Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
csak kár hogy alapból nem látják a keresõk.

Pano
szerintem a szerver név mellé tedd ki a tagot és akkor külföldiek is be fognak menni... legalább lesznek rajta.

A sof2files.com oldaon láttam szerver adminoknak egy kis leírást, szerintem nézd meg...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GSXR
MLFHMAPS_01.pk3 ez lenne az

Bocs FPS. 😄
Csak a fáradt vagyok 😊
A mienk 100mbites hálón van.Nem kell beszarni.
de 2 dolgot nem tudtam beállítani.
1. Nem indító programokkal akarom elindítani ezért kellene a parancsikonba a parancs amivel rögtön a dedikált szervert indítja + a sof2.cfg-t.
2. ebbõl kifolyólag nem tudom kikapcsolni a röpködõ spectatort.
3. Pedig a max fsb-t mire állítsam, hogy ne legyen egységesen conection detect problem.
Mivel sof2-bõl soha nem indítottam szervert ezért nem tudom.
A többit be tudtam állítani.
LSC
orosz DM szerver az megy

GSXR
Hát ezaz nehéz az élet ha nincs SOF...😞
CB serverre nemtok felmenni mert v.mi .pk3 filet hiányol és 30 perc lenne mire leszedné

Pano
szakadjon meg az összes külföldi, van pénzük megvenni a játékot

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
bakker, shol nem találok az égnek sem tört szervert, amelyik meg tört annak 6OO-as a pingje

LSC
Meg azért van az internet hogy ne kelljen kimozdulni itthonról nem?

LSC
Bazzeg én például elõfordul hogy vasárnap este is dolgozom 23-ig.Ugyanis a színházban van elõadás minden nap.Most szombaton is dolgozok 16-tól.Sajnos úgy látszik hogy tõlünk sem tud megjelenni senki sajnos,és nem azért mert "szarunk bele" hanem azért mert 7 bõl 4-en vidékiek,én dolgozom,a többieknek programja van.

Pano
délután 7???? ágr 😞((

Dud [OBI]
A szerver nem megy, mert reszeljuk eppen az ujat, most kapja az uj vasat, kb delutan 7re online lesz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Kapjatok be bazzeg ... Tudtatok nagyon jol, hogy januar 4-en lesz a sorsolas, nem hiszem el, hogy senki nem tudta szabadda tenni magat, vagy csak ennyire szartok az egeszbe ?
Ettol fuggetlenul a sorsolas meg lesz tartva, de rinyanak helye nem lesz, mert ott lehet beleszolni a szabalyok alakulasaba. Ha nem lesz ott senki, akkor a szabalyokba se fogtok beleszolni. Es mi a faszt dolgoztok szombaton este tiz oraig, hogyha maskor reggeltol estig fenn logtok a szerveren ???

egy két kisebb beállítás hiánycikk mert Dali
még nem válaszolt a mailomra. Ennek 1hete 😞
LSC
ja már Lifeforce beírta😊.

LSC
Átmenetileg megy a ..::CB::.. sof szervere a 212.92.18.103:20100 cimen realdamege-val.

Pano
megtaláltam 😊 h alesznek rajta megyek 😛

Na látom, hogy megálltak portok.Gondolom konfigoltok.
Addig elindítottam a mienkét.
A beállítások ugyan azok mint a port1 és ezen is rajta van az OBI realdamage.
Addig nyomom be míg az OBI elindítja a szervereket.
Itt az ip: 212.92.18.103:20100
Pano
király, leállt az összes szerver

Pano
Hello!

Valaki hallott már a Strike Force Ut2003 kiegészítésrõl? Nekem nagyon felcsigázta a fantáziám. A cst idézi ut motor alatt! Sdzerintem király! Ha valakit érdekelnek a screenshotok róla,
az itt megtalálja! Érdemes megnézni!

Ajjaj 😞
Ja az idõpont elég gázos.
Úgy néz ki, hogy tõlünk sem tud menni senki. 😞
Grave Digger
Hát nem tom, hogy tõlünk megy-e valaki, de az biztos, hogy én pl. Melózom, Bolt szintén, Mo.Organ nem engedi el a felesége, Mapot a szülei, mert még csak 14 éves, ne utazgasson már a sötétbe, a Brutál ammeg pesti fideath-es gyerek, de lehet, hogy õ elmegy, mert a Fülöp meg gyõri aztán elköltötték már az összes segélyt, amit kaptak az önkormányzattól, így nincs pénzük buszjegyre😊. Ha tõlünk nem lesz senki akkor dobjatok már egy mailt a [email protected] a sorsolás eredményérõl. Lécciléccilécci

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

R@in
Gondolom Kaszi, õ a líder.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pupcika
Romlik a topic népszerüsége aktivizáljátok magatokat lányok
Igen Rain, szedtem ki belõle infókat majd legközelebb online elmondom
Ki lesz ott a < PS > klánból ???

