Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaSTaBaNDiTa
hát azért a t4cesok nemdícsértek volna meg ha páran megdõlünk waron csíttel 😄 vagy publicon sajátnévvel <#idiota>

Mr.Grent
Hmm rasta 😊 a CB-n ha nemhasználod a loginod akkor elnyeli a kulcsod kérdezd csak Musa-t. Szóval külföldön nemnagycucc egy kulcs.

https://grentmedia.hu

RaSTaBaNDiTa
hát én azért nemörülnék ha valakinek hrsbõl cdkulcs cserére lenne szüksége mert már van cb-s bannlista és már bannoltak egy egész klánt a cbrõl pont ilyen kulcscsere miatt. én azt nemértem hogy miért kockáztatná valaki a cdkulcsát egy publicon ha waron ahol meg lenne "tétje" nemcsal? ezt azok az emberek nemérzik át akik csak publicon tolják ...

Mr.Grent
Legál kulcs? Hmm 3400 Ft vagy dobozos SB audigy fullgéme kód. Mit kockáztatna 😄 😄?? Szerverek többsége tört.

Itt csak a név számít. A NÉV így nagybetûvel. És szánalmas az álnvezés, jaj netuddmeg hogy ez milyen divat máshol.

Mr.Grent
Szerintem ezt most itt egy kicsit félreértelmezted. Láthattunk egy kirohanást(Xsmart és CsabiDuke) részérõl, és egy lekezelést az öregek részérõl, amire kaptunk egy fikázást. Senki nem mondta hogy õ vagy õ szar alak és hasonlók.

Szóval, jó regényt írtál 😄

LaL33
Skacok kb: 1 éve tolom, a sofot régebben én is jártam az UGANDÁra.
Én is tapasztaltam hogy ott megy az ugatás.
Azért a régi öregek ma is jól tolják pl: Boltboy, de nagyon egyszerü készitsetek demot és ellemezétek és ha csaló akkor banoljátok.

Szerintem a tapasztalt játékosok qrva jól tolják, és nem csalók és miért is kockáztatnák a legál cd-kulcsukat.
Sziasztok
Hát nemtom emléxik-e még rám vki😄
Látom az értelmesebb emberek azóta is megmaradtak bár játszani nemtudom ki játszik.
Azért sztem mielött valaki Ugandáról xs-rõl csabiról vagy ugy ámblokk X-rõl alkotna véleményt akkor azt építse a saját tapasztalataira és ne máséra mivel sztem meglepõdnétek hogyan szoktunk játszani mik mennek ts-en csak tudjátok ezek a belsõ dolgok nemnagyon jönnek le.
Én megjártam a baszogatós utvonalat 2klánnal tudom mien az és nagyjából megismertem 1-2embert is. Nemtudom mond-e még valakinek valamit az ULAE ami szarul sikerült ám 2.probálkozásra már csak sikerült a BKV bár azsem ugy ahogy gondoltuk de azzal is volt nem 1 vitánk😄
Szal lényegében én játszottam Obi-n Pano tanított ki minket Jor1-rõl és õ mondott és segített sokmindenben amit sofról tudok.
Mióta X-es lettem és játszok újra érdekes módon jobban élvezem a játékot mint anno. Pontossan azért hagytam abba mert ahogy említették ez volt csíter az volt láma aki kicsit szarabb volt az átlagnál már rögtön elkezdté(tek) fikázni.
Érdekes ha Ugandára feljön vki és olyan statot csinál hogy 34/0 akkor megértem hogy miért kezdik csíterezni. Ha valaki feljön és 0/34 akkor pedig tiszteletre méltó(ez 1 szó vagy 2?) hogy nem kezdik fikázni lamazni beszólogatni neki.
Lényegében Uganda az nem egy rossz szerver sose volt az. Adminok értelmessek mert pl nemtom hányan ismeritek mondjuk Joel-t vagy kanooc-ot. Nem? nem meglepõ hisz nem szólogatnak senkinek semmiért mi tudjuk a véleményüket bizonyos emberekrõl de életbe nem hallotam õket csíterezni mert játszanak. Akik általában csítereznek azok 11-14éves hülyegyerekek akiknek még a gép az isten.
Ha épp az egyik elött ottvan egy X akkor elkell ítélni az egész társaságot(és NEM klánt)?
Az én megítélésem az hogy elöször ismerjük meg õket és utánna alkossunk véleményt de ha még vissza lehet olvasni akkor majdnem ugyanezt mondtam az ULAE-vel kapcsolatban is.
A sofot pedig sztem nemkéne más mostani játékhoz hasonlítani mert mondjuk amíg cs:s-ben van komolyabb hangzás akármég 3d-s is addig sofban ilyet nemnagyon találsz elvégre 2001-es a játék!? lehet hogy nem és 2000-es vagy 2002 de azt már nemhiszem.
Szoval elöbb ismerjétek meg a másikat és utánna lehet eggyetérteni a másikkal.
Azmeg ahogy xs ír hát bazze nemtom ki hogy írna ha oroszországban nõne fel orosz iskolába járna...azt meg megkell hagyni csabinak igaza van hogy ahoz képest Xs tökéletessen beszéli a nyelvet.
Nah bb all és ahogy mondták elöttem páran a játék maradjon játék a profik meg menjenek paintballozni...

