Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok zöldfülû!
Nézem az ASEt de ott nem találok normális servert!
Szóval dobjatok meg egy köteg IPvel!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
https://grentmedia.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Szeretem mikor valakinek van humora, de nem vagy álmos?😊
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Válasz2: Hívd fel a szolgáltatódat, és megmondja, csak legyen nálad az ügyfélazonosítód. Rajta van minden internet számlán.
kérdés 2: sehol se találom az adsl jelszavam, ki lehet azt valahogy szippantani a gépbõl, mert ugye ott nem látszik
csak hogy ne unatkozzatok!😊
\':..:\'
01110000 01110010 00110000
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

a thunder force multigaming sof2 klánt vagy klánt alapito tagot keres, további információért keres meg quakeneten #t4ce.hu szobában vagy msn-en: [email protected] cimen
t4ce`manager
mert az én hozzászólásom a 70463dik! <#beka3>#beka3> xDDD