Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Úgy gondolod, hogy Man Down mod + CTF gyári pályák? Ezt a port4 -re???

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
Nekem a mandownon tetszett a ctf, a gyári pályákat nem ismerem (ki kéne próbálni), az UT-s (ami nem rég fent volt) nem tetszett.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
Az a mini(asszem barn) elemination pálya beszarás volt tegnap 20-an

Dud [OBI]
Ja láttam, errõl beszéltem.

Dud [OBI]
Na ja, de akkor RMG mapok voltak csak CTF -ben és az nem tetszett senkinek. De most én hagyományos gyári CTF mapokra gondoltam.

Pano
ja errõl jut eszebe, tegnap 11-tõl a port3-on csak magyarok voltak, nagyon kúúl volt úgy nyomni, ökörködés magas fokon

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
szerintem ne... régen anno sem ment rá senki

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Tegnap láttam valamit, amitõl fülig ért a szám. A 3 porton együtt kb. 30 Magyar nyomta a hentet! Ez ugye azt is jelenti, hogy az elvi 60 playernek a fele Magyar volt. Teljesen meghatódtam... hüpp...hüpp
Ha ilyen ütemben szaporodunk, lassan beindul a 4. port is!

Ja és egy kérdés! CTF port legyen???

Dud [OBI]
Ja tudunk a dologról és már rohadtul unjuk mi is.
Az FX -esek nem tudom figyeltétek -e, már abbahagyták ezt a hülyeséget. SGP meggyõzte Õket, hogy nem kéne...
Ezt a srácot is ha elkapjuk megdorgáljuk.

LSC
OBI-sok van 1 ilyen De4t nevû fazon aki azzal szórakozik hogy ha elmegy köszönésképpen felrobbantja magát és magával együtt néhány társát.Már 2 embertõl hallottam ugyanezt.

Dud [OBI]
Ja és a peccsejket se felejtsd el! És még valami. Mindegyik szerver PURE, tehát ne használj semmiféle extra skint, hangot, mert kibasz a szerver. Valamint PunkBuster is fut, azaz (gondolom eszedbe se jutott) ne használj semmi trükköt, mert végleges és visszavonhatatlan BAN a vége. Ezért a PB -t aktiváld kliens oldalon, különben be se enged a szerver.

Várunk szeretettel, jó hentelést!!!

Dud [OBI]
Elég tört ha tört szervereken akarsz játszani. Ajánlom figyelmedbe a kifogástalan -- szervereket. Ezek mind törtek:
Port1: 152.66.93.30:20100
Port2: 152.66.93.30:20101
Port3: 152.66.93.30:20102
Van még gyakorló és war port is de az gondolom most lényegtelen. ASE (elvileg) most látja a szervereinket.

Ajánlom továbbá ezt az oldalt: OBIsite

Hogy honnan lehet letölteni, azt sajna nem tudom.

Várunk a szerveren!!!

Lacc
Hali, ki szeretném próbálni a Sof2-t multiba én is, meg tudja mondani valaki nekem hogy kell-e original version vagy elég egy tört? És ha igen akkor honnan lehetne leszedni? Megköszönném 😊
Dud [OBI]
És én már melóban is vagyok... Broooáffffff

Mo.Organ
Miért nem alszom én még, reggel dolgozni megyek

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Pupcika
görény vagy te állat 😊))) vagy
állat vagy te görény 😊))))))))

Grave Digger
Mélyen tisztelt hazuggörény

Hányszor mondjam el még önnek, hogy azonnal fejezze be a baromkodásait, különben lerajzolom és széttépem a rajzot. Vagy egy kicsit most finomabban, HAGYD ABBA A BAROMKODÁST TE BUZI😊)))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dud [OBI]
Emailt pls Qnosinak.

Allatgoreny
Nezzetek meg az OBI honlapjat is : www.gay.hu

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Pano
most legyek pofátlan és írjam be, hogy gbs.uw.hu?

[DCF]SkipeR
Szevasztok!
A DCF weblapja teljesen átalakult!! (pozitív irányba)
HTTP://DCF.UW.HU/

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Qnosi [OBI]
Nem szoktam olyan helyre menni, ahol van olyan hely 😊) "Mert hulye azert nem vagyok"

Pupcika
http://www.borda.ca/images/smilies
de jobb klikk és tulajdonságok (properties)
😊))))

R@in
Pupcika, honnan vannak a smileik?

