Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lefuttatod az exe-t és felpatcheli automatikusan a a jatekot
. Letöltöd az All-Seeing exe nevû programot (pl innen: dcf.uw.hu
) ami ki listázza a tört szervereket, megkeresed az OBi Inf szervert, rákatt duplán és nyomulsz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Konkrétan mi a gondod? Ha azt az üzenetet kapod, hogy Invaild cd key az azért van mert csak tört szerverre tudsz felmenni. Ilyen pl az OBI szervere is. De mielött belefox, töltsd le az 1.01-es patchet a www.sof2files.com címrõl!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Hova kell bemásolni?

Most épp egyik sincs fent az OBI szerveren, mert szarok voltak nagyon
Viszont talán a Middle Age 2-vel tennénk egy próbát vagy ha tudtok jól játszható custom mappokat min 24 respawn hellyel akkor írjatok.

, augusztus 21-én leszek legközelebb gép és sof2 közelben.
Addigra kérem megcsinálni a következõket:
- új király mapok
- kiegyensúlyozott fegyverek
- idle disconnect és spectator timeout
- aestat mp5-re is
- esetleg pár új játékmód.
Üdv,

Csá! mindenkinek
. Csak tudnám, hogy akukiba cxsinálják akkor ki lennék segítve. Semmi grafikus textura, lószar. Hozzá se tudok szolni

Na igen, a western az egy akkor gagyi egy map
. Nem tudtok valahol pálya készítõ prigirõl? Ennyien csak össze tudnák egy normáli s mapot hozni. Akinek van kedve 
Köszi file-t amit küldtél, a realdamaget pedig a sof2/base-be kell csak másolni zerver gépnek és már müxik is, az aestats-rol pedig nem tudok semmit.
*Posse*T.W.D*
Ez kezd egyre viccesebb lenni, egy magyar ember sincs bent a szerveren, megrohamozták a külföldiek, nem tudok bemenni 😄DD
Pano
Szerintem a Dusrt az egyik legjobb map. A Westernel meg az a bajom, hogy elveszti az inf hangulatát, mert senki nem megy a táskáért, hanem felmegy a dombtetõre aztán vagy le sniperezik mindenkit, vagy lelõ stb stb. Ez kb olyan, mint egy nyílt mezei ütközet, mindenki sorfalat áll és egymásnak esünk <#vigyor>. A Sniper City-t még én sem tudtam teszteltni élõben. Hey, télleg! <#kacsint>
Hogy jönnek be az új pályák? Maradhatnak?
Személyem szerint a dust nem sof2-re való, a western elmegy a sniper city-vel meg nem találkoztam.
az OBI klán lett volna a vigyorjelnél " ugye az
-ok privát" de mivel megpróbáltam a klánjuk "csibecsõrét" alkalmazni linknek értelmezte és eltünt...szóval képzeljétek oda 😊\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Huhh már két órája nem tudok bemenni mert teli van a szerver, azaz annál is többen mert ugye az
azaz +3 pléjer 😊
Kérek én is egy ilyen pass-t

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

"Ha már a programozó bácsik voltak olyan szíveseket belerakni egyébb fegyvereket, jó lenne, ha használnánk is azokat."
Mondod te SGP aki az M4-el levadászod az nmy-k felét
Amúgy díjjazom az 5letet! Azért majd szóljatok mikortól lép érvénybe a változtatás, mert akkor kivételesen nem az M60-at hazsnálnám
Kicsit késõn reagáltam bocsi 😊
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Milyen a géped konfigja? Mert talán túl erõs a gépednek a játék és emiatt tiltja le a vért és egyébb ilyen dolgokat, hogy jól fusson. Bár, nem értem pontosan, hogy miért nincs vér.
Pano
SoF2.exe +set lock_blood 0 +set com_multilingual 2 +set sp_language 0 +set console 1
SoF2.exe" +set com_multilingual 2 +set sp_language 0
1782: felmentél már a ház oldalára, és beugrottál
az erkélyen?
ui.:i .m n.t lama!

ui.:i .m n.t lama!
Teljesen a játék elején(Prága)vagyok de máris elakadtam. Felkéne venni a kapcsolatot Dr Ivanisevicsel, na ez nem megy! Mindenkit kilõttem, de zárt ajtók vannak csak elõttem. Help srácok!
Üdv Arsen
A "nagy" realmod addon összesen csak annyit csinál, hogy a sebzést szorozza kb 2-vel. Ezért kell kicsit belenyúlni a dolgokba.
Ha belegondolsz annál úgyse tudjuk jobban elbaszni, mint ahogy most van: buy M4, azt kész.
Olyan nagy baj lenne, ha más fegyvert is lehetne használni értelmesen?
Te paragép 😛
Ezekkel az állítgatásokkal meg csak csínján. A realdamages gyerek nem foglalkozik a balace-szal?
Egy kicsit meg lesz piszkálva az MP5 szórása valamint az USAS shotgun is kap egy kis powert. Arra is gondoltam, hogy az AK kapjon egy adag tûzgyorsaságot cserébe vegyük le a szórását(3-4 lövés után).
Azért basztatjuk ezeket a dolgokat, mert szeretném elérni, hogy ne mindenki csak M4-el nyomja. Ha már a programozó bácsik voltak olyan szíveseket belerakni egyébb fegyvereket, jó lenne, ha használnánk is azokat.
Lehet, hogy a nem realdamage szerveren úgy kiegyenlítettek ahogy vannak, de nálunk nem.
Kolin, ez rád nem vonatkozik, mert téged le se lehet robbantani az M60-ról 😊)
Hmm, értem. Így rendben van 😊
A middle age2- vel az a baj, hogy CSAK 3db létrán lehet bejutni a várudvarra a táskáért. A támadók esélytelenek.
(elsõ látásra a kékeknél az összes ember el fog veszni a bányában
)Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szerintem a The-Middle-Age is felmehetne, az is marha jó map!!. Azt tudom, hogy a Western Townt is Pharao csinálta de még nem néztem meg. Majd most!