Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem is beszélek, hogy mindenkinek van rossz és baromi jó napja.Van olyan nap, hogy legyen az OBI vagy DCF padlóra küldöm.Viszont van olyan nap amikor úgy játszom, mint aki még életében nem játszott fps játékkal
Vannak érdeks dolgok.Semmi esetre sem mondanám, hogy valaki csal.Eset a következõ.Bemegyek port2-re az egyik emberkének igen magas a gyijok-halálozási aránya és pontszám szerint is az elsõ helyen van.Vele kerültem egy csapatba.Meghalván spectbõl néztem és érdekesen irtotta az emberekt.5méterrrel mellélõt és az ember megpusztult mint állat.Na mondom ez jó.Átálltam másik oldalra, hogy milyen ellene játszani.Hát kiderült, hogy az ellenség volt béna.4perc után az elsõ helyre kerültem a csapatban és a fenejól lövõ emberkét is sokszor minden nehézség nélkül fejbepukkantottam 😊 .
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy közelrõl sem biztos, hogy az van amit te látsz spectbõl.
B.U.É.K. Mindenkinek.
Ezt, hogyan csináljátok?Mert akinek xp-je van a élbõl jelzi, ha egy program önkényesen el akar küldeni valamit
zSo
1 du-an nem olvasom a forumot, aztan mar vissza kell lapoznom az elozo oldalra is.
Irjatok egy kicsit kevesebbet es ertelmesebbet ha lehet.
zSo
En szeretnem megnezni ha lehet......
Nem arra lennnek kivancsi , hogy csaltok vagy nem, hanem magara a jatekra. Lehet ?
Dud [OBI]
Ha tudnátok mit küzdünk azellen, hogy senki ne csaljon a mi szervereinken, azt el sem hiszitek! Megy a PB, állandóan frissül, a gyanús arcokat specteljük és véleményezzük. Valamint a legújabb alkotásunk, hogy a PB random csinál screenshozokat az adott player gépén és azt elküldi egy helyre. Gondolom vágjátok mit is jelent ez! Ha esetleg még lenne is valami olyan csalás amit a PB nem szed ki, még akkor sem ússza meg az illetõ, mert azt a képet a csalással együtt amit lát elküldi egy helyre és azt mi megnézzük. Így a lebukás esélye igen nagy!
Sõt! Ma eljutottunk odáig, hogy annyira felidegeltük magunkat, hogy megbeszéltük, hogyha negyon akarjátok kirakunk valahová egy demot a saját játékainkból! Van vagy 500MB -nyi ilyen anyag! Csemegézhet bárki és meggyõzõdhet arról, hogy mi is a helyzet!
Legyetek nyugodtak, aki csal az repül!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Sõt a Görény is! Basszuk ki a PB -t a kukába és csaljon mindenki, és akkor nem lesz emiatt vita. Tényleg totál elegem kezd ebbõl lenni... Ha valaki jó, akkor csal. Ezek szerint bármennyire is láma valaki, ha nála még bénábbal játszik akkor õ a csaló. Hisz aki jobb a másiknál az csal. Ezt a hülye következtetést! Hihetetlen!

Dud [OBI]
Jóvan akkor! Ismerjük be! Csalunk mint állat! Így ok?

Dud [OBI]
Bakker! Nagyon yo az oldalatok! Néztem és csak ámultam, bámultam. Gratula! Csak 3 aktív SOF2 tagotok van?

Qnosi [OBI]
Nah .. ma kaptam egy uj csitet is ezekszerint .. egy csavo szerveren valtig allitotta, hogy gyorsabban tudok menni a tobbieknel .. es hiaba bizonygattam, hogy ez csak bunny es gyakorlas kerdese.. nemnagyon hitte el 😊

Mapo
Uram Isten!

És még én vagyok gyerekes?
Valami veszett eb kérdezte, hogy hova járok:
Hát kutyaszelidítõ edzésre
Ramore
Tud valaki az elsõ részéhez a játéknak egy serialt?
LSC
hol van a kép?És milyen csít?

Grave Digger
Ha meg kiléptél a klánnevümket is leadhatnád a picsába, mert úgy tudom, hogy már nem kell neked😊))

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Moorgan temelléd meg feküdjön az akinek három anyja van. Nem akarok én tripperrt meg ilyeneket elkapni. Mondta a Judit is, hogy multkor álmodban valami görög város nevét suttogtad, hogy szifilisz, vagy valami hasonló😊

Grave Digger
Igen Tisztelt állatgörény úr (vagy csak simán büdösgörény?)

Nem említettem még önnek, hogy megasan kvalifikált dumájára senki sem kíváncsi? ha nem akkor most szerét ejtem eme hozzászólásban és kifejteném önnek ama álláspontomat is, hogy bekaphatja a méteres faszomat is😊))

Dud [OBI]
He? Szimpi a popsim vagymi?

Mo.Organ
Inkább lettem volna homokos. Most ketten sof-ozhottunk volna

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Dud [OBI]
Érdekes enyém is. De elõtte még közölte hogy elmehetek a picsába, met állandóan játszok...

Mo.Organ
alszik. Inkább akkor baszogassuk egymást 😊)))))))

Dud [OBI]
Nem hiába volt a DCF-OBI szövetség!

Allatgoreny
Te inkabb foglalkozz az asszonnyal😊

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Mo.Organ
Ha rajtam mulik akkor támadjuk meg a 6000-es hozzászolást is. Mit szoltok hozzá, messze még a reggel

Allatgoreny
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jaj jaj Meron😊

Qnosi [OBI]
Egyebkent ez a vita egyvalaminek jot tett!! Tul vagyunk az 5500-dik kommenten ;D

Allatgoreny
Kukija volt?