Ford Fairlane
Akkor ezentúl alulról lõlek.....

Pupcika
Qnosi most bekapott egyett 😊))))

(imádom a smilékat 😊)))

Pupcika

R@in
A Rainbowban pont azt nem szerettem, hogy nem látszik a fegyver.
Qnusi téged tényleg sokat látlak m60-assal, megértem, hogy zavar.

Pano
24

R@in
Eredetiben hányas a pötty?

Pano
12-esel 😊 még hál' isten fasza a szemem

Pupcika
én 18as sárga põttyel és látom a stukkert mert így szoktam meg 😊)))

Qnosi [OBI]
Te Ford .. en nem latok at a racsokon (frankon mondom, semennyire nem latok at rajtuk, a grafikai beallitasaim miatt, csak egy szurke lapot latok ott), de enis fegyver nelkul nyomom .. mar el se tudnam kepzelni fegyverrel jatszast .. hihetetlen zavarna .. M60 pl a negyedet megeszi a kepernyonek .. Kicsit szokatlan eleinte, hogy nem latod, hogy merre ugral a fegyver, de meg lehet szokni csak a celkereszt figyeleset 😊 (egyebkent 16-os feher pottyel nyomom asszem)

Pupcika
Hogy lehet az hogy az Archangel zenéje már rajta van de a játék még meg se jelent???? vagy lemaradtam valamirõl???

Birk@
Na gyerekek, nem tudom nézitek-e a többi fórumot, de egy kis csemege:

Game moozax-ok minden mennyiségben 😊))
130.89.165.138:21 gamemusic/gamemusic

Épp most csináltam quakkból, meg ilyenekbõl egy frankó CDt, ezentúl viszem hálózni 😊

Jójó tudom, ott van clawfinger meg barátai, de azért ezek sem rosszak

Birkus Maximus

Kim Basinger
www.sof2files.com

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pupcika
esetleg az emilcímedet irányitsd át
=>pupcika

Pupcika

LSC
bazz ott nem sikerült.Ja,hogy újra regisztráljak?

Pupcika
A PSbõl Kaszinak is van echte sof2-je

muhehehehehe

Pupcika
a regisztrációnál

LSC
Hogy a rákba tudom itt a mail címemet megváltoztatni?

Ford Fairlane
Ki tudja.... Úgy tudom, a történet a copyright miatt nem teljesen azonos.A fegyverekre ez tuti nem vonatkozik. Nem akarják valamiért. Ha megnézed a technology demo-t, rájössz, hogy a fegyverek élethûsége lenne a legkisebb probléma...

Ford Fairlane
Nem látszik a fegyver. Jobban látsz lefele. Hasznos, ha fémrácsokon gyalogolsz, amelyek átlõhetõek....

LSC
Azt olvastam hogy direkt nem teljesen azonosak a fegyverek.Gondolod hogy nem tudnák megcsinálni ha akarják?Amúgy mi az cg_drawgun 0 parancs?

Ford Fairlane
Igen, a fegyverek nem tökéletesen vannak megrajzolva, néhány dolog nem ott van rajtuk, ahol a valóságban. Ez mind igaz. Bár számomra ez nem is igazán fontos. Nekem a sofban le is van kapcsolva a fegyver(cg_drawgun 0). Számomra a hangulat az igazán fontos. A téma is megfogott. Ha valaki jár mûvész mozikba, még megnézheti a Stalker címû mozit is, Tarkovszkij rendezésében(sõt, a könyvet is elolvashatja). A játék alapötlete innen gyökerezik. Igencsak érdekel és felcsigáz, hogy ennek részese lehetek. Húúúúúú de elszálltam, meg ráadásul ez egy SOF2 fórum. Bocsesz !!

SOF2 rulez !

Pupcika
Ebben a STALKERben nagyobb a hiba mint kellene, nézd meg jobban a képeket. Biztos szép lesz a játék de alapvetõ hibája van a fegyvereknek.
(engem most így hogy láttam a képeket, zavar)
De biztos kipróbálom csak azért is 😊)))

ja és 3küldetés míg a sof2-ben 1 😊
Topic off 😊
Látszik, hogy még nem próbáltad az igi2-t 😊
Ugyan az mindt a SOF2 csak hatalmas terep és iszonyatos fegyver arzenál 😊
NaNoKuTyA
Szerintem is nagyon finom kis játék lesz!! Néha kell egy kis fosos vánszorgás is!

\':..:\'