Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a végén ki van írva!<#beka3>#beka3>)
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
F1 = yes
F2 = no, I'm a noob
<#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gun>#gun>
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ejnye.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Emberek! I need help! Akinek van 5 perce, és unatkozik, az pls töltse ki ezt nekem! Suliba kell, piackutatásból. A téma: melyik a legnépszerûbb aftershave, és miért?
A kédõív letölthetõ ITT.
THX all<#worship>#worship><#worship>#worship><#law>#law><#puszis>#puszis>
...on
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
minek kell?😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Volt egy kis balhé az Uganda forumon,mert hogy azért bannolták(vagy akarták fasz se tudja) Andromédát,mert hogy érdekesen játszik...nc...
Azt ott megmondtam a véleménymet,hogy mekkora szánalmasak,erre elküldtek ugye a picsába,meghogy az Uganda már nem olyan mint régen,honnan tudhatnám én,hogyha nem is járok fel.Aznap este felmentem,mivel tudták kivagyok semmi szidás semmi kemperezés,noobozás stb.Ma felmentem álnéven.Az egyik gyerek 2X kempelt erre írja neki az egyik admin még 1 kemp és BAN.Hát loool...
Az IQ fighter scholes meg nyomatja nekem azt a übergyökér bindjét minden egyes alkalommal mikor lelõ,hogy mit csinálsz hülye vagy?és amikor felháborodok,hogy ugyanmár mi a faszért hülyéz(ugy alapesetben nem száll el az agyam ilyenért,de hogy percenként nyomja...)és erre még engem osztanak ki:
:\
Természetesen akinek nem inge ne vegye magára,a Smart aki csinálja a szervert elég értelmesnek tünik meg még 1-2 egyén,na de a többi...szánalom...12 éves hülyegyerekek verik a faszukat arra,hogy milyen überkemény X-esek,meg adminok.
Ez meg egy überlol shot az új X-mod-ról 😄DDDD
Az kizárt, mert azt nem tudom. *BALFASZ*Clanserver:195.228.155.23:20100
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
https://grentmedia.hu
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
01110000 01110010 00110000