Mo.Organ
Görény nyald ki

Mo.Organ
38.gif

Allatgoreny
Melyen tisztelt Meron,

Levele igencsak megrenditett. Ugy erzem emlitenem kell Onnek is, milyen fantasztikus lehetosegek nyilnak a Legy Te Is Tetomano nevezetu jatekunkban. Onnek is lehetosege nyilik 12-13 eves gyerekek almat hangos fitymacsattogassal, satani horgessel illetve Papp Rita : Tipi Tapi Dino cimu slager orditasaval zavarni. Ellenben kenytelen leszek atzuzni az alvilagban csak Spigikent ismert jobaratja fejen a kilencagu macska nevre hallgato fegyvert, majd odatolni nehany deci ego tequilat.

Oszinte megrettenessel :
allatgoreny

Mo.Organ
Most hogy abbahagytam a SOF2 játékot képzeljétek lakik velem it másis a lakásban. Most vettem észre hogy van egy feleségem. Tudjátok mit mutatot, soha nem jövök vissza ide . (hogy én mit láttam emberek)

Mo.Organ
Spigi gyere már feküdj idee mellém mert már unatkozom.

Kolin Mekré
Skiper te homokos, ne TK-z már le még "barátiból" se ok ? 😄DDD Tudom spanom akarsz lenni de ehhez nem kell gránátokat , és késeket rámdobni 😉

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Mo.Organ
Büdös kurva életbe fejezzétek már be a veszekedést. Ismeritek a közmondást: Okos enged Görény szenved

Allatgoreny
Tisztelt Mapo †,

Nem akartam megirni ezt a levelet, de kollegaim unszolasara ugy erzem, megis valaszolnom kell Onnek. On bizonyara nagyon kedves es joindulatu fiatalember, motivacios hozzaszolasai kiemelkedoek, epp ezert felkerjuk, hogy vegyen reszt a Legy Te is Tetomano nevu jatekunkban. Mint azt mar kedves klantarsanak felajanlottuk, On is a DCF ejjeli mumusai koze tartozhat, potom 10,000 HuF fejeben! Onnek lehetosege nyilik majd arra, hogy huhogasaival, esetleg rikoltozasaival kello szomorusagot es fajdalmat okozhat tormentorainak. Higyje el, ha megvaltoztatja stilusat, sokkal erosebb es jovedelmezobb kapcsolatot tud majd kialakitani a sof2 scene-nel. Kulonben lepattintjuk az ISP-det a magyar gerinchalorol, aztan mehetsz at a nagyi dial-upjara, a pocsoddel meg petanqueot jatszunk mer a jajongasod kurvara nem hat meg senkit

A viszontlatas remenyeben :
DCF team

[DCF]SkipeR
vúúhúúúú

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Allatgoreny
No comment....

NaNoKuTyA
Gyerekek, a mai forum olvasgatása olyan volt mintha egy szappanoperát néztem volna! Örülök a happy endnek, bár valaki megvakulhatott volna mint az esmeraldában!!!
Amugy milyen edzésre jársz Mapo??? Szivesen rádlépnék

\':..:\'

Dud [OBI]
Már gondolkodunk egy önálló gálamûsoron, ahol Mapo barátunk (mert mostmár nyugodtan állíthatom ezt!) lenne a sztárvendég!

Grave Digger
Rain ne röhögj mert lerajzollak és széttépem a rajzot😊

R@in
Ezzel a számmal felléphetnétek más fórumokon is...Brávó!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Dud [OBI]
Persze! És Te egy hegedûtokban?

Pilu OBI
Beszéljünk inkább a zenérõl!!!!!

Baszatok már zongorán?

Dud [OBI]
Húúúú bazz ez aztán a fordulat. Na akkor én is.
Sajnálom hogy megbántottalak, elnézést. Olyan boldog lennék ha lenne egy ilyen karakán kisöcsém!

Qnosi [OBI]
Port2 ? Ki jatszik a Port2n ? 😄

Pilu OBI
Hát ez a LOL tényleg.

R@in
Dehogy volt komoly!

R@in
Akkor én leszek végre a sirály

Dud [OBI]
Na most komolyan. Csak nem képzeled rólam, hogy leállok egy 14 éves kölökkel bunyózni. Naaaa de most komolyan! Ez egy játék!!! Az emberek nem verik össze egymás miatta. Legalább is remélem hogy Mapo nem jön ide és összeveri az egész családomat. Annyira remeg a kezem, hogy nem fogok tudni ma játszani...

Mapo
Nos Urak!

Egy rangidõs klántag jól megmosta a fejemet, és ha ti nem is tudjátok én tisztelem a kort.
Elnézést kérek, hogy cukkoltalak benneteket. Ilyen a humorom. Egyébként tudok veszíteni, csak tetszet hogy ti egybõl felvettétek a kesztyût.
Tetszik ez a játék, és
köszönöm
,hogy csináltatok egy jó szervert.
Remélem hamar megtanulok úgy játszani mint ti, és akkor összemérjük a bajonetet.
Remélem nincs harag. Ha nincs várlak benneteket a 2-es porton egy jó kis hirigre.

(Ha lemertek lõni akkor megint csiterezek ám!!!)
Grave Digger
De lesz rain, megfoglak kitépem a kezeidet és beleállítom a hátadba, hogy tudjál repülni is😊