Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sof2files.com oldaon láttam szerver adminoknak egy kis leírást, szerintem nézd meg...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak a fáradt vagyok 😊
de 2 dolgot nem tudtam beállítani.
1. Nem indító programokkal akarom elindítani ezért kellene a parancsikonba a parancs amivel rögtön a dedikált szervert indítja + a sof2.cfg-t.
2. ebbõl kifolyólag nem tudom kikapcsolni a röpködõ spectatort.
3. Pedig a max fsb-t mire állítsam, hogy ne legyen egységesen conection detect problem.
Mivel sof2-bõl soha nem indítottam szervert ezért nem tudom.
A többit be tudtam állítani.
CB serverre nemtok felmenni mert v.mi .pk3 filet hiányol és 30 perc lenne mire leszedné

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ettol fuggetlenul a sorsolas meg lesz tartva, de rinyanak helye nem lesz, mert ott lehet beleszolni a szabalyok alakulasaba. Ha nem lesz ott senki, akkor a szabalyokba se fogtok beleszolni. Es mi a faszt dolgoztok szombaton este tiz oraig, hogyha maskor reggeltol estig fenn logtok a szerveren ???
még nem válaszolt a mailomra. Ennek 1hete 😞
Addig elindítottam a mienkét.
A beállítások ugyan azok mint a port1 és ezen is rajta van az OBI realdamage.
Addig nyomom be míg az OBI elindítja a szervereket.
Itt az ip: 212.92.18.103:20100

Valaki hallott már a Strike Force Ut2003 kiegészítésrõl? Nekem nagyon felcsigázta a fantáziám. A cst idézi ut motor alatt! Sdzerintem király! Ha valakit érdekelnek a screenshotok róla,
az itt megtalálja! Érdemes megnézni!
Ja az idõpont elég gázos.
Úgy néz ki, hogy tõlünk sem tud menni senki. 😞
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Igen Rain, szedtem ki belõle infókat

majd legközelebb online elmondom 

Ki lesz ott a < PS > klánból ???
Sajna színházba megyek szombaton.
11 fele lesz még ott valaki ????
Mert akkor még odamegyek.(Egy-két sör sosem árt!!!!)

pedig szívesen mennék levet szûrni, hûtteni (bebaszni) 😊)))))
sebaj, max utánna itthon 😊))))
Csak a másnapot kellene megszüntetni mert ilyenkor kivagyok mint a bili füle 😊)))

Köszi
A ligasorsolás Jan. 4-én lesz a Silver - Stone étteremben (kocsma). Lefoglalok kb. 3 asztalt, ami azt jelent, hogy nem férünk be mindannyian. Ezért ha lehet azt kérném, hogy klánonként max. e ember jöjjön. És a leader mindenképpen legyen ott. (Ha valaki nagyon el szeretne jönni 3. -ként, azért falnak nem megyünk, max szûken leszünk picit.) A kezdés idõpontja 18h! A helyet remélem megtaláljátok. (Az 5. kerületben van a Bazilikával szemben lévõ kis utcában)
A sorsolást ott megtartjuk és annak alapján indul a mészárlás 6 -tól! A ligatáblázatot és a szabályzatot holnaptól (kb. 15h)láthatjátok majd az oldalunkon. Aki esetleg nem tudná, itt: OBIsite
A szerver bannolt is.
Megyek szunyálni.
Jóccakát !!!!
Tud valaki No one lives forverer 2 tört szervert? Ugyanis, a The All seeing eye-ben nincs bent a NOLF 2 támogatás 😞. Ki szertném probálni milyen a multi...
Ez a dzsungeles mapon volt, s (lol) álnéven 😄DDD
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)