\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

MuayBoy
Szerintem sok FPS játékban megy a cheaterezés! Érdekes, én elég sokat játszok az X-esekkel (habár más néven), de engem nem nagyon cheatereztek le. Meg nem síkitoznak hogy camper. Sõt a játékstílusom se akarják megváltoztatni!
Engem is idegesítene ha nem használnék semmit és le cheatereznének, de akinek nem inge, ne vegye magára. Szerintem ez a BoltBoy-os topic amit belinkeltél Raszta, ez elég off 😊 Lehet nem láttam még a nagyokat játszani, nekem már az is jó játéknak tûnt amit BoltBoy produkál. Mondjuk én nem gondoltam csalásra, és nem is gondolok.
De mindig vannak ellentétek. Ma azért kaptál tõlem az X-szerveren Raszta 😊
(Ezúton elnézést kérek a nyelvtani hibákért, de már naon álmos vagyok)
U.I.: Sok frag-et mindenkinek, és kevesebb Aimet. (utóbbi csak vicc volt asszem)

ev1l FlOwEr
Naponta 10 vór?

Mindenki fõállásban tolja?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
Hát sajnos az elsõ: hozzá kell szokni. 😞

Mr.Grent
Sajnos ez már a multy jellemzõje. Az OBI squad kb naponta 10 wart játszik 2v2 3v3 4v4 5v5 ahogy jön. Ebbõl a 90%-át conflictolják, mert nemhiszik el hogy így lõnek, vagy így vernek el csapatokat.

Ehhez hozzá kell szokni, vagy le kell szoktatni mindenkit. Szerinted melyik történik meg hamarabb?

csabawarchief
Már amikor én abbahagytam a SoF2-t, kb 1 éve már akkor is csak a csíterezés ment, már akkor látszott hogy értelmetlen az egész.

Én most a CoD2-re szoktam rá, de 1 hónap alatt eljutottam oda, hogy karácsonykor (26án) kurva anyáztak meg csítereztek engem. Úgy látszik ilyenek az emberek. Nem veszem már fel, ha így jobb neki, csinálja.

Játék legyen a játék, ne csíterezés. Szvsz

Mr.Grent
Ez a kommented ha nem gond egy kicsit támadnám. Lehet ha utánajárnék hogy mennyien játszottak az OBI szervereken, az LW és RS szervereken akkor amögött elbújhatnátok. Külön külön értendõ. Nem bántásból csak javítani akartalak.

Kár hogy döglõdik a scene már vagy 8 éve 😄 jó kis varok HK1-en meg SHOP2-n.

