Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta fikáz minket folyamatosan.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Jól elheccelõdtünk, én szeretek cukkolódni.
De de ez a Torgyános feltételezés ez komolyan sértõ....
Azonnal vond vissza!!! És követelem, hogy a Pilu mongyon le!!!
Mapo ide ne írj többet, mailben küld el, ez a fórum többet ér annál, hogy Téged hallgassunk. Ha komolyan gondoltál mindent akkor mélyen sajnállak...
Tehát helyszín?
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Dunaújváros, sportcsarnok. Jan.6. 9:00.
Akkor kezdõdik az edzés. Bemelegítésnek jóleszel.
És nefeledd: Látni vágyó napba nem tekint!
Ettõl én sem zárkózom el. Csak ma ne. Egyébként bármikor jó. Veled szívesen. Bár ma már megkaptam az adagom.... Igaz a mai ellenfél 21 kg,10 év elõnyben volt. Ja és EU bajnok fullkontactban.
Õ már velem edz. Remélem azért néha te is kocogsz!
Hahahaha. kicsi rigó!!!
A tisztesség egy olyan viselkedésiforma.... ja akinek szólna már úgysem fogja megérteni.....
És egy latin közmondás a végére:
Az oroszlán nem hallja meg a sakál üvöltését.
Na by
). Az OBI-k figyelmét meg azért felhívnám az AB klánra mert elõszeretettel tk-nak. Ma belépett szegény Baro a játékba, elkezdték szídni, hogy mekkora kemper, meg hogy buzi, meg ilyenek. Én jót röhögtem, mert hát szellemi fogyatékosok biztos, de akkor egy kicsit elszomorodtam, amikor AB Torako néhány keresetlen szó után átállt pirosba és azzal nyitott, hogy megölte szegény Barot
. Komoylan mondom könny szökött a szemembe, utána meg le is fagytam, úgy hogy kijöttem és elkezdtem baromságokat írogatni😊Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Vannak emberek akiknek már 14 éves korában is vannak önálló gondalatai. Persze ezt a bácsi nem tudja.
Talán egy másik életben....szerencsésebb génállománnyal.... talán...
1. Utálom magát a színt is.
2. Ha kékben vagyok valami szerencsétlenség ér.
Szitu a mai napról: Shop, kékben vagyok (értitek KÉKBEN), lyukat, mit lyukat folyosót vágok az ellen soraiban (ahogy ezt már megszokhattátok), nagy nehezen megszerzem a tatyót, én egyedül vagyopk már csak kék és van két piros. Nahh mondom magamban megyek még kinyírom azokat is, erre pislogok egyet és a következõ üzenetet látom magam elõtt: unable to update pb, please visit evenbalance.com to manually update punkbaster. HANYAS VAGY TE DISZNÓ? kiáltottam fel rémülten és láss csodat 0.0993 vagy mi a szösz😞(. Kellemetlen, mit gondolhatnak most rólam bent, hogy mekkora csíter vagyok😊, aztán felkerestem az evenbalance.com-ot és próbáltam upgradelni, de onnan nem ment😞. Az OBI-k 1.007-es pb-je viszont jó volt, mert utana már automatában upgradelt. Jahh és Qnosi még mindig nem néztél utána annak, hogy miért baszott ki engem Aimbot miatt a multkor a pb. Egyébként akkor is kékben voltam, lehet az volt a baj. De többet ilyet nem teszek az biztos

Hm,Hm,Hm. Én megfogalmaztam egykét gondolatot.
A válasz arcoskodás.hm. Persze érvelni nehezebb.
Persze igazából nem is vártam.
Van aki megmarad a "Bannollak ám öcsi! he" Szinten.
by