79689
-
#2223 OBI-DCF BF42 only :)
Q -
#2222 Üdv!
Hohóó Mi ez a közös nick kép a DCF és az OBI klán között? :))
Fúzió volt vagy mi, lemaradtam valamiről :D -
#2221 Ha nincs pass akkor meg a fél világ csíterei járnak ide! Bírd ki míg megjön a köv peccs, amiben már benne a punkbuster és akkor helyreáll a rend. Nemlesz pass és megyünk mi is vissza.
Részemről csak azért nem játszok, mert a faszom kivan a csíterekkel és nem kívánom azt, hogy egyszer rám is ráfogják. Ha megnézed most hogy pass van nincs csalás nagyon. Mondom mégegyszer! Türelem! Mi nem hagyjuk abba! -
#2219 Mindenki Battlefield mániás lett -
#2218 Heh .. Majd ha hazamegyek akkor talan .. bar nem biztos, hogy sok kedvem lesz 11 korul mikor hazaerek ...
Qnosi
-
#2216 Pano :: www.missionred.com
Reflex2 ut mindent ! -
#2215 Mostmeg gennyesül unom magam, mert nem tudok multizni a töltés miatt... már 2 játékot végignyomtam unalmamban és nemtudok mit kezdeni magammal -
#2214 talán egyszer ehhez is kijön egy realdamage-szerű mod :) -
#2213 Hátőő, én most töltöm a full-t, kb 22-re lent lesz :)). Remélem, hogy a fullba azért az ilyenek ki vannak javítva. De amúgy qnosi, én is így voltam a sebzésrendszerrel, de aztán tegnap rájöttem a helyes és megfelelő célzási teknikára és két lövés aztán fekszik a kutyus... Ami nekem nagyon nem tetszik, hogy távolrol szinte alig lehet meglőni valakit -
#2212 Hat en tovabbra is fogok sofolni,az biztos .. de hogyha a BF42ben tovabbra se javitjak ki a netkodot es a sebzesrendszert, akkor nem vagyok benne biztos, hogy nagyon hosszueletu jatek lesz ...
Qnosi [OBI] -
#2210 Szia!
152.66.93.30:20100 es :20101 a ket szerver .. de azert az furcsa, hogy nem latod .. biztos, hogy jol frissitetted az egesz listadat? :)
Qnosi -
Versus #2208 Buta vagyok de csak rájöttem .... nagyon ne röhögjetek ! -
Versus #2207 Buta vagyok és nem értem .... végigtúrtam a mappákat és nem bírok rájönni hogy hová kell bevésni a jelszót .... vagy valahol a menüben a játék alól ? -
Versus #2205 Sziasztok és kösz az infót csak nekem nem fogadja el a jelszót sajnos ! Változott valami tegnap óta ? -
#2204 Hi all !
Hat igen .. meg lesznek szurve a kulfoldiek .. de ilyenek megkapjak a passt mint :: [Frenchy], [FFF], .:ACK:., -=sH=-, ALDI, [MPP], [LiMa]
Es persze a jo oreg Fatboy, Spanish, Oliver Spain, Narcos Satanicos, Urosino vagy mindannyiunk BOBO-ja (israelbol)
Jo hentet mindenkinek !!
Qnosi -
radical #2203 Fatboy remélem tudja majd a jelszót... -
#2202 Kedves magyar SOF2 kollégák!
A sok csalás miatt jelszavaztuk le a szerverünket. Az fel sem merül bennünk hogy magyar harcostársaink is élnének ezzel a lehetőséggel, ezért a jelszót honfitársainknak automatikusan megadjuk.
2 szabály van:
1.: Ne csalj (akinek nem inge ne vegye magára pls )
2.: Ne add tovább külföldieknek a jelszót (mi megadjuk párnak, az legyen elég)
Ha valakinél mégis felmerül a csalás lehetősége, akkor mi mindent megteszünk, hogy az illető egyén a jelenlegi és a jövőbeniszerverekről el lesz tanácsolva.