Baro és Blood hogy hiányoznak 😄 Meg anyázni Pengét, és Siserét 😄 Azok a mágikus 7 körök. Kékben pl. Áhh inkább gyúrok mert a láma Hooli-t leszedik rövid-nél és nemlesz aki megmenti a seggét
<#mf2><#mf2><#mf2>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Mr.Grent
És még egy utolsó komment. A Counter-Strike2.hu portál kiagyalója [LaMaS)HeNtEs irta 1x:Az az igazság hogy sokan nem hiszik el de hangok után is lehet lõni nem kell látni az ellent én is sokxor lövöm a sarkot mert TUDOM hogy ki fog jönni valaki mert mióta csé a csé azóta kijön ott valaki 😄

Ezen el lehet gondolkodni.<#wow1><#wow1>

Mr.Grent
Csabiduke és Xsmart. Sajnos ahogy elnézem ti még úgyszintén nemnõttetek ki abból a korból amit már többen átéltek, és innen kipenderültek miatta. Vagyis tisztelni az idõsebbet. Itt sokan régebben vannak jelen, mint ahogyan ti a számítógéppel kezdtetek foglalkozni.

Nagyon jó példa a HRS elsõ családja, akik úgyszintén kemény baszogatások árán ismerték el a jobbakat, és a jobbak azt hogy õk is lesznek jók(most már azok, na nem mind de akad egy kettõ).

Egy kicsit vegyetek vissza az arc-ból, és nemlesz gond.

De nemhinném hogy Rylander reinkarnáció lenne belõlle 😄

A másik hogy mi nem megyünk fikázni a ti webetekre, akkor ha idejöttök nemkellene fikázni az ittlévõket. Sok embernek más a modora, itt megszoktuk már, jókat derülünk rajta, de ha idejöttök anyázni, valószínüleg nem az itt öregebb tagot fogjuk a búsba elküldeni, és titeket isteníteni.

Szóval Peace, és éljenek a camperek!!!!!!! Tényleg sofban van még inf? Imádtam....

Mr.Grent
Megalol ezek a kommentek, szegény Boltboy.

Mr.Grent
Hát srácok, akkor ti még nemláttátok, Kaszit, Erasmus-t, Pengét játszani, amellett Boltboy elújhat, Boltnak egy jó tulajdonsága van azon kívül hogy egy hangyányit jól lõ, kegyetlenül jó a taktikai érzéke. De az röhelyes hogy azért baszogattok valakit mert jól lõ, vagy épp a doboznál ül.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Taptarap
mi a facc van itt?<#wilting><#lama>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

RaSTaBaNDiTa
looool hát ettõl nekem is kinyílt a szemem ezen a fórum topicon:Boltboy mit csinál ? Mit használ ? Kapcsold ki a WH-t AIM-et

csabawarchief
Srácok, ahogy Medgyessy mondta: "NYUGODJATOK MEG FIÚK". A számítógép és a játék is szórakozó helyszín, még akkor is, ha más emberek vesznek itt is körül bennünket, úgy, mint máshol. De vitára, meg kekeckedésre nincs szükség se itt, se máshol. Legalább karácsony után 2 nappal járjon már át benneteket a béke.

Remélem hozzátettem...

tán csak nem megfáztál?

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

RIZLA
Nincs zsepi vkinél....?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

XSmart
Hadjad csabi...

http://x-hub-sof.uw.hu/games.txt
itt a link arrol az esetröl hadd nezzenek hátha 1-2 nek kinyillik a szeme. na most már bye

Mi van csak a fikázás megy itt? XSmartról le kellene kattanni... ahoz képest hogy nem magyar, lehet jobban kommunikál mnt te 😉
Azért annyit hozzátennék, lehet hogy lámák vannak a serveren, és nem szeretnek itt játszani egyesek, mégis több ember beszél rólunk, és többen játszottak itt mint máshol...
Tudjátok, a rossz az ha nem is tudnak rólunk, annál már az is jobb ha ismertek vagyunk ugy hogy fikáznak minket! <#mf1><#mf1>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

