Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Legyen?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
Most akkor nem lesz bunyó?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Qnosi [OBI]
Eh .. Akkor meg nem ertelek .. azthittem valami masik FPS jatekban jaffa voltal es csak ezert nem tudod elkepzelni, hogy valaki jobb lehet nalad ... Nemis emlexem mar, hogy Te mikor csatlakoztal a Sofos taborhoz, de az biztos, hogy nem voltal ott meg a legeslegejen .. Mi mar a demo ota nyomjuk ejjel nappal, es azota jatszunk EGYUTT mint csapat .. gyakorlunk, tanulunk a sajat es egymas hibaibol .. Erre josz Te, jatszotok velunk egy wart, ahol kikaptok .. erre te a war felenel elkezdesz minket savazni, hogy igycsalunk megy ugy csalunk .. (ez demoban megvan nekem egyebkent, ha erdekel valakit, igazan jo csemege -LOL-) Hat valoszinu, hogy azert jatszom mar tobb mint feleve naponta orakat, hogy hagyjam, hogy valaki jojjon, es lazan lecsiterezzen .. komolyan .. gondolkodj mar kicsit .. Nemhiszem, hogy nehez elkepzelned, hogy valaki jobb nalad .. De ha nem hiszed, elkuldok neked egy demot, ahogy jatszom, hatha akkor elhiszed, hogy el_lehet_talalni 5bol3* egy kihajolo ember fejet .. ha nemhiszed, akkor tanulj meg loni...

Dud [OBI]
Esküszöm én se. Azóta szívta fel az arcát, mióta elvertük õket egy kicsit. Jó-jó vannak akik nem tudnak veszíteni, de hogy ilyen messze elmenjen valaki, azért az kicsit már gáz...
Azóta fikáz minket folyamatosan.

Dud [OBI]
Hol itt az ellentmondás?

Pano
nekem konkrét indokom nincs, hogy haragudjak mapo-ra, de azt télleg nem értem, hogy minek ez a balhé...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mapo
Általában F1, meg RPG-t. És ha az felvidít az se ment jobban mint ez. Sajnos.
Grave Digger
Mapo nyissad meg a messengert lécce

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mapo
Mármint az OBI-nak!
Qnosi [OBI]
Mapo : te mit jatszottal Sof elott ?

Dud [OBI]
Te érted a srácot?

Mapo
Úr isten!!!!
Most hallom!!! Valaki ellent mert mondani!!!???
Pano
látod, mégis megtörtént 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Hát ez tényleg az. Nem hittem volna hogy itt ez megtörténhet.

Pano
hát ez LOL emberek...

Dud [OBI]
Sõt azt is megkockáztatom, hogy egy karatéjos csávó aki félelmet nem ismerve ront neki mindenkinek. Mu he he he!

Mapo
Pilu!

Jól elheccelõdtünk, én szeretek cukkolódni.
De de ez a Torgyános feltételezés ez komolyan sértõ....
Azonnal vond vissza!!! És követelem, hogy a Pilu mongyon le!!!
Dud [OBI]
Ezen röhögök már vagy 5 perce!!!

Dud [OBI]
Hát Te beteg vagy bazz...

Pilu OBI
Ezek a közmondások engem valahogy a jó öreg Torgyánra emlékeztetnek. Lehet hogy a haverja, és a nagypapájával beperel minket csalásért. És akkor a bíróság eltilt minket a játéktól õrõkre.

Dud [OBI]
Na én itt részemrõl befejeztem a témát, semmi értelme.
Mapo ide ne írj többet, mailben küld el, ez a fórum többet ér annál, hogy Téged hallgassunk. Ha komolyan gondoltál mindent akkor mélyen sajnállak...

Tehát helyszín?

Grave Digger
mert ideges, de én csakúgy mint a tiedet, az õ álláspontját is megértem és elfogadom, te is abbahagyhatnád a baszogatást, meg õ is és akkor kuss lenne és minden happy😊

Mapo
Kedves Dud!

Dunaújváros, sportcsarnok. Jan.6. 9:00.
Akkor kezdõdik az edzés. Bemelegítésnek jóleszel.

És nefeledd: Látni vágyó napba nem tekint!
Dud [OBI]
Akkor miért nem viselkedik úgy?

Grave Digger
Ismerem a Mapot és nagyon yo csóka

Dud [OBI]
Idõpontot, helyszínt ide.

Grave Digger
De dolgoznom is kéne még ma.😞 De semmi kedvem ma még írni is, inkább megyek hentelek egyet.

Dud [OBI]
Te tényleg ismered Mapot? Mindig ilyen vagy csak veszíteni nem tud?

Mapo
Kedves Dud!

Ettõl én sem zárkózom el. Csak ma ne. Egyébként bármikor jó. Veled szívesen. Bár ma már megkaptam az adagom.... Igaz a mai ellenfél 21 kg,10 év elõnyben volt. Ja és EU bajnok fullkontactban.
Õ már velem edz. Remélem azért néha te is kocogsz!
Hahahaha. kicsi rigó!!!
Dud [OBI]
Mi szól?