A lényeg a jelszó:
nocheat
Jó játékot mindeninek.
OBI POWER !!!!!!
-
#2201 Hi!
Jó hogy jelszavas lett a szerver, de még én sem tudom a jelszót. -
#2197 Arról kéne infó, hogy hány respawn pont van rajta.
Leszarom, hogy mennyit ajánl.
-
#2196 Bazz ott van a szövegbe "This map supports all game types Its a nicely sized map for around 4-8 players". Amúgy csak közepesre értékelték a gamerek. -
#2195 Plz érdeklődd már meg, hogy hány player a max rajta!
Ha több mint 24, berakom, mert szerettem én is cs-ben a mappot.
-
#2193 MÉLYEN AJÁNLOM A KÖVETKEZŐ MAP BETÉTELÉT:
CS Italy
Filename: mp_italy.zip
Rate this File! 10 - This rocks! 9 - It's tight! 8 - Pretty good! 7 - Not Bad! 6 - I've seen better! 5 - Average 4 - Bad bad bad! 3 - Eat my plasma! 2 - Worthless 1 - Muhaha, sucky!
Average User Rating: 4.4
Number of Votes: 51
Size:
Developer:
Downloads:
Date Added:
Type / Category:
2.77 MB
Pit
1554
09-08-2002
Maps > All Game Types
--------------------------------------------------------------------------------
Description:
This is a map from CS. A very nice one at that. And has been nicely redone for SoF2. A setting in Italy and all the guns to go with it. This map supports all game types Its a nicely sized map for around 4-8 players. You can always get more in, it will still be great fun
The map also has some nice opera and italian guitar music. This is there to calm you down before you get yer head blown off!
Its very nicely finished, and great fun I loved playing a little game on it The only dissapointing thing is that i didnt win, i drew instead Get this map and lets hope that servers will start to run it
-
#2191 ASE letöltés és telepítés itt:
ASE -
#2190 Gyere az OBI szerverre, azok törtek, ott tudsz játszani!
Mindkét szerverünket látja az ASE.
De itt az IP is: 152.66.93.30 -
#2188 nah, eleget játszadoztam asszem, meg a modemesek kivágnak már macskát szaratni :D -
#2187 wehhh :DDD na ha ebből kiveszi valaki :DDD -
#2186 -
#2185 :DD Nálad csak szebb lehetek -
#2183 kiváncsiak vagytok rá, hogy nézek ki részegen? -
#2182 nyah, sikerült :)) bocsi a nagy képért! -
#2181 -
#2180 egy testet fogok végrehajtani, sorry -
#2177 OBI szerverek Fullon!!!!!!!!!!
Ez itt a reklám helye :)
OBI POWER !!!!!!!!!!!!!! -
#2172 Nem baj, ha kezdő vagy. Kérdezz a szerveren lévőktől nyugodtan. Még a külföldiek is vannak olyan normálisak, hogy segítenek.
-
RDS #2171 Persze, én is jobban szeretek "élőben" nyomulni, csak még nagyon kezdő vagyok nem ismerem a pályákat, de akkor majd "élőben" leszek láma. -
#2170 LOL!
Máskülönben én még nem hallottam botokról. De gyere fel az OBI szerverre. Az jobb mint botok ellen nyomulni! -
RDS #2168 Sziasztok,
Nagyjáboól végigfutottam a topicon, azt hiszem arról még nem volt szó, hogy létezik a játékhoz BOT? Tudtok erről vmit?
RDS -
[email protected]
Ide kéretik a szerlemes leveleket küldeni.
Első körben, ha lehet ne legyen túl trágár, ne égessük kis hazánkat!
-
#2165 Szerintem ne az MP5-t reklamaljatok foleg .. szerintem az, hogy nincsen SEMMILYEN utalas a TEAMKILLekre, az sokkal-sokkal nagyobb drama .. Ez mar ket igen eros bug .. meg egy parat osszeszedunk es akkor talan majd nem szarnak a fejunkre magasrol ..
Qnosi -
#2164 Magyarosítást honnan tudnák szerezni?!