XSmart
Ohh te itt még szoba álsz szánalmas emberrel ?
amugy talán azt ne csinaljanak hogy amiröl fingjuk sincs ne szoljanak be.
És nem mi maniakusan kezeljük ezt a dolgot hanem 1-esek akik azthiszik hogy ök az istenek. Mert érdekes modon 20-30 emberböl csak nekik bajuk van, másoknak nem... mindegy nem érdekel engem ez a forum. süket magabiztos gizda emberek..
Bocs azoktol akik kivétel.

Morgannak anyiot hogy bizonyos dolgokat meg kel beszélni és nem csak a saját álláspontot tartani
Hoologannak meg kösz a tanácsokat , igaz nem jartam magyar iskolába, de majd szorgalmasan tanulok
na bye all...

eX
Miért micsináljanak a szánalmas emberekkel?<#conf>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

XSmart
Látom csak fikázáshoz értenek itt eggyesek...

De a kedvedért kijavitom úton ...
Amugy nezd meg a sajat irásaid is whehehe

RIZLA
😄

Mr.Grent
utón 😊))))))))

RIZLA pluss
béesz

eX
Boldog Sz.napot Skipert pajti.....

GAthersw
Béesz Skiper koma!!!

01110000 01110010 00110000

XSmart
Hooligan hogy te menyire bölcs vagy. lehetsz büszke magadra. jó utón jársz...

eX
imádom amikor a hülyegyerekeknek áll feljebb! <#nevetes1> Szánalmas.....<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

LaL33
Mega LoOoL <#vigyor> de melyik T-boy meg Spigi? Talán a bajszos vagy a macko gatyás?
Hooligan
Te Mo.Organ, tuti magyar server volt mert e két comment alapján kétlem.
Lehet, hogy korán van ,de ebbõl xart se értettem.
Számtalanszor megmondtam Román serverre ne járj.😊)

XSmart, mielõtt nekiálltok kiskirályt játszani, gondolkodjatok el azon nem e lenne jobb idõtöltés nekiállni a magyar nyelvtannak.

ui.: minden rászolgált nyálazza meg a zoknim!!!😊<#vigyor1><#mf2><#gunyos1>

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

XSmart
Ja meg látom raadás más néven voltál ott... Tehát több idöt is volt latni hogy mik folynak ott...

És amikor szoltam hozzád.. azt hogy ezt ne csinalj , te azt csinaltad hogy áltál a ház tetön és lötted a spawn helyet...

XSmart
Jó tudsz elöadni a dolgokat. És mielöt itt irkalnál dolgokat nezd annak a "kedvenc" serverednek a web oldalát és azt is nezdmeg kik jatszanmak ott ha mi lámák vagyunk akkor hozzánk ne menjen olyan aki profi, mi se jarunk profi serverekre kirugatni magunkat mert hülyék vagyunk... És megitn marha jó dolog hogy felmész ott vagy kis ideig és csak anyit latsz amit latsz.. azt se tudod kinek szoltunk be de mindegy nem magyarazom, rolad nekem is akkor lesz véleményem ezek után...

GAthersw
Kézigránátot -e dobálsz? 😊

01110000 01110010 00110000

Athletic  Bilbo
JHA BÉESZ :d

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

eX
Ahogy mondod...
BSZ azé!

Mr.Grent
CSíra nap van. BSZ takonypóc Rylander 😄

Mr.Grent
És a wh-d már elfelejtetted? 😄

andriska
<#wave>

Hi all, eszembe jutott a jelszavam, úgyhogy írok valamit: drtgwkjds
andriska
Nice!
Címet plz xD

RaSTaBaNDiTa
képek a karácsonyi Lanpartyról az ország legigényesebb netkávézójában!

Lan1
Lan2

RIZLA pluss
😄