Dud [OBI]
Na bazz! Van olyan aki jön?

Ford Fairlane
Sziasztok !

Sajna színházba megyek szombaton.
11 fele lesz még ott valaki ????
Mert akkor még odamegyek.(Egy-két sör sosem árt!!!!)

R@in
Kiszedtél mindent a Guggerbõl?

Pupcika
dolgozom 4.kén délután 22,00-ig
pedig szívesen mennék levet szûrni, hûtteni (bebaszni) 😊)))))
sebaj, max utánna itthon 😊))))
Csak a másnapot kellene megszüntetni mert ilyenkor kivagyok mint a bili füle 😊)))

Dud [OBI]
Egész pontosan csak a gyomrom fáj...

Dud [OBI]
Jóvan na! Fáradtak vagyunk picit... Bakker olyan másnapos vagyok még mindig, hogy nem tudok elaludni...

R@in
Én nem értem vki leírná mégegyszer?

Dud [OBI]
Még jó hogy wilcon beszélünk és mégis képesek vagyunk ugyanazt begépelni.

Qnosi [OBI]
Ja es jolenne, hogyha azert legalabb egy kb listat kapnank a dologrol, hogy megis kinek az arcara szamitsunk 😊

Dud [OBI]
Ha valamelyik klánból nem jön senki, az kérem jelezze nekem.

Köszi

Qnosi [OBI]
Persze Dud 18:00ra gondolt .. Tehat, aki ugy erzi, hogy nem talal oda, azt 18:00ig varjuk az Arany Janos utcai megallohoz, aki kesik, azt nem varjuk meg, mert Lb@szott hideg lesz valszeg ;D

Dud [OBI]
Ha bármi egyéb kérdés lenne, ne kíméljetek.

Dud [OBI]
Egy szám lemaradt. Tehát klánonként 2 emberre gondoltunk. És most beszéltem Qnosi barátunkkal, hogy aki esetleg nem biztos benne, hogy odatalál, azzal találkozhatunk az Arany János utcai metróállomáson is. Természetesen fennt, ahol a trolik (73, 76) indulnak.

Dud [OBI]
KÖZLEMÉNY!!!

A ligasorsolás Jan. 4-én lesz a Silver - Stone étteremben (kocsma). Lefoglalok kb. 3 asztalt, ami azt jelent, hogy nem férünk be mindannyian. Ezért ha lehet azt kérném, hogy klánonként max. e ember jöjjön. És a leader mindenképpen legyen ott. (Ha valaki nagyon el szeretne jönni 3. -ként, azért falnak nem megyünk, max szûken leszünk picit.) A kezdés idõpontja 18h! A helyet remélem megtaláljátok. (Az 5. kerületben van a Bazilikával szemben lévõ kis utcában)

A sorsolást ott megtartjuk és annak alapján indul a mészárlás 6 -tól! A ligatáblázatot és a szabályzatot holnaptól (kb. 15h)láthatjátok majd az oldalunkon. Aki esetleg nem tudná, itt: OBIsite

Ford Fairlane
Ez a másnaposság kihegyezte TK képességeimet...
A szerver bannolt is.
Megyek szunyálni.
Jóccakát !!!!

Pano

Tud valaki No one lives forverer 2 tört szervert? Ugyanis, a The All seeing eye-ben nincs bent a NOLF 2 támogatás 😞. Ki szertném probálni milyen a multi...

R@in
Te vagy az álnéven mi?

Pano
neked is

Pupcika
BUÉK mindenknek

Ford Fairlane
Rád mondja ???
Igaza van !!!!

R@in
Akkor dobjál föl 1-et.

Qnosi [OBI]
Ez gyartra ? Ti meg nem lattatok szkrinsatot az en kepernyomrol 😊

Kolin Mekré
hja engem is zaklatott mert vagy 4* hátbalõttem, 1* meg a bajonettel hátbaszúrtam :>
Ez a dzsungeles mapon volt, s (lol) álnéven 😄DDD

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

R@in
Shockwave-et megkérné vki, hogy hagyja abba a nonstop csalózást?

Qnosi [OBI]
Lolbazeg ! 😄
Ebbol kimaradni ..ha' fa'szom 😄