Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy közelrõl sem biztos, hogy az van amit te látsz spectbõl.
Ezt, hogyan csináljátok?Mert akinek xp-je van a élbõl jelzi, ha egy program önkényesen el akar küldeni valamit

Irjatok egy kicsit kevesebbet es ertelmesebbet ha lehet.
Nem arra lennnek kivancsi , hogy csaltok vagy nem, hanem magara a jatekra. Lehet ?
Sõt! Ma eljutottunk odáig, hogy annyira felidegeltük magunkat, hogy megbeszéltük, hogyha negyon akarjátok kirakunk valahová egy demot a saját játékainkból! Van vagy 500MB -nyi ilyen anyag! Csemegézhet bárki és meggyõzõdhet arról, hogy mi is a helyzet!
Legyetek nyugodtak, aki csal az repül!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

És még én vagyok gyerekes?
Valami veszett eb kérdezte, hogy hova járok:
Hát kutyaszelidítõ edzésre

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nem említettem még önnek, hogy megasan kvalifikált dumájára senki sem kíváncsi? ha nem akkor most szerét ejtem eme hozzászólásban és kifejteném önnek ama álláspontomat is, hogy bekaphatja a méteres faszomat is😊))
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Levele igencsak megrenditett. Ugy erzem emlitenem kell Onnek is, milyen fantasztikus lehetosegek nyilnak a Legy Te Is Tetomano nevezetu jatekunkban. Onnek is lehetosege nyilik 12-13 eves gyerekek almat hangos fitymacsattogassal, satani horgessel illetve Papp Rita : Tipi Tapi Dino cimu slager orditasaval zavarni. Ellenben kenytelen leszek atzuzni az alvilagban csak Spigikent ismert jobaratja fejen a kilencagu macska nevre hallgato fegyvert, majd odatolni nehany deci ego tequilat.
Oszinte megrettenessel :
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Nem akartam megirni ezt a levelet, de kollegaim unszolasara ugy erzem, megis valaszolnom kell Onnek. On bizonyara nagyon kedves es joindulatu fiatalember, motivacios hozzaszolasai kiemelkedoek, epp ezert felkerjuk, hogy vegyen reszt a Legy Te is Tetomano nevu jatekunkban. Mint azt mar kedves klantarsanak felajanlottuk, On is a DCF ejjeli mumusai koze tartozhat, potom 10,000 HuF fejeben! Onnek lehetosege nyilik majd arra, hogy huhogasaival, esetleg rikoltozasaival kello szomorusagot es fajdalmat okozhat tormentorainak. Higyje el, ha megvaltoztatja stilusat, sokkal erosebb es jovedelmezobb kapcsolatot tud majd kialakitani a sof2 scene-nel. Kulonben lepattintjuk az ISP-det a magyar gerinchalorol, aztan mehetsz at a nagyi dial-upjara, a pocsoddel meg petanqueot jatszunk mer a jajongasod kurvara nem hat meg senkit
A viszontlatas remenyeben :
DCF team
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Amugy milyen edzésre jársz Mapo??? Szivesen rádlépnék

\':..:\'

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Baszatok már zongorán?

Sajnálom hogy megbántottalak, elnézést. Olyan boldog lennék ha lenne egy ilyen karakán kisöcsém!
Egy rangidõs klántag jól megmosta a fejemet, és ha ti nem is tudjátok én tisztelem a kort.
Elnézést kérek, hogy cukkoltalak benneteket. Ilyen a humorom. Egyébként tudok veszíteni, csak tetszet hogy ti egybõl felvettétek a kesztyût.
Tetszik ez a játék, és
köszönöm
,hogy csináltatok egy jó szervert.
Remélem hamar megtanulok úgy játszani mint ti, és akkor összemérjük a bajonetet.
Remélem nincs harag. Ha nincs várlak benneteket a 2-es porton egy jó kis hirigre.
(Ha lemertek lõni akkor megint csiterezek ám!!!)