBI reklám:
    Reconsoldiers page
    és
    Raven forum
  • Rene
    Helló mindenki!
    Segítségre lenne szükségem !
    A SOF II ben a Hong Kong pályán épp a börtön részt nyomom ,de a börtönudvaron van 1 félmeztelen faszi akit 1xüen nem tudok kinyírni!
    hozzá kell tenni ,hogy a legnehezebb fokozaton nyomom a gamet ,szóval 1 l-2 lövés és padlón vgyok ! Írjatok tuti tippeket ,hogy tudám megoldani ,vagy ha valaki tudna küldeni innen 1 mentett állást az tuti lenne. email : [email protected]
    előre is köszi mindenkinek.
    Gábor
  • Dali
    REALDAMAGE fixed. Bocsi a kellemetlensegert.
  • Pano
  • Dud [OBI]
    LOL!
  • Dud [OBI]
    Sajnos. Ha van valakinek ideje, írhatna egy lebaszólevelet nekik, hogy rakják be az MP5 -öt.
  • radical
    mp5csak akkor lesz benne ha aeon belerakja és az mostanában nem várható.
  • Qnosi [OBI]
    Na re ..

Szoval ugyis sokan mondtak, hogy ujra kene inditani a statot, szoval ez, hogy tonkrement meg akar jol is sulhet el .. :D
    Mar csak egy problema van ... Aestat suxx!!!!
    Egyreszt nincs benne TK szamolas .. semmi utalas ilyesmire .. Ez egy ilyesmi stilusu jatekban, szerintem uberszar ... Azonkivul (gondolom nem sokaknak mond ujat) nincs benne MP5 a statban .. Az ugye a pecccsben jott ki, dehat nincs semmijjen frissites az aestathoz ..

Szoval ha barkinek barmi otlete van, hogy milyen JO stat-progi letezik, az irja meg, mert most epp egy ilyenrol se tudok (CS-hez van par, de azok sajna nem tamogatjak a SoF2-t)...

Na ennyivolnamara

Jo hentelest mindenkinek !!

Bye!
    Qnosi
  • Dud [OBI]
    Tudjuk... úgy fest hogy annak annyi. Dali még küzd vele hátha, de nincs sok esély. Már keressük az új stat progit.
    Ez van.
  • radical
    Inkább a stat oldalt mentsed mert aug.31. óta nem frissült.
  • Dud [OBI]
    Na! Itt csak én mentek?
  • Dud [OBI]
    Egy kis reklám nekünk:
    http://forums.ravensoft.com/ib/ikonboard.pl?s=3d7348c1062cffff;act=ST;f=6;t=9613

Thx to SGP!

OBI POWER!!!
  • Dud [OBI]
    Mentés!
  • Pano
    Látod, ez nekem eszembe se jutott . Mindíg a legbonyolultabb utat választom..
  • The Garrett
    fogod: Daemon _toolzal csinálsz belőle egy virtuális meghajtót és azt ki tudod írni...
  • Pano
    Hát az nagyon érdekes. nekem felment simán 2 80 perces cd-re. PRóbáld meg azt, hogy a directx-et és egyébb ilyen felesleges fájlt kiveszel az ISO-ból. ezt úgy tudod megtenni, h az isobuster nevű programmal kicsomagolod az iso fájlt egy könyvtárba, letörlöd amit kell és felirod cd-re.. ennyi..
  • SGP

Annyit akkor megtehetnétek az ügy érdekében, hogy javaslatokat tesztek, milyen mapokat tegyek még be.
    Viszont az nem elég, hogy hangulatos meg pofás. Elsősorban játszhatónak kell lennie. Ott van pl a cargo1(a dobozos). Jól néz ki, új skinek, új hangok, de mégis inf-be egy rakás szar. Most dem-ben van, de így is inkább egy DM pályához hasolít.
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Megnéztem az új INf-es mapokat csak gratulálni tudok frankók, igaz a "ládás" mappon tekerni kell 1000L a védőknek hogy egyátalán kijuthassanak :)
    Volt olyan hogy zsinórba 4* tette le a dinamitot, annyira sietetta srác, igaz mind a 4* hatástalanítottuk
    Viszont a "hajós" mapon szinte csak shotgunt használtam, elég szép eredmények születtek :)))

Még ilyen mapokat! MÉG! :)
  • KeKKSZike
    Cheat-et tudna nekem vki mondani a játékhoz?!
  • radical
    Hát ez nem megvalósítható. Nézd meg az obi.servegame.com-on lévő statokat és meglátod miért.
  • Lazarus
    szerintem meg úgy kéne hogy folyamatosan eltűnik az utolsó nap és lenne mondjuk egy hónapos puffer.
  • radical
    A stat reseteléshez amiről beszéltünk csak annyit tennék hozzá, hogy 3 havonta lehetne újra frissíteni, de akkor szerintem le kellene menteni archívumba a régieket, mert lehet hogy valakit érdekene hogy 1 év alatt pl. mennyit változott a tudása. Ráadásul a mostani statban nincsenek benne az mp5-ös killek, szerintem meg kellene várni míg aeon belerakja és azután resetelni.
  • Pano
  • Pano
    hát, én rohattúl unatkozok kedves sof2-ző társaim... már azt sem tudom mi a kigyómat írjak ide.. olyan jó ezen az új billentyűzeten gépelni, hogy alig birom abba hagyni.

Annyira kijöttem a sof2 gyakorlatból, h szinte már szágyellem magam ha bent vagyok

Nah mindegy, a mai napom jó volt, levizsgáztam minden fasza volt, úgyhogy most Pano nagyon happy .

Na, nehogy azt hidjétek, hogy kiöntöm itt a lelkemet és elmesélem az egész napom, bár már szerintem késő
  • Pano
    Nah, ugyebár a tört szerverekrekre azért tudsz bemenni -a crcker időszakom alatt tanultakból merítve :)- mert a szerver csatlakozáskor nem ellenőrzi a kulcsod, vagy egyszerűen át lett írva az ellenőrző ciklus -egy jmp, je vagy akármilyen ugrást megváltoztattak, persze ez több eshetőség is lehet- és a meglevő kulcsodat is eredetinek, jónak fogja fel és átenged a "falon".

Micsoda eszmefuttatás volt
  • SGP
    A válasz az, hogy menj a ........ boltba és vegyél eredetit :)
    Csak azzal a kulccsal enged be a nem tört szerverekre. Úgy mint pl a CS-ben.
  • [-Balu-]
    koszi sgp, de azert meg varom a valaszokat elozo kerdesemre!
  • Dud [OBI]
    Ámen!
  • SGP

A OP Frozen Twilight -- ICE Warehouse Assault (mp_cargo1) mappet inf-ről átállítottam dem-re, mert nagyon be lehetett kempelni a táskát.
    Most, mivel van 2 lerakó is, megoszlik a védelem figyelme és remélem javul a helyzet.
    Ha nem, megy a levesbe.

• SGP

Az egyetlen magyar szerver tört és általában tele van.
    Az ASE látja,
    Nincs szükségeg másra :)
  • Myrkul
    Megtaláltam a gyógyirt a játékra :)) Ha bárkinek hasonlo próblémája van az menjen a hwsw.hu ra ott a letöltéseknél nvidia/drivers/winxp/ wxp-3dfx.zip -et töltse le majd kicsomagolva a dll filéket másolja a windows/system32 könyvtárba. Sok sikert és jó játékot! Bár belvalom egy kicsit csalodtam a játékban :( de még nem is igazán tudtam vele nyomulni, de nem adom fel!!