Grave Digger
Ákos: Örvény vagy mi a szösz a szám címe amit most hallgatok

Grave Digger
hallagtom a rádiót és nagyon teccik a zene😊

Dud [OBI]
Nem rád gondoltam, veled semmi bajom. Sõt! Kifejezetten kedvelek mindenkit Tõletek, kivéve a védencedet.

Grave Digger
a PB kidobálás témában (csak és kizárólag abban😊)

Grave Digger
Áhh ne velem, mert én 13 kiló vagyok összesen (ruhával, mindennel együtt), de egy jó ismerõsömnél beajánlhatlak😊

Dud [OBI]
Miben is?

Grave Digger
Köszi Dud, valszeg igazad van

Dud [OBI]
Egy bunyóban benne vagyok. Mikor, hol?

Grave Digger
Mapo csak nem gondolod komolyan, hogy megijedek tõled? Én eddig életemben eccer találkoztam veled, és már akkor is szimpatikus voltál. És nálam az elsõ benyomás nagyon fontos. Bezzeg az a fideath-es Brutal😊. Nahh szóval én csak poénból írtam a mondanivalóm elsõ felét. Nem szeretném ha félreértenél, én még nagyon sokat szeretnék veled együtt játszani és remélem te is így vagy ezzel

R@in
Minek ez hiszti...?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Dud [OBI]
Erre valszeg az #5362 a válasz.

Grave Digger
Mapo😊

Mapo
Spigi!

Ha komolyan gondolod, hogy félsz akkor egy szemét embernek tartasz?
Mapo
Az anyukám azt mondta, hogy fejezzem be a veszekedést. Tekintettel Boltra. Ha Õ tisztességes velem én is legyek az.
A tisztesség egy olyan viselkedésiforma.... ja akinek szólna már úgysem fogja megérteni.....

És egy latin közmondás a végére:
Az oroszlán nem hallja meg a sakál üvöltését.

Na by

Grave Digger
nahh megy ez a fórum, nem tudom mit kel rinyálni, benne vagyunk az elsõ ötben😊

Grave Digger
Én nem akarom bántani a Mapot, mert félek tõle és õ tudja, hogy miért😊, az Oikat sem akarom bántani mert õvék a szerver amin játszom, de azért abbahagyhatnátok már a vezsekedést (lehet verekedni is). Az OBI-k figyelmét meg azért felhívnám az AB klánra mert elõszeretettel tk-nak. Ma belépett szegény Baro a játékba, elkezdték szídni, hogy mekkora kemper, meg hogy buzi, meg ilyenek. Én jót röhögtem, mert hát szellemi fogyatékosok biztos, de akkor egy kicsit elszomorodtam, amikor AB Torako néhány keresetlen szó után átállt pirosba és azzal nyitott, hogy megölte szegény Barot. Komoylan mondom könny szökött a szemembe, utána meg le is fagytam, úgy hogy kijöttem és elkezdtem baromságokat írogatni😊

Mapo
Csokolom DUD bácsi!

Vannak emberek akiknek már 14 éves korában is vannak önálló gondalatai. Persze ezt a bácsi nem tudja.

Talán egy másik életben....szerencsésebb génállománnyal.... talán...
Grave Digger
Nahh akkor most leírom, hogy én miért nem szeretek kékben lenni.
1. Utálom magát a színt is.
2. Ha kékben vagyok valami szerencsétlenség ér.
Szitu a mai napról: Shop, kékben vagyok (értitek KÉKBEN), lyukat, mit lyukat folyosót vágok az ellen soraiban (ahogy ezt már megszokhattátok), nagy nehezen megszerzem a tatyót, én egyedül vagyopk már csak kék és van két piros. Nahh mondom magamban megyek még kinyírom azokat is, erre pislogok egyet és a következõ üzenetet látom magam elõtt: unable to update pb, please visit evenbalance.com to manually update punkbaster. HANYAS VAGY TE DISZNÓ? kiáltottam fel rémülten és láss csodat 0.0993 vagy mi a szösz😞(. Kellemetlen, mit gondolhatnak most rólam bent, hogy mekkora csíter vagyok😊, aztán felkerestem az evenbalance.com-ot és próbáltam upgradelni, de onnan nem ment😞. Az OBI-k 1.007-es pb-je viszont jó volt, mert utana már automatában upgradelt. Jahh és Qnosi még mindig nem néztél utána annak, hogy miért baszott ki engem Aimbot miatt a multkor a pb. Egyébként akkor is kékben voltam, lehet az volt a baj. De többet ilyet nem teszek az biztos

Mapo
Hi!

Hm,Hm,Hm. Én megfogalmaztam egykét gondolatot.
A válasz arcoskodás.hm. Persze érvelni nehezebb.
Persze igazából nem is vártam.
Van aki megmarad a "Bannollak ám öcsi! he" Szinten.
by
Grave Digger
basszátok meg😊)). Én kábelen vagyok egyedül és olyan szar a pingem mint az állat😞(((